Editörler : Pangaea

Yasaklı
23 Mayıs 2021 18:15

Onun bunun torpiliyle memur, müşavir yaptıkları adamlar
Biri arabada koko çekip milyon dolarlık arabalarda gezer, diğeri milyonluk evlere sahip olur. Sizin oy beklediğiniz işsiz gençler de kyk borcunu ödeyeceğim diye asgari ucrete calisirken bir yandan da mulakat mülakat dolasir. Mafya ile yatağa girenler bugün öküz ölünce besleyip kolladıkları adamın kirli çamaşırlarınızı ifsa edip, devletin kurumları pislik işlerler zenginleşme aracı olduğunu iddia ediyor her videosunda. Suriyeli mezun olur 15 günde memur yapılır, sırf tanıdığı var diye işe girenler bizim ödediğimiz vergiler ile dönen Kurumlarda soygun yapar, bu vatanın evladina gelince kendi başının çaresine bakmasını söylersiniz. Her universite mezunu iş bulacak diye bir şey yok dersiniz.
23 Mayıs 2021 19:44

Dün jahrein ile Kemâl Kılıçdaroğlu'nun yayını izledim bütün gençlere siyasetçilerin hepsi aynı gibi önyargılarını kırıp izlemesini tavsiye ediyorum Kılıçdaroğlu kyk borcuna da değiniyor gerçekçi bi şekilde hepsini sileceğiz gibi hamasi şeyler söyleyemem ama faizini sileceğiz anaparayi da işe girildikten sonra cüzi miktarda taksitlerle alacağız diyor.

xyzz00
Memur
23 Mayıs 2021 21:30

Furkanemytu bu derdinizi de yazın hocam gerekli yerlere.

furkanemytu
Yasaklı
25 Mayıs 2021 13:47

Yaşadığım şehirdeki belediye başkanı ile karşılaştım ve bunlari dediğimde bana bir partinin içindeki çürükleri o partiye mal edemezsin dedi. Başkan dedim mızrak çuvala sığmıyor artık. Sonra bana sov yapıyorsun dedi.
xyzz00, 4 yıl önce

Furkanemytu bu derdinizi de yazın hocam gerekli yerlere.

ahsenitakvim
Kapalı
25 Mayıs 2021 15:36

İşin daha da ilginci bu kadar haksızlık yapan, haksızlığa alışmış insanlar nasıl müslüman olabiliyor anlayamıyorum. Müslümanlık hak demektir zaten. Oxford üniversitesi profları bile müteşabih ayetleri geçip de iman edemiyorlar haksızlığa alıştıran düzende yaşadıkları için bu arkadaşlar bir de iman sahibi gibi takılıyorlar.

Allah ıslah etsin.

gtot
Kapalı
25 Mayıs 2021 15:41

daha geçen gün birisinin korumaları vatandaşı dövmüştü o geldi aklıma

furkanemytu
Yasaklı
25 Mayıs 2021 20:55

Üstat konunun bunla alakası yok. Makina kimya mülakatı nasıl geçti ? İkm rahat mi sence
gtot, 4 yıl önce

daha geçen gün birisinin korumaları vatandaşı dövmüştü o geldi aklıma

xxydsxx
Kapalı
25 Mayıs 2021 21:11

senin yüzünden adam hesabını kapattı.:)))

furkanemytu, 4 yıl önce
Üstat konunun bunla alakası yok. Makina kimya mülakatı nasıl geçti ? İkm rahat mi sence

furkanemytu
Yasaklı
25 Mayıs 2021 21:51

Ak militan gibi yazmasın o da. Memur forumunda memur alımındaki haksızlıkları dile getiriyorum kalkmis bana aktroll gibi cevap yaziyor
xxydsxx, 4 yıl önce

senin yüzünden adam hesabını kapattı.:)))

xxydsxx
Kapalı
25 Mayıs 2021 21:59

öyle düşünme bazısının da tüm siyasi figürlerden midesi bulanıyor olabilir.örneği uzaklarda arama :))))

furkanemytu, 4 yıl önce
Ak militan gibi yazmasın o da. Memur forumunda memur alımındaki haksızlıkları dile getiriyorum kalkmis bana aktroll gibi cevap yaziyor

furkanemytu
Yasaklı
25 Mayıs 2021 22:07

Üstat düşüncem de bir sorun yok. Herhangi bir parti kim olursa olsun hukuksuzluğun karşısında durmamız, hakkımızın siyasi yalakalar tarafından gasp edilmesine ses cikarmamiz gerekir
xxydsxx, 4 yıl önce

öyle düşünme bazısının da tüm siyasi figürlerden midesi bulanıyor olabilir.örneği uzaklarda arama :))))

xxydsxx
Kapalı
25 Mayıs 2021 22:08

haklısın ama önemli olan bunu uygulayabilmek...

furkanemytu, 4 yıl önce
Üstat düşüncem de bir sorun yok. Herhangi bir parti kim olursa olsun hukuksuzluğun karşısında durmamız, hakkımızın siyasi yalakalar tarafından gasp edilmesine ses cikarmamiz gerekir

furkanemytu
Yasaklı
25 Mayıs 2021 22:10

Yukardaki mesajda de ayrılmış ben yapmadım kendi ayırmış neyse, uygulayabilmek basit. Rahmetli Ecevit getirdi bu sınavı ilk zamanlarda gayet de güzel uygulandı
xxydsxx, 4 yıl önce

haklısın ama önemli olan bunu uygulayabilmek...

furkanemytu
Yasaklı
01 Temmuz 2021 18:35

Güncel

furkanemytu
Yasaklı
13 Temmuz 2021 03:20

imamlara her yıl 5000 kadro ama tüm lisans mezunlarına 600 kadro.

04 Kasım 2024 23:55

vay be forumda kimse kalmadı artık

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi