Belki Bi umut, pazartesi bilim kurulu 1 ay sonra ilk defa yüzyüze toplanacakmış sonrası açıklama yapılır muhtemelen, etkinliklere bu kadar sessiz kalınması belki de yakında açıklama yapılacağı içindir dua edelim.. Sedauys, 5 gün önce - Alıntıya git
Bu tarz beklentilere çok girip çok üzüldük. Açıklama beklemiyorum ben. Duyum olmadan hiç açıklama olmadı şu ana kadar.
Bu tarz beklentilere çok girip çok üzüldük. Açıklama beklemiyorum ben. Duyum olmadan hiç açıklama olmadı şu ana kadar. fizyorex, 5 gün önce - Alıntıya git
Hocam duyum olmaması normal sebep de o 200 kusurluk alımdan sonra bakanlık dışına bilgi vermeme durumunun ortaya çıktığını düşünüyorum. Hoca002, 5 gün önce - Alıntıya git
İnşallah hocam, şu an temennimiz o yönde. 235 kişilik alım dedikodusuna Sn. Fahrettin Koca çok tepki gösterdi. Bakanlık içi gizliliğe daha çok önem verilmiş olabilir.
İnşallah hocam, şu an temennimiz o yönde. 235 kişilik alım dedikodusuna Sn. Fahrettin Koca çok tepki gösterdi. Bakanlık içi gizliliğe daha çok önem verilmiş olabilir. fizyorex, 5 gün önce - Alıntıya git
İnşallah hocam herkes bekliyor sonuç olarak Hoca002, 5 gün önce - Alıntıya git
Sizce bu iş Ağustos'a kadar çözülür mü yoksa atama daha da sarkar mı? Kısaca 2 alım olur mu bu yıl
hocam zaten nisanın sonuna kadar bile dayanamazlar atama yapmadan bence, ama yine de belli olmaz hayırlısı olsun herkes için. dünyada ilk sıralara geldik vaka sayısı ve ölüm sayılarında çünkü...
Sizce bu iş Ağustos'a kadar çözülür mü yoksa atama daha da sarkar mı? Kısaca 2 alım olur mu bu yıl fizyorex, 5 gün önce - Alıntıya git
hocam zaten nisanın sonuna kadar bile dayanamazlar atama yapmadan bence, ama yine de belli olmaz hayırlısı olsun herkes için. dünyada ilk sıralara geldik vaka sayısı ve ölüm sayılarında çünkü... aisezreal, 5 gün önce - Alıntıya git
Her ne kadar bilgi sızdırılmamaya çalışılsa da yine sızar hocam yani böyle bir alım planlansa o muhakkak bir şekilde duyumu gelirdi. Şu an hiçbir çalışma yokmuş.
Ben çok uzayacagini düşünmüyorum bunun sebeplerinden biri turizm. Devlet turizm sezonunda vaka sayilarini en düşük seviyede tutmaya çalışacak bu sebeple aktif vaka sayısının düşürmek için(şu an 450binlerde) sağlıkçılara ihtiyaç var sahadaki durumu göz önüne alırsak. İkinci sebep olarak son dönemlerde sahadaki personelin yipranma durumu bir seneden fazladır pandemiyle ugrasiliyir her ne kadar atama yapılmış olsada son atananlar dışında herkes de büyük bir yıpranma var sağlıkçı yipranirsa sistem çöker. Üçüncü sebebim ise hocam maliye neredeyse tüm bakanlıklara alım onayı verdi( MEB , adalet , msb , aile ve sosyal bakanlık emniyet vs) bir sağlık bakanlığı kaldı diyebiliriz bu sebeple sırada biz varız bizi de geciktireceklerini sanmıyorum Hoca002, 5 gün önce - Alıntıya git
Hocam yanlış anlamayinda yaptığınız cikarimlarin hepsi boş ve yanlış .öncelikle vaka sayısıni düşürmede sağlıkçılara ihtiyac var demişsiniz vaka sayılarının düşmesinin saglikcilarla ne ilgisi var ? Sağlıkçılar koronaviruse taramalı tüfekle ateş açıp yayılmasını mi engelliyor ? 2.sebep saglikcilarin yıpranması ile sistem çöker demişsiniz bu da çok komik bir çıkarım .devlet her zaman az memur ile çok iş yaptırır. sağlıkçı yıpranmış yıpranmamış onlar için farketmez.ornehin doktorlar ezelden beri 36 saat nöbet tutuyor çalışma şartları çok ağır ama sistem çökmedi değil mii ?
3.sebepte bütün bakanlıklara maliye onay verdi diyorsunuz .daha 3-4 ay önce sağlık bakanlığı alım yaptı .maliyenin onay verdiği alıma çıkan bakanlıkların hepsi mülakat sistemi ile çalışıyor ve en erken işe başlama tarihleri Haziran ayı .bizim bakanlık ise mülakat sistemi ile çalışmadığı ciin en geç 1 ay gibi bir sürede ise başlatıyor .ayrıca vaka sayılarının yüksek olması bir şeyi değiştirmiyor önemli olan hasta sayısı ve yoğun bakım doluluk oranı .Aralık ayında atama yapılan dönemde ağır hasta sayısı 6000 iken şimdiki ağır hasta sayısı 2500 lerde . Ramazan geliyor ,sıcaklar başladı ,kaç aydır aşılama yapılıyor ve yaşlıların hemen hepsi aşılandı ve asilanmaya devam ediliyor Bu saatten sonra vakalar düşüşe geçecektir .atama yi vakalara bağlamaniz büyük bir yanlıştır . Artık bakanlık kendi takvimine göre hareket edecektir isterse yarın alıma çıkar isterse de Ağustos ta çıkar .
Hocam yanlış anlamayinda yaptığınız cikarimlarin hepsi boş ve yanlış .öncelikle vaka sayısıni düşürmede sağlıkçılara ihtiyac var demişsiniz vaka sayılarının düşmesinin saglikcilarla ne ilgisi var ? Sağlıkçılar koronaviruse taramalı tüfekle ateş açıp yayılmasını mi engelliyor ? 2.sebep saglikcilarin yıpranması ile sistem çöker demişsiniz bu da çok komik bir çıkarım .devlet her zaman az memur ile çok iş yaptırır. sağlıkçı yıpranmış yıpranmamış onlar için farketmez.ornehin doktorlar ezelden beri 36 saat nöbet tutuyor çalışma şartları çok ağır ama sistem çökmedi değil mii ? 3.sebepte bütün bakanlıklara maliye onay verdi diyorsunuz .daha 3-4 ay önce sağlık bakanlığı alım yaptı .maliyenin onay verdiği alıma çıkan bakanlıkların hepsi mülakat sistemi ile çalışıyor ve en erken işe başlama tarihleri Haziran ayı .bizim bakanlık ise mülakat sistemi ile çalışmadığı ciin en geç 1 ay gibi bir sürede ise başlatıyor .ayrıca vaka sayılarının yüksek olması bir şeyi değiştirmiyor önemli olan hasta sayısı ve yoğun bakım doluluk oranı .Aralık ayında atama yapılan dönemde ağır hasta sayısı 6000 iken şimdiki ağır hasta sayısı 2500 lerde . Ramazan geliyor ,sıcaklar başladı ,kaç aydır aşılama yapılıyor ve yaşlıların hemen hepsi aşılandı ve asilanmaya devam ediliyor Bu saatten sonra vakalar düşüşe geçecektir .atama yi vakalara bağlamaniz büyük bir yanlıştır . Artık bakanlık kendi takvimine göre hareket edecektir isterse yarın alıma çıkar isterse de Ağustos ta çıkar . Jagro, 4 gün önce - Alıntıya git