Tebrikler ben sadece ağrıyı yazmamistim. Eğer yazsaydim ben de ataniyormusum rebia, 2 yıl önce - Alıntıya git
heyttt bee atandım be ağrı geldi 3001 den bu başlık tarihe geçsin 🤣🤣 eskidenberiburdayim, 2 yıl önce - Alıntıya git
heyttt bee atandım be ağrı geldi 3001 den bu başlık tarihe geçsin 🤣🤣
Umarım senin ekseninde insanlar bu forumda başlık açmamayı,bu kronik depresiflere, bişey sormamaları gerektiğini anlamışlardır aklı olan şu forumda durmasın kimsenin ne dediğine bakmasın arkadaşa o puana asla olmaz vs demişler görüldüğü üzere atanmış arkadaş bu kronik depresyon hastalarını dinlediyse boşa canını sıktı bi kaç ay boyunca yazık.
Siz atandınız mı hocam? mevo4312, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ağrı üni. Çalışma koşulları nasıl acaba
Nasıl bir kpss hazırlığı yaptiniz
Ağrı üni. Çalışma koşulları nasıl acaba memur98765, 2 yıl önce - Alıntıya git
Büyük ihtimalle henüz iş başı yapan yok. Arşiv araştırması bekleniyor.
sadece arşiv araştırması var değil mi güvenlik güçlerine öğretmenlere özel önemi olan kadrolara güvenlikle arşiv ikisi birden yapılıyor yani
ben de bugün başladım göreve nihayet benim gibi başlatılanlara da hayırlı olsun diliyorum.
ben de bugün başladım göreve nihayet benim gibi başlatılanlara da hayırlı olsun diliyorum. eskidenberiburdayim, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ağrı üni çalışma koşulları nasıl acaba. Eğer yazsaydım bende atanıyordum da merak ettim
????
kusura bakmayın bayadır bir bırakmıştım forumu, temel sağlam diye benim öyle çok aşırı bi çalışma yapmadan ulaştım bu puana ve rektörlükte strateji geliştirme dairesindeyim şansına iyi daireye düştük rektörlükteki toplam 4 dairede ortamı en renkli olan yere düşmüşüm kaynaşma iyi burda aktivite vs.
96 doğru 24 yanlış 50 ye 10 46 ya 14 şeklindeydi, kısmet işte o yazmayan arkadaşın yerini ben almışım 2021/2 de halleder artık o da.
96 doğru 24 yanlış 50 ye 10 46 ya 14 şeklindeydi, kısmet işte o yazmayan arkadaşın yerini ben almışım 2021/2 de halleder artık o da. eskidenberiburdayim, 1 yıl önce - Alıntıya git
Üniversitede 3001den atanmayı öneriyor musunuz yani iyiyse 2021\2yi bekliycem değilse YSK alımına başvurcam
Sen ağrıya atanan arkadaş mısın yalnız kurt46, 1 yıl önce - Alıntıya git
Evet o
Evet o memur98765, 1 yıl önce - Alıntıya git
Nasıl üni ortamı yalnız kurt46, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bende onu soruyorum eğer iyiyse 3001 bekleyecem, değilse YSK başvurcam
Bende onu soruyorum eğer iyiyse 3001 bekleyecem, değilse YSK başvurcam memur98765, 1 yıl önce - Alıntıya git