Arkadaşlar yıl 2013 memuriyete ilk basladigimizda asgari ucretin 3 katiydi maasimiz simdi neredeyse esitlendi. Sesimizi duyurmamiz lazim. Malum sendika sadece kendine yonttugu icin bizim kenmizin biseyler yapmasi gerek karabulut1, 2 yıl önce - Alıntıya git
Arkadaşlar yıl 2013 memuriyete ilk basladigimizda asgari ucretin 3 katiydi maasimiz simdi neredeyse esitlendi. Sesimizi duyurmamiz lazim. Malum sendika sadece kendine yonttugu icin bizim kenmizin biseyler yapmasi gerek
7,31
iyi haftalar diliyoruz.
6.61. malum sendikadan istifa ettğm için başkan yardımcsı mustafa uğur özdal,sen yoldan çıkmşsn,dedi
İstanbuldaki memurun durumu ne olacak soran yok. Burada 10 liradan ucuz meyve yok meyve. 5 seneye zaten asgari ücretle memur maaşı eşitlenecek. Devlet, kendi memuruna düşman. Halk, zaten memurdan nefret ediyor. Cücük kadar kaldı maaş. Kapatın o zaman kamuyu her iş internet halledilsin siz de rahat edin biz de başımızın çaresine bakalım. ahsenitakvim, 2 yıl önce - Alıntıya git
İstanbuldaki memurun durumu ne olacak soran yok. Burada 10 liradan ucuz meyve yok meyve. 5 seneye zaten asgari ücretle memur maaşı eşitlenecek. Devlet, kendi memuruna düşman. Halk, zaten memurdan nefret ediyor. Cücük kadar kaldı maaş. Kapatın o zaman kamuyu her iş internet halledilsin siz de rahat edin biz de başımızın çaresine bakalım.
Hissedilen gerçek enflasyon yüzde 40 civarı..Resmi enflasyon TÜİK verilerine göre yüzde 18 çıkar.
Artık yıllık aylık haftalık değil günlük zamlar yapılıyor basit bir örnek vereyim bütün tavuk kilosu 5 liradan 19 liraya ulaştı günlük zamlarla. Ek iş yapmadan geçinebiliyorum diyen evli memura madalya takmak lazım.
\ 10 gelse ne olacak sanki 300-400 bin araba 700-800 bin konut fiyatı olmuş biz zamlarla sadece ayakta durabiriz
%7,5-8 arası enflasyon farkı ile beraber zam alırız
karpuzun kilosu 1 lira nerde toplu geelip alicam satip belki maasi esitleriz burda 5 lira Mrpolice, 2 yıl önce - Alıntıya git
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Sivasta her yerde 99 kr. nadiren 1.25 1.50
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Sivasta her yerde 99 kr. nadiren 1.25 1.50 shatıf, 2 yıl önce - Alıntıya git