Şuan hangi işte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama kamuda işçi kadrosunda uzman da olsa iyi bir unvandır. Kapadokya Alan Başkanlığında toplu iş sözleşmesi bulunmuyor. Mali haklarınız işe başlarken yapacağınız iş sözleşmesi ile belirlenecektir diye tahmin ediyorum. Bu belirlenen mali haklar da sizi tatmin eder.
İş garantisine gelecek olursak deneme süreci bittikten sonra işiniz kamuda olduğu için özele göre garantidir. Çalma çırpma kamu zararı gibi kırmızı çizgiyi geçen fiiller oluşmadığı sürece işinizden olmazsınız.
Özetle tavsiyem başvurun ve eleme sürecini yaşayın. Umarım kazanırsınız. İşi beğenmezseniz deneme sürecinde bırakabilirsiniz.
aranaankan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Diger basliktan geliyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Mesai saatleri, hafta sonu calisma durumu falan nasil oluyor? maasi 657'li bir mimara göre nasildir? Bunlari bilebilir miyiz?
Diger basliktan geliyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Mesai saatleri, hafta sonu calisma durumu falan nasil oluyor? maasi 657'li bir mimara göre nasildir? Bunlari bilebilir miyiz?