Soruşturma aşamasında bahsetmişsiniz . Hangi suçlardan yargılanıyorsunuz iddianameyi okumadığım için menfaat vs . Memuriyete engel suçlardan mı bazı suçlar unvan'a göre değişiklik gösterir. O suçu işlendiği sabit olunca ceza miktarı ne olur olsun mesleği yapamazsınız. HAGB gelince ceza 2 yıl ve altındaysa hakim HAGB Vermesi gerek vermemesi için gerekçe öne sürmeli istifa etmeniz gerek 6 ay sonra en erken sağlık bakanlığı düşünülebilir öncesi olmaz yasa izin vermiyor ama sizin dava soruşturma aşamasında ise hüküm için baya zaman var.
Soruşturma aşamasında bahsetmişsiniz . Hangi suçlardan yargılanıyorsunuz iddianameyi okumadığım için menfaat vs . Memuriyete engel suçlardan mı bazı suçlar unvan'a göre değişiklik gösterir. O suçu işlendiği sabit olunca ceza miktarı ne olur olsun mesleği yapamazsınız. HAGB gelince ceza 2 yıl ve altındaysa hakim HAGB Vermesi gerek vermemesi için gerekçe öne sürmeli istifa etmeniz gerek 6 ay sonra en erken sağlık bakanlığı düşünülebilir öncesi olmaz yasa izin vermiyor ama sizin dava soruşturma aşamasında ise hüküm için baya zaman var.
sevdatunç , 4 yıl önce
benim unvanım bilgisayar işletmeni bir kamu kurumunda kadrolu memurum. 3 yıllık personelim görevimin birinci yılında katıldığım iki ihalede mevzuata uygun olmayan bir evrağı uygunmuscasına komisyonca kabul ettik bilmeden. şuan adli yargıda yargılanıyoruz ( henüz soruşturma aşamasında ) . Ancak sicilim temiz olduğu için avukatım muhtemelen hükmün geriye bırakılması kararı çıkcağını öngörüyor. Ben daha fazla kurumun mobingine dayanamayıp istifa etmek istiyorum. Aynı zamanda tıbbı sekreterlik mezunuyum son güncel kpss puanım atanmam için yeterli ama biliyorsunuz ki sağlık bakanlığı alımları sözleşmeli sizlere sorum şu istifa edip sağlık bakanlığına sözleşmeli personel olarak atanırsam bu mahkeme durumu sözleşmemi etkiler mi diye araştırma yapıyorum hocam.