Editörler : Pangaea

Happy new
Daire Başkanı
01 Mayıs 2021 16:18

Sen zaten geçen günlerde 3 ayda maliye yapabileceğini iddia edip bunun diferansiyel denklemler vs ile olduğunu söyleyip maliye hakkında hiçbir şey bilmediğini kendi ağzıyla itiraf eden değil misin:) atanacak puanı alamayınca gel burada iibfye saldır ahahah

Happy new, 3 yıl önce

Kardeş sana sorulan soruyla iibfye sorulan iktisat sorusu bir mi zannediyorsun. Hayır madem öyle olduğunu iddia ediyorsun çoğunu da doğru yaptın o zaman atanırsın dimi gelip burada beğenmediğin iibfnin kadrolarına girmek için bir tarafını yırtmazsın.

E.R.W.
Memur
01 Mayıs 2021 16:29

Hukukcular,fizyolar,mühendisler,diyetciler toplanıp kampanya düzenlemeli 4001 konusunda.

İlk 10000 bizde zaten.

furkanemytu
Yasaklı
01 Mayıs 2021 16:29

İşte gerçek bir ibfli . Doğruları söylemiş yürü be aslanım.

teo iibf
Kapalı
01 Mayıs 2021 16:30

Forum şizofreni dolu, kasapbey gidiyor hanzel geliyor, hanzel gidiyor furkan geliyor. Şimdi de deli rüstem çıktı. Bu tipler genelde gerçek hayatta da problemli tipler, kimse muhattap olmayınca böyle sanal alemde vakit geçiriyorlar. Yine bu tipler başkası üzülünce zevk alıyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sanki sgkya gümrüğe atansa yerinde duracak mı hayır bi daha tercih yapıp kadro yakacaklar.

Happy new
Daire Başkanı
01 Mayıs 2021 17:01

Hocam dikkate almayın. Furkanemytu adlı atanamadığı için kafayı sıyırıp nereye saldıracağını şaşıran şahıs sahte hesap açıp duruyo geçen günlerde Furkanın yazdığı hicri takvim muhabbetinin aynısını rüstemiibf yazıyor tesadüfün böylesi :)

Hala daha nasıl yüzle yazıyor yazık valla

teo iibf, 3 yıl önce

Forum şizofreni dolu, kasapbey gidiyor hanzel geliyor, hanzel gidiyor furkan geliyor. Şimdi de deli rüstem çıktı. Bu tipler genelde gerçek hayatta da problemli tipler, kimse muhattap olmayınca böyle sanal alemde vakit geçiriyorlar. Yine bu tipler başkası üzülünce zevk alıyorlar. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sanki sgkya gümrüğe atansa yerinde duracak mı hayır bi daha tercih yapıp kadro yakacaklar.

teo iibf
Kapalı
01 Mayıs 2021 17:08

Aldığım duyumlara göre aile sosyal bakanlığı da 4001 le atananların 3-5 ay çalışıp istifa edenlerden dolayı bölüm şartı getirecekler. Bizzat yetkililerden duymadım sadece aldığım duyum bu yönde. Umarım doğrudur.

Rüstem iibf
Aday Memur
01 Mayıs 2021 17:10

haklısınız çoğu memuriyetin 4001 olması lazım. çünkü meslektaşlarım kolaya alışmış rekabete, aynı şartlarda yarışmaya gözü yemeyen birer 82 puanlı sürüsü. bu başlıkta bana muhalefet eden Happy New hala sonucunu atmadı.

E.R.W., 3 yıl önce

Tüm kadrolar 4001 olmalı,sgk da memur olmak nasıl bir yetkinlik gerektirebilir ki?

Mühendisler kamuya atanınca 1 yıl eğitim görüyorlar işe başlamadan,

Tüm kadroları 4001 yap,3 ay muhasebe iktisat öğret hepsini yapar mühendisler.

Rüstem iibf
Aday Memur
01 Mayıs 2021 17:16

Bu bir İİBFli safsatası. Gerçek dışı bir temenninin duyuma evrilmesi. Kaldı ki daha aile bakanlığına daha açıklanmadı, yeni tercihler alındı. Kim söylediyse iyi uydurmus. Uydurduğu şeylere inanıyor bizimkiler telegram gruplarında. Aile bakanlığındaki çaycı ile yaptığı konuşmayı SS atan mı ararsın, kurum müdürünün bölümüne göre yalakalık yapıp lütfen iibfden alın diyen mi ararsın hepsi mevcut.

teo iibf, 3 yıl önce

Aldığım duyumlara göre aile sosyal bakanlığı da 4001 le atananların 3-5 ay çalışıp istifa edenlerden dolayı bölüm şartı getirecekler. Bizzat yetkililerden duymadım sadece aldığım duyum bu yönde. Umarım doğrudur.

30 Mart 2023 01:23

Seni dinlemişler ustad milli eğitim bakanı bu forumdan görmüş galiba mühendis sıkıntısını

31 Ocak 2024 22:15

tebrikler

09 Ağustos 2024 18:16

iibf diploması ile atandım. Adam haklı

historival
Aday Memur
09 Ağustos 2024 22:57

iibf lilere uzaktan bakıp ağlayan mühendisler avukatlar keşke az okusaydınız da iibf kazanasaydınız siz de

historival
Aday Memur
09 Ağustos 2024 23:36

ahsd adam ziraatin gişe sınavına sorulan dandik soruyu iktisat sanıyor çok mantıklı xd
11 Ağustos 2024 01:37

2 YIL OKUYUP 60-70 LERLE ATANAN BÖLÜMLER VAR. İİBF SADECE 2022 KPSS PUANIYLA DÜŞÜK ATANDI YOKSA MÜLAKATSIZ ATAMALARDA 82-83 LER. MÜLAKATLILAR DA ZATEN TORPİLLE

11 Ağustos 2024 01:46

Kpss soruları da çalınıyor. çok kolay tabi tabi 80 li puanları almak da. hem saçma sorular hem yanlış sorular hem de çalınan sorularla

lisans mezunu
Kapalı
15 Ağustos 2024 16:20

sen '' İyi ki İİBFliyim'' demişsin fakat değilsin. Aklınca ironi yapmaya çalışmış, keza İİBFliler de kadro az olduğu için şikayet ediyor. Yüksek puanlılar derken mühendisleri kast ediyor olmalısın, iibflileri kafaya takacağına neden mühendis alımlar az ,neden mühendis 80 puanla atanamıyor hatta 90 la bile atanamıyor ona kafa yor.

lisans mezunu
Kapalı
15 Ağustos 2024 16:28

401 alım yapmak sıkıntı, öğretmeni mühendisi avukatı kadroyu işkal edip 1 yıl çalışmadan ayrılıyor. Böylece kurumlar sıkıntı yaşamakta .Çünkü Mühendisin düz memur kadrosunda durması akla mantığa aykırı bence

teo iibf, 3 yıl önce

ROCKYBALBOA7777
Yasaklı
15 Ağustos 2024 16:46

Eğer bundan rahatsizlarsa rahatça koyacakları 1-2 kural ile bunu engelleyebilirler. 90 altında puan alıp memurluk yapmayı birçok isteyen avukat ve muhendis'de birakmayabiliyor. İstisnaları örnek göstermek doğru değil.

lisans mezunu, 4 hafta önce

401 alım yapmak sıkıntı, öğretmeni mühendisi avukatı kadroyu işkal edip 1 yıl çalışmadan ayrılıyor. Böylece kurumlar sıkıntı yaşamakta .Çünkü Mühendisin düz memur kadrosunda durması akla mantığa aykırı bence

Secretgift
Şef
16 Ağustos 2024 10:17

89.25 nete kaç puan gelir? 2022 de girmiştim 92.5 almıştım bu da bir 90 puan yapar mı bu sene?
24 Ağustos 2024 00:12

kaç geldi üstad

Secretgift, 4 hafta önce
89.25 nete kaç puan gelir? 2022 de girmiştim 92.5 almıştım bu da bir 90 puan yapar mı bu sene?
Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi