Editörler : Lanet
17 Nisan 2021 13:35

Zabıta görevde yükselme ve unvan değişikliği

Arkadaşlar belediyelerdeki zabıta alımlarına başvurmak istiyorum fakat öğrenmek istediğim bir konu var görevde yükseklme ve unvan değişikliği sınavı ile zabıtalar hangi kadrolara atanabiliyor, başvurmak istediğim belediyenin yönetmeliğinde görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliği bulamadım diğer belediyelerindeki başka belediyeleri kapsar mı ?


Mezarlık-bekçisi
Aday Memur
17 Nisan 2021 15:10

Merhaba,

Öncelikle görevde yükseklme ve unvan değişikliği sınavı ile zabıtalar hangi kadrolara atanabiliyor?

Bu sorunun cevab; siz diyelim inşaat mühendisi olarak Zabıta Memuru oldunuz. Kurumunuz adsizin adaylık sürecinden sonra ünvan değişikliği sınavı açar ve sizide o sınava dahil ederse siz de o sınavda başarılı olursanız inşaat mühendisi ünvanını almış olursunuz.

Öteki soru, Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yönetmeliğini Çevre ve Şehircilik Bakanlığı belirliyor kurumunuz sadece sizin bu sınava girip/girmeyeceğinize karar verir(bu da tartışılır bir konu tabiki ) .


EgebeYY
Aday Memur
24 Mayıs 2021 09:55

Konu dışı olabilir lakin, gih sınıfı şoför ünvanından VKHİ kadorusuna geçiş için belediye başkanının yetkisi var diye birşey okumuştum lakin şimdi bulamıyorum. 4 yıllık lisans mezunuyum ve bilgisayar sertifikam da var. konu hakkında bilgisi olan yorum yazabilir mi?

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi