Editörler : crops35
28 Mayıs 2021 10:53   

Kapadokya Alan Başkanlığı

Kapadokya Alan Başkanlığına işçi statüsünde Mali Hizmetler Uzmanı olarak başvurmayı düşünüyorum..Surekli işçi olarak geçen bu ünvanda iş güvencesi ve maaşı nasıldır.. Örneğin başlangıçta hemen maaş yatar mı?Ya da isten çıkarma durumu olabilir mi?Maaşı ne civardadır..Tatil izin vs.durum nedir?Memur kadrosundan avantaji veya dezavantajları nelerdir?Bilen arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum

30 Mayıs 2021 14:22

aranaankan
Aday Memur

Şuan hangi işte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama kamuda işçi kadrosunda uzman da olsa iyi bir unvandır. Kapadokya Alan Başkanlığında toplu iş sözleşmesi bulunmuyor. Mali haklarınız işe başlarken yapacağınız iş sözleşmesi ile belirlenecektir diye tahmin ediyorum. Bu belirlenen mali haklar da sizi tatmin eder.

İş garantisine gelecek olursak deneme süreci bittikten sonra işiniz kamuda olduğu için özele göre garantidir. Çalma çırpma kamu zararı gibi kırmızı çizgiyi geçen fiiller oluşmadığı sürece işinizden olmazsınız.

Özetle tavsiyem başvurun ve eleme sürecini yaşayın. Umarım kazanırsınız. İşi beğenmezseniz deneme sürecinde bırakabilirsiniz.

30 Mayıs 2021 14:40

Ramizdayııı
Memur

Şuan hangi işte çalışıyorsunuz bilmiyorum ama kamuda işçi kadrosunda uzman da olsa iyi bir unvandır. Kapadokya Alan Başkanlığında toplu iş sözleşmesi bulunmuyor. Mali haklarınız işe başlarken yapacağınız iş sözleşmesi ile belirlenecektir diye tahmin ediyorum. Bu belirlenen mali haklar da sizi tatmin eder.

İş garantisine gelecek olursak deneme süreci bittikten sonra işiniz kamuda olduğu için özele göre garantidir. Çalma çırpma kamu zararı gibi kırmızı çizgiyi geçen fiiller oluşmadığı sürece işinizden olmazsınız.

Özetle tavsiyem başvurun ve eleme sürecini yaşayın. Umarım kazanırsınız. İşi beğenmezseniz deneme sürecinde bırakabilirsiniz.

aranaankan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Diger basliktan geliyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Mesai saatleri, hafta sonu calisma durumu falan nasil oluyor? maasi 657'li bir mimara göre nasildir? Bunlari bilebilir miyiz?
30 Mayıs 2021 14:45

aranaankan
Aday Memur
Diger basliktan geliyorum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin. Mesai saatleri, hafta sonu calisma durumu falan nasil oluyor? maasi 657'li bir mimara göre nasildir? Bunlari bilebilir miyiz?
Ramizdayııı, 2 yıl önce - Alıntıya git

Bu detayları Kapadokya Alan Başkanlığı ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz ancak. Şuan hangi işte çalışıyorsunuz ve aylık geliriniz ne kadar?

30 Mayıs 2021 18:55

Ramizdayııı
Memur

Bu detayları Kapadokya Alan Başkanlığı ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz ancak. Şuan hangi işte çalışıyorsunuz ve aylık geliriniz ne kadar?

aranaankan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Anlaeim tesekkur ederim. Su an bi yerde calismoyorum. Iyi denebilecek bi puanim var gidebilecegim en iyi yere gitmeye calisiyorum
05 Haziran 2021 03:05

mydltr
Aday Memur

Merhaba arkadaşlar. ''İşçi statüsünde'' ne anlama gelmekte? 4-B Sözleşmeli personel mi oluyoruz?

05 Haziran 2021 11:29

aranaankan
Aday Memur

Merhaba arkadaşlar. ''İşçi statüsünde'' ne anlama gelmekte? 4-B Sözleşmeli personel mi oluyoruz?

mydltr, 2 yıl önce - Alıntıya git

Hayır 4-D sürekli işçi oluyor.

07 Aralık 2022 11:16

mimarmuharrem

arkadaşlar merhaba, atama kararları açıklandı mı? Bilgisi olan var mı?

10 Aralık 2022 08:54

mimarmuharrem

mülakatı geçip, atama bekleyen mimar arkadaşlar benimle iletişime geçebilirler

Toplam 8 mesaj