137 adımı not edin efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir
137 adımı not edin efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir Hüseyin060676, 2 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah fazlası da olur kral :D
Aranızda 2020 kpss p10 puanı olan var mı arkadaşlar
ne alakası var diğer devlet kurumlarına ve açıktan alımlarda maliyet yok mu ihtiyaç olduğu sürece her türlü alıma çıkılacak. Milletin moralini bozmak için kendin bile inanmadığın şeyleri milleti inandırmaya çalışma. EngineerPower, 2 yıl önce - Alıntıya git
ne alakası var diğer devlet kurumlarına ve açıktan alımlarda maliyet yok mu ihtiyaç olduğu sürece her türlü alıma çıkılacak. Milletin moralini bozmak için kendin bile inanmadığın şeyleri milleti inandırmaya çalışma.
adam teiaşı yalanlıyo :D
adam teiaşı yalanlıyo :D BilinmeyenMaceracı, 2 yıl önce - Alıntıya git
kankam ben 2019/1 Alımı için forumda konuşanlara baktım o zamanda teiaş 40-50 alacak demiler 100den fazlamı ne almış benım umudum ek atama isteyeceklerinde var
kankam ben 2019/1 Alımı için forumda konuşanlara baktım o zamanda teiaş 40-50 alacak demiler 100den fazlamı ne almış benım umudum ek atama isteyeceklerinde var EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
doğru söylüyorsun kardeşim bende senin gibi düşünüyorum son güne kadar hickimse sayıyı net veremez zaten
herkesin umudu o.teiaşın ilk söylediğiyle son söylediği arasında farklar var.Bi de ek kontejyanla 30 40 kişi alırsa tadından yenmez
herkesin umudu o.teiaşın ilk söylediğiyle son söylediği arasında farklar var.Bi de ek kontejyanla 30 40 kişi alırsa tadından yenmez BilinmeyenMaceracı, 2 yıl önce - Alıntıya git
pazartesi günü muhtemelen esnek mesai son bulacak onun da son günlerde etkisinin olacağını düşünüyorum hocam bilmiyorum ama özellikle bölge müdürlüklerinin de alıma çıkacağını düşünürsek son günlerde dediğiniz gibi ek atama gelebilir
pazartesi günü muhtemelen esnek mesai son bulacak onun da son günlerde etkisinin olacağını düşünüyorum hocam bilmiyorum ama özellikle bölge müdürlüklerinin de alıma çıkacağını düşünürsek son günlerde dediğiniz gibi ek atama gelebilir EngineerPower, 2 yıl önce - Alıntıya git
esnek 1 haziranda kalksaydı iyidi
valla bilgi kirliliği eğer doğru olursa 100 eğer yanlış olursa teiaş hakkında denilen ben kendi tahminim ve kalbimden geçeni söyleyim Bilgi Kirliliği : 100 EEM Kişişel tahminim ve hissim : 200+ EEM EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
valla bilgi kirliliği eğer doğru olursa 100 eğer yanlış olursa teiaş hakkında denilen ben kendi tahminim ve kalbimden geçeni söyleyim
Bilgi Kirliliği : 100 EEM
Kişişel tahminim ve hissim : 200+ EEM
Bilgi kirliliği 100 mü :D 100 gelirse yatış kalkıp şükret ne 100'ü? 70-80 civarı gelir.
Bilgi kirliliği 100 mü :D 100 gelirse yatış kalkıp şükret ne 100'ü? 70-80 civarı gelir. 4611eem4611, 2 yıl önce - Alıntıya git
50 tane teiaş aldığı yerde bilgi kirliliğinde diğer kurumlar alım yapmayacak mı hocam örneğin üniversiteler birkaç alım yapsa uzay ajansı birkaç eüaş cay işletmeleri vb teiaş 50 alırsa 100 kadro çıkar ilk atamadaki gibi ama bu bilgi kirliliğine göre
50 tane teiaş aldığı yerde bilgi kirliliğinde diğer kurumlar alım yapmayacak mı hocam örneğin üniversiteler birkaç alım yapsa uzay ajansı birkaç eüaş cay işletmeleri vb teiaş 50 alırsa 100 kadro çıkar ilk atamadaki gibi ama bu bilgi kirliliğine göre EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
Teiaş 50 değil 40 civarı alacak. Belki 40'ın da biraz altında kalır. 50 nereden çıktı?
Teiaş 50 değil 40 civarı alacak. Belki 40'ın da biraz altında kalır. 50 nereden çıktı? 4611eem4611, 2 yıl önce - Alıntıya git
teiaş ik ile konuştuğumda bana 50 ye yakın bir alımın olacağını söylemişlerdi tabii ek atama istemedilerse bu arada cevap verdiğin diğer konumdaki yorumuna attım o zamanlarda teiaş alım yapmayacak az yapacak dolu diyenleri okuyabilirsin 2018 senesinde :) istersen aramalarda 2019/1 yazıp 2019/2 yazarak eem adına konusulan her konuyu okuyabilirsin
teiaş ik ile konuştuğumda bana 50 ye yakın bir alımın olacağını söylemişlerdi tabii ek atama istemedilerse bu arada cevap verdiğin diğer konumdaki yorumuna attım o zamanlarda teiaş alım yapmayacak az yapacak dolu diyenleri okuyabilirsin 2018 senesinde :) istersen aramalarda 2019/1 yazıp 2019/2 yazarak eem adına konusulan her konuyu okuyabilirsin EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
Kardeşim 2018'in ilk alımı 2018/2 idi. Sen sanırım alınları karıştırmışsın :) Teiaş ik bana ve birçok kişiye 40 dedi 50'yi ilk defa duydum
Kardeşim 2018'in ilk alımı 2018/2 idi. Sen sanırım alınları karıştırmışsın :) Teiaş ik bana ve birçok kişiye 40 dedi 50'yi ilk defa duydum 4611eem4611, 2 yıl önce - Alıntıya git
açıkcası bana 50ye yakın alım olacağını demişlerdi ve birkaç kişiyede 40-50 arası alım olabileceğini söylemişlerdi yok hocam biliyorum ilk alım 2018/2 ben ıkıncı ve 3. alım hakkındakı yazıları okudum acıkcası ılk alımı okumadım
açıkcası bana 50ye yakın alım olacağını demişlerdi ve birkaç kişiyede 40-50 arası alım olabileceğini söylemişlerdi yok hocam biliyorum ilk alım 2018/2 ben ıkıncı ve 3. alım hakkındakı yazıları okudum acıkcası ılk alımı okumadım EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
Öbür konuda attığım yorumları okursan mesela 2019/1'de nasıl bildiklerini görürsün. 3. alım zaten 50 kadro açıldı.
Öbür konuda attığım yorumları okursan mesela 2019/1'de nasıl bildiklerini görürsün. 3. alım zaten 50 kadro açıldı. 4611eem4611, 2 yıl önce - Alıntıya git
açıkcası ben toplam 50 alım konusunda haklı olduğunuzu biliyorum galiba 2018 puanı ıle en yuksek alımın 2. atama döneminde geldiği 3. ve 4 atama dönemlerinde 50-60 gibi bir alım olduğunu okumuştum ben 100 çıkar diye dusundum 2020/2 gibi teiaş ek alım istemedi ise açıkcası zamanda kalmadı zaten
açıkcası ben toplam 50 alım konusunda haklı olduğunuzu biliyorum galiba 2018 puanı ıle en yuksek alımın 2. atama döneminde geldiği 3. ve 4 atama dönemlerinde 50-60 gibi bir alım olduğunu okumuştum ben 100 çıkar diye dusundum 2020/2 gibi teiaş ek alım istemedi ise açıkcası zamanda kalmadı zaten EmreeAydemir, 2 yıl önce - Alıntıya git
2018'de en yüksek alım uzak ara ilk alımda geldi. İkincide değil. O alımda fazla kadro açılmasının beklendiği de geçmiş yorumlarda var.
2018'de en yüksek alım uzak ara ilk alımda geldi. İkincide değil. O alımda fazla kadro açılmasının beklendiği de geçmiş yorumlarda var. 4611eem4611, 2 yıl önce - Alıntıya git
bakalım hocam ben bekliyorum açıkcası atanmama sansım bile var yani bekliyorum