Editörler : Cüneyt Barışoglu

under09
Şef
16 Şubat 2025 21:44

Puan sistemi gelir gelmez bilmem ama ben her konuda bu tercih dışı zorunlu tercih adaletsizliğiyle ilgili yazdı yazdığım da bi tane adam da haklısın demedi neden mi işlerine gelmedi istanbul diyince tutuşuyor millet niye ya biz geldik hemde tercih dışı gününü doldurduk biz bizden sonrakiler de aynı sıkıntıyı yaşamasın diye sesimizi duyurmaya çalışıyoruz yani ola ki bunu okuyanlar da bir gün şak diye istanbul tercin dışı zorunlu tercihe tabi olup gelmesin diyedir derdimiz ben çektim bunu tüm samimiyetimle yazıyorum benim gibi olmasın istiyorum meslektaşlarım verilen büyük şehirlere tazminat verilsin lojman en az 10 yıl gelen per perişan sadece donuyla dönmesin başka şehirlere denizli de çalışan adamla istanbul'da çalışan aynı maaşı almasın bu hak değil buna hak diyen de en büyük haksızdır .

yns3333
Memur
16 Şubat 2025 23:14

İstanbul'da kaçıncı yılınız
under09, 5 ay önce

Puan sistemi gelir gelmez bilmem ama ben her konuda bu tercih dışı zorunlu tercih adaletsizliğiyle ilgili yazdı yazdığım da bi tane adam da haklısın demedi neden mi işlerine gelmedi istanbul diyince tutuşuyor millet niye ya biz geldik hemde tercih dışı gününü doldurduk biz bizden sonrakiler de aynı sıkıntıyı yaşamasın diye sesimizi duyurmaya çalışıyoruz yani ola ki bunu okuyanlar da bir gün şak diye istanbul tercin dışı zorunlu tercihe tabi olup gelmesin diyedir derdimiz ben çektim bunu tüm samimiyetimle yazıyorum benim gibi olmasın istiyorum meslektaşlarım verilen büyük şehirlere tazminat verilsin lojman en az 10 yıl gelen per perişan sadece donuyla dönmesin başka şehirlere denizli de çalışan adamla istanbul'da çalışan aynı maaşı almasın bu hak değil buna hak diyen de en büyük haksızdır .

under09
Şef
16 Şubat 2025 23:55

9 devrem şuan ki görev süresi değişmez ise doldurmuş bulunuyorum

yns3333, 5 ay önce
İstanbul'da kaçıncı yılınız

yns3333
Memur
16 Şubat 2025 23:58

bende 8 deyim. 2016 ve 2022 yönetmeliklerinde özellikle belirtilmiş. mevcut görev yapanlara uygulanmaz diye. inşallah bunda da yazar.

under09
Şef
17 Şubat 2025 00:12

kardeşim şu listeye göre olursa zaten sıkıntı sen 2017 geldim sanırım

yns3333, 5 ay önce
bende 8 deyim. 2016 ve 2022 yönetmeliklerinde özellikle belirtilmiş. mevcut görev yapanlara uygulanmaz diye. inşallah bunda da yazar.

yns3333
Memur
17 Şubat 2025 00:24

evet 2017 . ama liste çok gerçekçi değildi. artsa bizi etkilemez. sorun yok
under09, 5 ay önce

kardeşim şu listeye göre olursa zaten sıkıntı sen 2017 geldim sanırım

under09
Şef
17 Şubat 2025 00:25

hakkımız da en iyisi olsun devrem

yns3333, 5 ay önce
evet 2017 . ama liste çok gerçekçi değildi. artsa bizi etkilemez. sorun yok

yns3333
Memur
17 Şubat 2025 00:26

amin devrem. ne konuşsak boş
under09, 5 ay önce

hakkımız da en iyisi olsun devrem

Gydm
Müsteşar
29 Mayıs 2025 07:26

Atamalarda puan sistemi getirdiler daha büyük facia daha büyük haksızlık yapıldı. Dört gruba ayırdılar. 1) İLLERİN PUANI BELLİ Mİ? 2) NEYE GÖRE ATAMALAR OLDU? 3) ÖNCEDEN TERCİH DIŞI VERILİRKEN ŞİMDİ BÜTÜN İLLLERİ YAZIYORUZ TERCİH DIŞI DİYE BİŞEY KALMADI . BU SİSTEMİN AMACI MAHKEMEDE TERCİH DIŞI VERİLDİ HAKSIZLIĞINA BİR ÇÖZÜM MÜYDÜ? 4) 56. TERCİHİNE GELEN VE 23. TERCİHİNE GELENLER NEDEN 56 YADA 23 VERİLDİ İPKALAR NEYE GÖRE KABUL OLDU? 5) POLİS TEŞKİLATINDA BİR PERSONEL 17 YIL AYNI YERDE KALIYOR DİĞER ADAM 17 YILDA 7 TAYIN GÖRÜYOR NEDEN?

neşter61
Daire Başkanı
29 Mayıs 2025 07:53

Acilen katagori sistemi kaldırılmalı. Bu şekli ile oto kontrol yok. Kim nereye hangi puanla gitti torpil var mı hepsi muamma

wizyy
Şef
29 Mayıs 2025 18:26

söz konusu olmaz.

5 yıllık periyotlar olmazsa sicilli memurlar aynı kentlere sicilsizler aynı yere birikir. bu emniyetin hizmet kalitesini düşürür.

5 yıllık periyotlar ilerleyen yıllarda daha iyi oturacak. sadece sabır.

neşter61, 1 ay önce

Acilen katagori sistemi kaldırılmalı. Bu şekli ile oto kontrol yok. Kim nereye hangi puanla gitti torpil var mı hepsi muamma

reis__05
Aday Memur
30 Mayıs 2025 20:39

Buna da bir şekilde çözüm bulmalılar devrem, 9 yıllık memur Yalova'ya, balıkesir'e gidiyor 21 yıllık memur İstanbul'a Ankara'ya gidiyor.
wizyy, 1 ay önce

söz konusu olmaz.

5 yıllık periyotlar olmazsa sicilli memurlar aynı kentlere sicilsizler aynı yere birikir. bu emniyetin hizmet kalitesini düşürür.

5 yıllık periyotlar ilerleyen yıllarda daha iyi oturacak. sadece sabır.

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi