Editörler : Pangaea

Yasaklı
03 Temmuz 2021 13:17

Tüm muhendisler iibf AÖF?ye
Üstatlar özelleştirme olayları mühendisin ekmeğini elinden aldı. TEİAŞ bardağı taşıran son damla oldu. Hemen Eylül ekim ayı olunca herkes AÖF'den maliye, iktisat, çeko gibi bölümlere siz de yazılın. 2.5 senede bitiyor. Bu sayede "mühendisin devlette ne işi var" sorularından da kurtulursunuz. Hem SGK gibi kurumlar hayatta özelleşmez. Hepinize saygılar
03 Temmuz 2021 13:25

Yks puanı felan istiyor mu
03 Temmuz 2021 13:26

ben yaptım aynısını.baktım mühendislikten atanamıyoruz(branşta 105 dim şuan 45 im) hemen işletmeye kaydoldum.yaz okulundan sonra işletmeden mezun oluyorum kafam rahat.sonra ver elini tcdd :)

loriennn
Şef
03 Temmuz 2021 13:29

2.5 yıl aöf okuyacak da kpssye girecek de... Eee sonra sgk'ya düz memur olarak atanacak. 2 yılda dil öğrenip yurt dışına kapağı atar insan. bu kadar mı vizyonsuzsun be kardeşim :d

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 13:29

iyi seç kardeşim tcdd gideceğin yeri sonra burdakı bazı kısıler gıbı uzulme

nasilolacakbuisler, 3 yıl önce

ben yaptım aynısını.baktım mühendislikten atanamıyoruz(branşta 105 dim şuan 45 im) hemen işletmeye kaydoldum.yaz okulundan sonra işletmeden mezun oluyorum kafam rahat.sonra ver elini tcdd :)

03 Temmuz 2021 13:36

ankara merkez 87 ye kadar düştü ilk atamada.87 de benim puanımın baya aşağısında.ankara yazarım açılırsa

EmreeAydemir, 3 yıl önce

iyi seç kardeşim tcdd gideceğin yeri sonra burdakı bazı kısıler gıbı uzulme

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 13:38

hayırlısı inşallah olur :)

nasilolacakbuisler, 3 yıl önce

ankara merkez 87 ye kadar düştü ilk atamada.87 de benim puanımın baya aşağısında.ankara yazarım açılırsa

xyzz00
Memur
03 Temmuz 2021 13:39

furuko furkiii sen daha kyk yı bile kazanamamissin millete akıl mı veriyon. Senin aklını diyenlerin aklından da şüphe duymak lazım

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 13:59

hayır direkt 2. üniversite ile kayıt yapabiliyorsun

elektrikci501112, 3 yıl önce
Yks puanı felan istiyor mu

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:01

işte kazanmıyorsak merkeziden torpilsiz direkt atanacağız

neden konuyu baltalıyorsun

xyzz00, 3 yıl önce

furuko furkiii sen daha kyk yı bile kazanamamissin millete akıl mı veriyon. Senin aklını diyenlerin aklından da şüphe duymak lazım

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:03

madem öyle aynısını sen yapsana üstad

bizim vizyonumuz bu kadar

loriennn, 3 yıl önce

2.5 yıl aöf okuyacak da kpssye girecek de... Eee sonra sgk'ya düz memur olarak atanacak. 2 yılda dil öğrenip yurt dışına kapağı atar insan. bu kadar mı vizyonsuzsun be kardeşim :d

Czr7373
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:03

Sen once Temmuz klavuzunu ac bi bak 1 tane bile sgk akinmamis neyin kafadini yasiyorsun. Milleti yanlis yonlendirerek keyf mi ettigini saniyorsun

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:07

tamam sgk'yı atalım bi kenara.

iibfliler için açılan kadrolar 3 haneli iken mühendislere şaka gibi 9, 5, 8 gibi tek haneli sayılarda kadro açıyorlar.

sgk gibi kurumlar her zaman son atamada yüklü alır. bu da aöf okuyacaklar için güzel bir avantaj. haritadan yer seçer mühendis arkadaşlar.

Czr7373, 3 yıl önce
Sen once Temmuz klavuzunu ac bi bak 1 tane bile sgk akinmamis neyin kafadini yasiyorsun. Milleti yanlis yonlendirerek keyf mi ettigini saniyorsun

Ebru2935
Memur
03 Temmuz 2021 14:09

Gayet mantikli , insan hayatnda 2.5 yil ne ki . Herkesin hayali de yurt disi olmasi gerekmiyor bnun vizyondan baska seylerle de alakasi olabilir

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:13

teşekkür ederim üstad.

ama idrak ve izandan yoksun bazı çabasız şahıslara anlatması zor.

madem yurtdışı imkanın var memur forumunda takılacağına çık dışarı.

bu yol gayet mantıklı birtakım sebepler yüzünden memleketinden, şehrinden ayrılmak istemeyenler için.

Ebru2935, 3 yıl önce

Gayet mantikli , insan hayatnda 2.5 yil ne ki . Herkesin hayali de yurt disi olmasi gerekmiyor bnun vizyondan baska seylerle de alakasi olabilir

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:18

https://forum.memurlar.net/konu/2434993/

Önceki aylarda hangi öğretmenliği tercih edeyim diye konu açan bu şahıs şimdi de gelmiş iibf okuyun diyor. Diğer başlıklarda da "ben çeko okuyorum mutluyum" yazmış. Çoklu kişilik bozukluğu böyle bir şey olsa gerek. Forumun seviyesi yerlerde bunun gibi çarkçılar yüzünden.

Ebru2935
Memur
03 Temmuz 2021 14:19

Aynen öyle sartlar bunu gerektirmese sizde müh yerine iibf okuyalim demezsiniz zaten hali hazirda okumus oldugunz bölümden atanirsinz. İssizlik kadar ve okudugunun karsiligini alamamak kadar kötü bi sey hayatta bi kac tanedir zatn saglik gibi vs. O yuzden herkes ekmeginin pesinde baska bisi deil bunun bile iibf müh tartsmasina dönmesine gerek yok dostlar

furkanemytu, 3 yıl önce

teşekkür ederim üstad.

ama idrak ve izandan yoksun bazı çabasız şahıslara anlatması zor.

madem yurtdışı imkanın var memur forumunda takılacağına çık dışarı.

bu yol gayet mantıklı birtakım sebepler yüzünden memleketinden, şehrinden ayrılmak istemeyenler için.

melih blue
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:20

telegram grubunda görüp geldim. mühendislere biz gibi çok kadro vermiyorlarsa ne yapacak adamlar haklı yani.

telegramda linçlemek çok mantıksız.

Ayse212
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:21

Yormuyor mu bu zeka seni ?

Ayse212
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:22

Hangi çok kadro ? SGK bir kontenjan dahi açmadı.
melih blue, 3 yıl önce

telegram grubunda görüp geldim. mühendislere biz gibi çok kadro vermiyorlarsa ne yapacak adamlar haklı yani.

telegramda linçlemek çok mantıksız.

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:22

özel eğitim örgün okunan bir bölüm. inan aöf gibi olsa okunur merak etme.

bunun yanında 2. üniversite ile ygs-lys ya da yeni ismi ile yks'ye girmeden kayıt olunuyor.

ayrıca konu sizi ilgilendirmiyor neden her konuda beni tahrik edip trollük yapıyorsunuz?

beni destekleyen iibfli arkadaşlara teşekkürler

Happy new, 3 yıl önce

https://forum.memurlar.net/konu/2434993/

Önceki aylarda hangi öğretmenliği tercih edeyim diye konu açan bu şahıs şimdi de gelmiş iibf okuyun diyor. Diğer başlıklarda da "ben çeko okuyorum mutluyum" yazmış. Çoklu kişilik bozukluğu böyle bir şey olsa gerek. Forumun seviyesi yerlerde bunun gibi çarkçılar yüzünden.

Toplam 108 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi