Editörler : Cüneyt Barışoglu
«3456789101112131415
07 Ocak 2022 17:41

Yazdıklarımda haklınolduğumun göstergesi başta rütbeli dedinşimdide çamur atıyosun haklısın demek de bir erdemdir

07 Ocak 2022 17:45

Benden bu kadar hadi eyvallah. Nefesime yazık.

cenker038
Aday Memur
07 Ocak 2022 18:47

Bayan meslektaşlarımız baştacıdır. Ne derseniz diyin ama lütfen laflarınıza dikkat edin.
eliff077, 4 yıl önce

Bıraksana devrem böyleleri ne anlar terbiyeden . Okumuş cahil bunlar tek eliyle burnunu karıştırır tek eliyle milletin karısı bacısı hakkında yorum yazar orda burda . Dicek söz bulamıyorum. Umarım bi gün onun eşi içinde zırt pırt doğuruyo derler. Yazık

cenker038
Aday Memur
07 Ocak 2022 18:49

Ne kadar boş adamsın. Diyecemde adammısın oda belli değil. Sana ne ne kadar isterse o kadar alırlar. Provakotörmüsün nesin.

cenker038
Aday Memur
07 Ocak 2022 18:51

Elif hanım lafım size değil tabi.
cenker038, 4 yıl önce
Bayan meslektaşlarımız baştacıdır. Ne derseniz diyin ama lütfen laflarınıza dikkat edin.

rahime68
Aday Memur
07 Ocak 2022 19:10

Cem Karagül kardeşim bak bu platformda bel altı vurmaya başladilar bile. Seni diğer sayfalardanda takip ediyordum yorumlarından. Allahım seni sıkıntıdan kurtarır inşallah. Bu da buraya benim zaten son yazışım. Parmağını oynattığına değmez. Hafta sonu sınav var. Muhtemelen 3 kişiyiz. 2erkek 1bayan. 200 kişi gelir bunların 150si bayandır. Olsun ben sıkıntı etmem edememde. Erkek arkadaşların ne suçu var. Çalışırım paramı da alır çatır çatır yerim. Eğer kıskanan varsa çatır çatır çatlasın

mts18
Kapalı
08 Ocak 2022 08:46

Sonuçta dünya böyle kurulmuş. Kadın erkeksiz erkek kadınsız olmaz. Tıpkı Havvasız Adem olmadığı gibi.

85200258
Müsteşar Yardımcısı
08 Ocak 2022 09:50

Şahsen grupta çalışan az sayıda bayan gördüm , şoförlük yapanina şahit olmadım. Bayan memur kamburdur.

Soldierm
Yasaklı
08 Ocak 2022 12:08

Çok iğrenç yazışmalar var meslekte kadın arkadaşlarım baş tacıdır hepsine saygı duyuyorum buradaki mesele kadın polis erkek polis değilki İstanbul da ek görevler vs 22 gün hiç izin yapmadan çalışan kadın polis arkadaşlarım vardı küçük şehirlerde kadınlar rahat gibi görünüyor gece çalışmıyorlar vs ekiplerde noktalarda vs görev almıyorlar bir çoğu müdür eşi vs hepinizin bildiği şeyler bunlar ama kalkıp buradaki şekilde ifade etmek çok yanlış yazışmalar çok saygısızca kimsenin ekmeğini sis vermiyorsunuz devlet öyle uygun görmüş almış tasasi kimseye düşmez ha burada şunu diyebiliriz eşit işe eşit ücret kadın polis memuru olmaz kadın güvenlik memuru olsun diyebilirsiniz bu bir görüştür ona göre ayrıca şartları vs düzenlenir uygulama noktalarında kadın şüphelilerin üst araması için,sınav görevleri veyahutta spor müsabakalarında aynı şekilde kadın vatandaşların üst araması önleme araması vs için ve buna göre maaşının düzenlenmesi vs diyebilirsiniz benim düşüncem bu katılan katılmayan arkadaşlara saygı duyuyorum.Cogunuzun eşi sınavlara vs giriyor üst aramasıni kim yapacak gözünüz hemen kadın memur arar hastaneye gidince kadın doktor ya da kadın hemşire ararsınız muayene için onun için orta çağdan kalma düşüncelerinizi lütfen gözden geçirin biraz..

emre650
Memur
08 Ocak 2022 15:29

Kadın polisleri eğer emniyet içinde verilen görevleri layıkıyla yapıyorlarsa hiçkimsenin laf etmesine hakkı yoktur.karakolda müracaat alıyorsa bir erkek polisin yerini dolduruyor demektir.benim çalıştığım ilde ekipte de çalışıyorlar.yani senin yapacağın işi o yapıyor.burada aslolan verilen görevi ifa etmektir. Bunların bizim çalışma şartlarımızın düzenlenmesine hiçbir katkısı yoktur.elele verip adaletsizliği düzeltmemiz gerekir.mesela amir baskısı,izin hakkı,taltif hakkı,ek ödeme hakkı,savunma hakkı,.....vs yoğunlaşmamız gereken yerler bunlar devrelerim

kral122
Genel Müdür
11 Ocak 2022 01:03

Kadın memur kambur diyen zihniyet İstanbul'da nkarakollari.dolas hepsinde en az 3 adet bayan polis var 12-24 çalışan ayrıca eşin kardeşin annen bir yere gidince erkek polise arattır bundan sonra asıl senin gibi düşünen kişiler kambur dur.

mancalak
Aday Memur
11 Ocak 2022 04:48

Sadece polislikte kamuda çalışan çoğu kadın işsizliğin en büyük nedenlerinden. Erkeğe biraz fazla maaş ver kadın evde çocuğuna baksın evinin işlerini yapsın bak bakalım işsizlik yarı yarıya düşmüyor mu? Gecenin bu vakti nöbet noktasında yazıyorum bunları, hani nerde kadınlar gece nöbet tutuyor? Saat 9 da işe gel 16.30 dedi mi vınn...

Mustafa1982P
Kapalı
11 Ocak 2022 07:43

10 yıl İstanbul'da çalışmış biri olarak karakoldaki bayan memurlardan hiçbirinin adliyeye adam götürdüğünü, nezarethanecilik yaptığını, karakol önünde 4 saat 5 saat nöbet tuttuğunu görmedim..o dediğin bayan personel ya adli birimdedir karakolda ya da Kimlik bildirme

kral122, 4 yıl önce

Kadın memur kambur diyen zihniyet İstanbul'da nkarakollari.dolas hepsinde en az 3 adet bayan polis var 12-24 çalışan ayrıca eşin kardeşin annen bir yere gidince erkek polise arattır bundan sonra asıl senin gibi düşünen kişiler kambur dur.

Pomemci62
Kapalı
11 Ocak 2022 11:24

Pardon da 52 yaşında emekli olduğu nerde görülmüş .Bizde SGK da neyse ona tabiyiz .ayrıca grup ta çalışıp ta tüm gün kadın programı izleyip elinde çekirdek çay dedikodu lak lak yapan devriyeye çıkmaya bile erinen erkek polisleri gördük .bence bırakın artık kadınların yakasını .kendi işinize bakın haaa çok meraklıysanız yerimize geçmeye . devamını yazamıyorum .neyse hayırlı işler .

kral122
Genel Müdür
11 Ocak 2022 12:42

10 yıldır İstanbul'da görev yapıyorum.Hastaneye giden kapıda nöbet bekleyen 12/24 çalışan çok bayan polis gördüm

sergeyeviç
Aday Memur
11 Ocak 2022 14:52

polisler içten içe kendilerini yemeye başlıyor ....bütün haksızlıklar bitti o polis böyle nedeeenn diye isyanlar ...iş güç yok muhabbet arayan çok..polise yapılan tüm adaletsizlik .haksızlık bitti de bu muydu derdimiz

sergeyeviç
Aday Memur
11 Ocak 2022 15:01

karakolda çalışan İnternet Büro Amirliği'nde görevli GyDOm

Gydm, 4 yıl önce
Gözünüz önünüze Aka da hapa kalasınız nankör Goldunlar... burada herkesçe bilinen su götürmez bir gerçeğin aksini iddia etmek Öyle sanıyorum ayrı bir marifet ürünü... 3 tane büyük şehir gezdim ekipte çalışan bayan personel ekipte şoförlük yapan bayan personel ya da ekipte gece çalışan bayan personel göremedim ekip çalışma sistemi 12 12 ya da çakma 12 36 sisteminde çalışan bayan personel da görmedim Hadi diyelim çalıştı meslek hayatı 30 yıl desen en fazla 1 yıl ya çalışmıştır yada hiç çalışmamaıştır. Işini hakkıyla iyi yapanlar vardır onları tenzih ediyorum abinin biri 25 yılda 5 ilk gördüğünü ve iddia edildiği gibi bayanlar ile erkek polislerin eşit çalışmadığını beyan etmiş yine hemcins bir meslektaşımız bayan personelleri pozitif ayrımcılık olduğunu söylemiştir bayan personellere karşı pozitif ayrımcılığın anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır maaşa gelince eşit çalışmaya gelince pozitif ayrımcılık Oh ne ala memleket

Mustafa1982P
Kapalı
11 Ocak 2022 23:16

Hangi ilçe o söyle bilelim, bizzat bu hafta gidip bakacağım..

kral122, 4 yıl önce

10 yıldır İstanbul'da görev yapıyorum.Hastaneye giden kapıda nöbet bekleyen 12/24 çalışan çok bayan polis gördüm

Gydm
Müsteşar
12 Mayıs 2022 15:19

Biz daha önce burda vurguladık konuyu

karakol38
Yasaklı
12 Mayıs 2022 17:13

Durumu kişileştirmenize gerek yok. Konu başlığını açan kişi haklı biz bir kurumdayız bu kurumla ilgili şeyleri felsefi düşünce tarzda herkes değerlendirebilir.
hkn_44, 4 yıl önce
Şartlarımiz iyilestirilsin. Ek gösterge 3600 olsun gibi talepleri yazacağınıza bayan polisler söyle böyle. Bi çoğunuza abi diyoruz kardeşim diyoruz. Ama meslektaşlarım dan bu aşağılayıcı tavrı duymak çok üzücü. Goruyorum ki Kadına olan siddeti karşıtlığı ayrımcılığı daha emniyet kendi içinde çözememiş. Yazıklar olsun.
Toplam 296 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi