Editörler : Lanet
10 Mayıs 2022 18:02

my.idea.m
Kapalı

Sorumlu editör bu fetö artığı müsveddeleein açtığı başlığı nezaman kapatır diye bekledim ama nafile biraz daha sabır az kaldı hepiniz tek teeeek deşifre edileceksiniz

11 Mayıs 2022 13:42

diyanetimam
Memur

Sorumlu editör bu fetö artığı müsveddeleein açtığı başlığı nezaman kapatır diye bekledim ama nafile biraz daha sabır az kaldı hepiniz tek teeeek deşifre edileceksiniz

my.idea.m, 11 ay önce - Alıntıya git

fetöcü kim göreceğiz az kaldı deşifre edilmesine gerek yok zaten kim fetö ile el ele kola kola millet gördü Mazlumun ahı indirir şahı tek tek yargı önünde hesap vereceksiniz.Allah'ın izni ile.Halkımız artık görmekte neler yaptığınızı.Fetö işin bahanesi baştan beri susuyorum.zülmü yapanlar buralardan takip ediyor sessiz kaldım bakalım sırf ne diyecekler diye.Kendi suclarını fetö bahanesi ile kapatmaya calışıyorlar oysaki biraz araştırılsa malum insanların kol kola el ele olduğu ortaya cıkacak. seninde dediğin gibi az kaldı yapılan zülüm havada kalmayacak. Gerek diyanet icindeki kriptolar gerekse diyanete yön veren sinsi AKP sinsarları az kaldı sabretin elinizden Allah gücü cektiğinde ne yapcaksınız bakalım tevbe etmeniz için verilen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Mahkelerde delil işe yaramıyor görevdeki kardeşlerım dikkat edin kumpas kurmakta bunlardan daha sinsisi yoktur. Tek tek bunları belgeleri ile delilleri ile mahkemede anlattım söyledim.mahkeme ret kararı verdiği yetmezmiş gibi 1 senede sonuçlanması gereken mahkeme 2 senede bölge 1 seneyi yine aştı şaka gibi dosyalar gelmemiş diyip süreci yıpratma derdindeler tüm herşeyi tek tek yazmanın ve bu zülmü yapanların bir gün hesap vereceğini hiç unutmayasınız.

Görevimi düzgün yapan personeller tek tek uzaklaştırılmakta. DİYANET kurumu ele geçirilmiş ve siyasetin kucagına düşmüştür. bizi siyasetten atanlar esas siyaset yapanlardır. Hakkı konuşmamızı engelleyip diyanet aracılığı ile zülm yapmaktalar ve istedikleri adamları kurumlara yerleştirmekteler. Gören görmekte Allah büyük.

16 Mayıs 2022 10:15

diyanetimam
Memur

yaptıkları zülmün farkındalar kriptolar bunlar dikkat edin.Fetö kavramını kullananlar ve kendilerini gizleyenlerin takdikleri DİYANET AKP TARAFINDAN ELE GEÇİRİLMİŞ AKP HUKUK ALANINADA MÜDAHALELERİNİ YAPIYOR.2023 TE BUNLARI GÖNDERMEZSEK MAHKEMELER NE LEHİMİZE CIKACAK NE DE ZÜLM BİTECEK. SON 20 YILDIR ÜLKE DEİZME ATEİZME KAYIYOR GÜNDEN GÜNE DİYANETE OLAN GÜVEN AZALIYOR.

01 Haziran 2022 11:17

diyanetimam
Memur

sabırlı olun az kaldı secimlerde yolcular inşallah bu zülümkarlar fetöcüler şimdilik oynayın az kald

15 Haziran 2022 14:38

diyanetimam
Memur

Magduriyet devam ediyor ama bizde sabırlıyız.AKPNİN ADI ZKP OLSUN

30 Ağustos 2022 13:39

diyanetimam
Memur

Korkmadan haykırın artık secim zamanı yaklaşıyor.Medyayı takip ediyorsanız müslümanım diyenlerin nasıl rüşvet kara para aklama nasıl dini kullanarak yaptığı sahtekarlıkları müslümanlık adı altında yaptıklarına şahit olun.

2023 de elindeki gücü kaybetmeleri halinde görevden alınanlar Allah'ın izni ile görevlerine gelecekler inşallah DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZ TARİKATLARIN VE AKP'NİN ARKA BAHCESİ OLMAYACAK.

21 Aralık 2022 14:29

ismailaga31
Aday Memur

SONUNA KADAR AKP DİYANETTEN AKP DIŞINDAKİLER TEK TEK ATILMALI

21 Aralık 2022 22:35

ismailaga31
Aday Memur

sesin mi kesildi

04 Şubat 2023 02:48

diyanetimam
Memur

sesin mi kesildi

ismailaga31, 3 ay önce - Alıntıya git

isminden belli nasıl biri olduğun er yada geç sabırla bekle....

06 Şubat 2023 02:17

inferno1981
Daire Başkanı

Sen de demiyorsan, mesela itisabından dolayı, sana da derim elbet ama genel olarak söylüyorum. Ben Ak Parti mağduruyum, diyenler FETÖ'ye hiç dil uzatmıyorlar.

ademogretmen, 12 ay önce - Alıntıya git

Vay be adem senden böyle doğru şeyler duymak cidden şaşırttı beni. Durmuş saat bile günde iki defa doğruyu gösterirmiş derler doğruymuş demek ki. :)

15 Şubat 2023 21:57

ismailaga31
Aday Memur

isminden belli nasıl biri olduğun er yada geç sabırla bekle....

diyanetimam, 2 ay önce - Alıntıya git

2023 Türkiye Recep Tayip Erdoğan diyecek ve Ülkeye Şeriat Gelecek SİZE YER YOK !

06 Mart 2023 15:50

diyanetimam
Memur

2023 Türkiye Recep Tayip Erdoğan diyecek ve Ülkeye Şeriat Gelecek SİZE YER YOK !

ismailaga31, 1 ay önce - Alıntıya git

evinde yaşamadığın şeriatı slogan edin bakalım az kaldı geliyor gelmekte olan!

Toplam 112 mesaj