Editörler : E.Kayı Han

Erşah özer
Aday Memur
05 Haziran 2024 15:34

+
thorbank, 10 ay önce

Sonuç ne oldu hocam

Erşah özer
Aday Memur
08 Haziran 2024 21:12

yol gösteren meraba sana nasıl ulaşabilirim
Yol Gösteren, 4 yıl önce

Bölge idare mahkemelerinin 46 ncı maddeye göre temyize açık olmayan kararları kesindir. (DANIŞTAYA GİDİLEMEZ.) Bu kararlar, dosyayla birlikte kararı veren ilk derece mahkemesine gönderilir ve bu mahkemelerce yedi gün içinde tebliğe çıkarılır.

İYUK Madde 46 ? (Değişik: 18/6/2014-6545/20 md.)

Belli bir meslekten, kamu görevinden veya öğrencilik statüsünden çıkarılma sonucunu doğuran işlemlere karşı açılan iptal davaları için danıştaya gidilebilir.. daha aşağı disiplin cezalarına karşı danıştaya gidilemez..

Asgariucretlimemur2
Şube Müdürü
09 Haziran 2024 02:36

Belli oldu mu? Durumların

Erşah özer, 10 ay önce
yol gösteren meraba sana nasıl ulaşabilirim

Aslan9090
Şef
20 Ocak 2025 00:10

Emniyet memurluktan çıkardı.Zamanaşımına bakmadı bile :) İlk derece mahkeme yı 2-1 oy çokluğu ile kaybettim. Bölge idare mahkemesinde ise, isnat edilen suçlama ile verilen Memurluktan çıkarma cezası hiç bir şekilde örtüşmüyor (TİPİKLİK İLKESİ) dikkate alınmamış gerekçesi ile 3-0 (oybirliği) ile GÖREVE İADE EDİLDİM.... Son aşamada şimdide Emniyet 2021 de aldığım 1 yıllık Hagb kararı var diyerek GÜVENLİK SORUŞTURMA OLUMSUZ diyerek göreve iade etmedi :/ 5 Yılda beklenildiğim nokta bu .
thorbank, 10 ay önce

Sonuç ne oldu hocam

Aslan9090
Şef
20 Ocak 2025 00:12

.
20 Ocak 2025 14:02

yuh yuh mahkeme krarına rağmen başlatmadı mı?
Aslan9090, 2 ay önce
Emniyet memurluktan çıkardı.Zamanaşımına bakmadı bile :) İlk derece mahkeme yı 2-1 oy çokluğu ile kaybettim. Bölge idare mahkemesinde ise, isnat edilen suçlama ile verilen Memurluktan çıkarma cezası hiç bir şekilde örtüşmüyor (TİPİKLİK İLKESİ) dikkate alınmamış gerekçesi ile 3-0 (oybirliği) ile GÖREVE İADE EDİLDİM.... Son aşamada şimdide Emniyet 2021 de aldığım 1 yıllık Hagb kararı var diyerek GÜVENLİK SORUŞTURMA OLUMSUZ diyerek göreve iade etmedi :/ 5 Yılda beklenildiğim nokta bu .

Aslan9090
Şef
20 Ocak 2025 14:14

Başlatmadı 2021 de Hagb kararı aldığımda, memurluk çıkarmadı.. Ama şimdi onu öne sürdü :) Hagb memurluğa engel ise o karar kesinleştikten sonra 1 yıl daha devam etmiştim... Son aşamada ne olacak bilemiyorum!
muallimmm4638, 2 ay önce
yuh yuh mahkeme krarına rağmen başlatmadı mı?
20 Ocak 2025 14:37

bana bir dakka özelden yazsana amirim
Aslan9090, 2 ay önce
Başlatmadı 2021 de Hagb kararı aldığımda, memurluk çıkarmadı.. Ama şimdi onu öne sürdü :) Hagb memurluğa engel ise o karar kesinleştikten sonra 1 yıl daha devam etmiştim... Son aşamada ne olacak bilemiyorum!

Elfbeetl
Aday Memur
01 Şubat 2025 02:45

egm yüksek disiplinde bir alt ceza verilsin demiş miydi? yoksa hep meslekten ihraç mı istedi
Aslan9090, 2 ay önce

Aslan9090
Şef
01 Şubat 2025 15:06

alt ceza uygulanmadı. istenmedi de
Elfbeetl, 2 ay önce
egm yüksek disiplinde bir alt ceza verilsin demiş miydi? yoksa hep meslekten ihraç mı istedi

ahmet3442
Aday Memur
05 Şubat 2025 16:36

İlk derece red etti..bolge idare senin lehine verdi ama kurumun baslatmadi..simdi ne yapcaksin bir üstü ne danistay mi ?yoksa kurumun hukuksuzluk yapiyor tekrar bu karara dava mı accaksin (bilgi alışverişi icin soruyorum)

Aslan9090, 2 ay önce

Aslan9090
Şef
05 Şubat 2025 16:46

Güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanması kararına idare mahkemesinde Yeni dava açtık.. Yürütme durdurma istedik. sonuç bekliyoruz
ahmet3442, 1 ay önce

İlk derece red etti..bolge idare senin lehine verdi ama kurumun baslatmadi..simdi ne yapcaksin bir üstü ne danistay mi ?yoksa kurumun hukuksuzluk yapiyor tekrar bu karara dava mı accaksin (bilgi alışverişi icin soruyorum)

ahmet3442
Aday Memur
05 Şubat 2025 22:53

2021 yılında ihrac oldun ve hala ugrasiyorsun gerçekten zor bir süreç. Bende seninle aynı durumdayım 2021 de ihrac oldum ceza mahkemem halen devam ediyor 10.uncu durusmam oldu(gorevi kotuye kullanmaktan).idare mahkemesi ilk derece bekleme kararı verdi (ceza mahkemesini bekletici sebeb saydi)bekliyorum elim kolum bagli

Aslan9090, 1 ay önce
Güvenlik soruşturması olumsuz sonuçlanması kararına idare mahkemesinde Yeni dava açtık.. Yürütme durdurma istedik. sonuç bekliyoruz
05 Şubat 2025 23:04

bekletici mesele sayınca bildiriyorlar mı cezayı bekliyoruz diye
ahmet3442, 1 ay önce

2021 yılında ihrac oldun ve hala ugrasiyorsun gerçekten zor bir süreç. Bende seninle aynı durumdayım 2021 de ihrac oldum ceza mahkemem halen devam ediyor 10.uncu durusmam oldu(gorevi kotuye kullanmaktan).idare mahkemesi ilk derece bekleme kararı verdi (ceza mahkemesini bekletici sebeb saydi)bekliyorum elim kolum bagli

ahmet3442
Aday Memur
06 Şubat 2025 07:13

Dur be dostum!!! Soruma soruyla karşılık veriyorsun..herseyin altında senin yorumların var sayfada..benim sorumu güncel tutmam gerekiyor belki fikri olan olur..tamam seni anlıyorum ihrac olmuşsun yada başında bir olay var herkes öyle sakin ol....senin sorunun cevabi(ara karar veriyor teblig ediyor seni bekliyorum red etmiyorum ceza davanı sonuclandir öyle bakcam dosyana diyor tamam)

muallimmm4638, 1 ay önce
bekletici mesele sayınca bildiriyorlar mı cezayı bekliyoruz diye
Toplam 115 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi