Editörler : Cüneyt Barışoglu
«3456789101112131415

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:01

Açsana hadi bekliyorum
Cem karagül, 4 yıl önce

Bu başlığı açanı cinsiyetcilik yapıp devletin işini sorgulamadan işlem yapmak lazım teşkilatın yüzde 90 ı erkek ve adalet için yüzde 50 sinin kadın olması lazım bakın burda konuşanlar ilerle kız çocuklarının bir erkeğe muhtaç olmaması için ne paralar dökecekler ne taklalar atacaklar en kral feminist olacaklar bir erkek kızlarına tokat attımı aynı işi yaptığı erkekten daha az paraldımı nasıl zorlarına gidecek bu konuştuklarını nasıl yalayacaklar

07 Ocak 2022 17:23

Senin derdin kadınlar senden az para alsın istiyosun ne geçicek eline 12/12 lerde kadında çalılıyor hafta sonu 6/1 çalılıyor gece operasyona gidiyor sınav görevinde bile 3 erkek 5 kişi ararken kadın personel tek başına 100 kişi arıyor birde sizin gibi cinsiyecilerle uğraşıyor kadın personel evinde evine çocuğuna bakıyor ne zoruna gidiyor Allah bilir rahat çalışmak için kaç yeri aramışsındır seninde karın polis olsa rahat çalışsın diye baskı yaparsın

07 Ocak 2022 17:25

Ben genel konuşuyorum milletin karısının kızını takip etme sanane kim nasıl çalışıyor kendi işine bak çalıştığının karşılığını alamıyosan hakkını ara sanane kadınlar

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:26

Devlet işini sorgulamaktan işlem mi yapılır bir şeyin suç olması için kanunla yasallaşması lazım TCK yer alması lazım hangi maddesinde yazıyor bu yıllarca TCK okudum böyle bir şeye denk gelmedim görevdeyken ırkçılık mezhepçilik ayrımı 7068 geçer görevdeyken yapandan bahseder. Nasıl Türkiye bilmem kaçıncı sı oldun da bilmiyon
07 Ocak 2022 17:27

Sen cinsiyetciliğin vucut bulmuş halisin yaşın kaç bilmiyorum ama milletin maaşını nasıl çalıştığına bakacağına git biraz kendini geliştir kadını erkeği birbirine düşürme şehit olan kadın personllerimde kemiklerini sizlatma bir evlat yetiştirmek nasıl bir iş bilmezsiniz git bir evlat yetirştir gel öyle konuş

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:27

Ben sana hakaret davası açsam kazanırım vallahide kazanırım billahide kazanırım

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:29

Seni tanımıyorum bana göre yanlış bir durumu küfür hakaret etmeden dile getirmem neden seni rahatsız etti neden hakaret küfür ettin
07 Ocak 2022 17:29

Mesleğe girerken ırkcılık cinsiyetcilik vb şeyler yapmıcaz diye namus şeref sözü verdik az sözüsünüzde durun kendi şartlarını geliştir kendi imkanlarını geliştirmeye çabala başkalarınınimkanlarına göz dikme

07 Ocak 2022 17:30

Ben kimseye hakaret etmem küfürde etmem ben örnek verdimburaya yazıyosan bunlara cevap verileceğini bilceksin haksızsanda haksız olduğunu kabul etmekte bir erdemdir

vivalibertad
Yasaklı
07 Ocak 2022 17:31

Gydm başkomiser bu arada istese sana paspas yaptırır cem

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:31

TCK ceza muhakemesi kanunu pvks etk 7068 madde madde söyleyebilirim. Emsal kararları takip ederim kendimi savunabilirim neyin s neyin suç olmadığını biliyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devleti dir

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:33

Ben bur platformda çeşitli başlıklar açtım bunların hepsini emin ol emniyet genel müdürlüğü ne sonuçu ne olursa olsun istek şikayet bölümden göndereceğim bu konu dahil bana göre yanlış devletim için faydalı olacak bana göre doğru olanları yazacağım ve gönderceğim.
07 Ocak 2022 17:33

Yav he hee çok iyi biliyosun bunlar değil toplumun kanayan yaralarını öğren biliyosan yaptığının cinsiyetcilik olduğunuda bilirsin burda koskaca teşkilatın amir memur statüsündeki şerefli türk kadın polisini çalışmıyor diye kötüleyip itham edemezsin

vivalibertad
Yasaklı
07 Ocak 2022 17:34

Sen amirin ile nasıl konuşuyorsun adamda 3 yıldız var dışarda olsan altına işer içinde yüzerdin

Cem karagül, 4 yıl önce

Ben kimseye hakaret etmem küfürde etmem ben örnek verdimburaya yazıyosan bunlara cevap verileceğini bilceksin haksızsanda haksız olduğunu kabul etmekte bir erdemdir

07 Ocak 2022 17:34

Hadi ordannn cevabını alınca ağlama devletin senden daha önemli işleri var.

Gydm
Müsteşar
07 Ocak 2022 17:36

Siz olayı çok yanlış anlıyorsunuz kimsenin gözünde yerim yok ihtiyaç dahilinde alınması uygun bizim dinimiz de kadınlara ayrımcılık yapılmasını istemiyor. Güç orantılı kullanılmalı
Cem karagül, 4 yıl önce

Mesleğe girerken ırkcılık cinsiyetcilik vb şeyler yapmıcaz diye namus şeref sözü verdik az sözüsünüzde durun kendi şartlarını geliştir kendi imkanlarını geliştirmeye çabala başkalarınınimkanlarına göz dikme

07 Ocak 2022 17:36

Ben Allahta başkasından korkmam doğru bildiğimi söylerim anlaşılam sen çok altına işemişsin

vivalibertad, 4 yıl önce

Sen amirin ile nasıl konuşuyorsun adamda 3 yıldız var dışarda olsan altına işer içinde yüzerdin

vivalibertad
Yasaklı
07 Ocak 2022 17:37

Fetöden açığa alınmış birisi için cesaretli sözler zamanında en iyi yerlerde çalıştınız şimdi açığa alınınca ağlamayın burda

07 Ocak 2022 17:38

Milleti kötülemeyin burda herkes bu teşkilata emek veriyor kimsenin emeğini küçümsemeyin herkes ne yaşadığıni bilir kadın olmadan kadınları anlayamazsın ama empati kurabilirsin seninde kızın ilerde polis olabilir eşin polis olabilir konuşurken bunları düşünün

07 Ocak 2022 17:39

Kim alımmış açığa kardeşim ne diyosun sen ahahahahah hayal mi görüyosun

vivalibertad, 4 yıl önce

Fetöden açığa alınmış birisi için cesaretli sözler zamanında en iyi yerlerde çalıştınız şimdi açığa alınınca ağlamayın burda

Toplam 296 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi