Editörler : Pangaea

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:22

Furkan ne oldu kendi hesabından cevap veremeyince sahte hesaba mı geçtin. Sahte hesaptan yazdığını anlamak için müneccim olmaya gerek yok ama sen bunu anlamayıp boş işlerle uğraşmayı seversin.

melih blue, 3 yıl önce

telegram grubunda görüp geldim. mühendislere biz gibi çok kadro vermiyorlarsa ne yapacak adamlar haklı yani.

telegramda linçlemek çok mantıksız.

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:25

Önceki aylarda bölüm arayışı içinde olduğun bu kadar açıkken hala nasıl bir yüzle "ben çeko okuyorum mutluyum" diye yalan söyleyebiliyorsun. Sorun bu işte forumun yalancısısın.

furkanemytu, 3 yıl önce

özel eğitim örgün okunan bir bölüm. inan aöf gibi olsa okunur merak etme.

bunun yanında 2. üniversite ile ygs-lys ya da yeni ismi ile yks'ye girmeden kayıt olunuyor.

ayrıca konu sizi ilgilendirmiyor neden her konuda beni tahrik edip trollük yapıyorsunuz?

beni destekleyen iibfli arkadaşlara teşekkürler

sertaç96
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:27

İİBFli meslektaşlarım neden tepki veriyor ki?

Mühendislerin ekseriyeti bizden daha iyi yapıp önümüze geçerler diye korkumuz var ancak devlet böyle bir imkan vermiş, adamlar manyak mı kendi bölümlerindeki diplomalarını çöpe atıp 2. üniversite okuyacak kadar. iş yok istihdam yok onlar da bu yolu seçiyor.

daha geçen 2 aylık periyotta bize 600 kpss a kadrosu açıldı. ama mühendislerin çoğu tek haneli kadroları izlemek durumunda kalıyor.

merkezi atamada iibfliler olarak bizlere şu alımda bile 100'er 200'er kadro açıldı.

Czr7373
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:28

Dusunme yetisini kaybetmissin iibf diyor baska bir sey demiyor Yaran var belliki
furkanemytu, 3 yıl önce

tamam sgk'yı atalım bi kenara.

iibfliler için açılan kadrolar 3 haneli iken mühendislere şaka gibi 9, 5, 8 gibi tek haneli sayılarda kadro açıyorlar.

sgk gibi kurumlar her zaman son atamada yüklü alır. bu da aöf okuyacaklar için güzel bir avantaj. haritadan yer seçer mühendis arkadaşlar.

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:28

özelden sana bu seneki notlarımı atayım mı?

yine yds sonucu gibi ağlamayacaksın ama?

gözün yiyor mu?

Happy new, 3 yıl önce

Önceki aylarda bölüm arayışı içinde olduğun bu kadar açıkken hala nasıl bir yüzle "ben çeko okuyorum mutluyum" diye yalan söyleyebiliyorsun. Sorun bu işte forumun yalancısısın.

Rüstem iibf
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:30

Devlet bu imkanı onlara veriyorsa bizim elimizden ne gelir ki? Zaten merkezide açılan kadro sayısı bu kadar yetersizken mecbur buraya yöneliyorlar.

03 Temmuz 2021 14:31

göreceli bir durum.mesela benim asıl branşıma 5 kadro açılmışken aöf de okuduğum işletmeye 100 kadro açıldı.

bu bana göre hayli fazla bir sayı.zamanında iibf ye 800-900 kadro verildiği dönem de oldu.o döneme göre şuan evet çok az.ama branş olarak karşılaştırınca gözüme muazzam geliyor.

Ayse212, 3 yıl önce
Hangi çok kadro ? SGK bir kontenjan dahi açmadı.

Rüstem iibf
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:31

bir iibfli olarak sizi haklı buluyorum.

nasilolacakbuisler, 3 yıl önce

göreceli bir durum.mesela benim asıl branşıma 5 kadro açılmışken aöf de okuduğum işletmeye 100 kadro açıldı.

bu bana göre hayli fazla bir sayı.zamanında iibf ye 800-900 kadro verildiği dönem de oldu.o döneme göre şuan evet çok az.ama branş olarak karşılaştırınca gözüme muazzam geliyor.

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:32

Ne kadar yalancı olduğunu bir kez daha gösteriyorsun. Bunu daha önce de söyledim ama anlamayıp hala aynı şeyleri yazdırıyorsun. İnternette her türlü sonuç var onlardan birini kendininmiş gibi atabilirsin. Hem yalancı hem de takıntılısın hala aynı şeyleri geveleyip duruyorsun. Allah akıl fikir versin

furkanemytu, 3 yıl önce

özelden sana bu seneki notlarımı atayım mı?

yine yds sonucu gibi ağlamayacaksın ama?

gözün yiyor mu?

03 Temmuz 2021 14:34

biz istemedik böyle olmasını.kim ister 4-5 sene emek verdiği bölümden vazgeçmeyi.bizi buna mecbur ettiler.

Rüstem iibf, 3 yıl önce

bir iibfli olarak sizi haklı buluyorum.

atama bekleyen aday
Aday Memur
03 Temmuz 2021 14:36

hocam tcdd de özelleşiyor. benim 89 puanım var sizce neresi mantıklı işletme için

nasilolacakbuisler, 3 yıl önce

ben yaptım aynısını.baktım mühendislikten atanamıyoruz(branşta 105 dim şuan 45 im) hemen işletmeye kaydoldum.yaz okulundan sonra işletmeden mezun oluyorum kafam rahat.sonra ver elini tcdd :)

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:39

ya adımı ve tc'min 3 hanesine kadar her şeyi açarak gösterdim. aşağısında da belge sorulama qr kodu vardı.

neden gidip bakmıyorsun?

işine mi gelmiyor?

gözün yemiyor mu?

ahahahahha :d

Happy new, 3 yıl önce

Ne kadar yalancı olduğunu bir kez daha gösteriyorsun. Bunu daha önce de söyledim ama anlamayıp hala aynı şeyleri yazdırıyorsun. İnternette her türlü sonuç var onlardan birini kendininmiş gibi atabilirsin. Hem yalancı hem de takıntılısın hala aynı şeyleri geveleyip duruyorsun. Allah akıl fikir versin

03 Temmuz 2021 14:40

kaynak nedir?

atama bekleyen aday, 3 yıl önce

hocam tcdd de özelleşiyor. benim 89 puanım var sizce neresi mantıklı işletme için

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:42

Defol git valla kimlerle muhatap oluyoruz. Furkan adlı milyon tane sonuç var. Yok tcsinin son üç hanesini göstermiş başkasınınkini kendininkini gibi gösteremezsin çünkü. Cidden Allah sana akıl fikir versin. Okuyanlar da görüyor ne olduğunu.

furkanemytu, 3 yıl önce

ya adımı ve tc'min 3 hanesine kadar her şeyi açarak gösterdim. aşağısında da belge sorulama qr kodu vardı.

neden gidip bakmıyorsun?

işine mi gelmiyor?

gözün yemiyor mu?

ahahahahha :d

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:51

https://twitter.com/DeriniibfLi/status/1411280960973381633

deli kadir bey'e cevabımdır.

Daha dün tüm fakülte mezunları ortak ses çıkartmak için birliktelik adına etkinlik yapılmıştı.

bu tepkiler yetkililerin umrunda değil. benim geçmiş konularıma bak kaç kere yazı yazdım tüm mezunlar için. torpilin karşısında durdum. suriyeli'nin mezun olduktan 15 gün sonra memur olmasını, torpille belediyelere girenlerin arabada koko çekmesini eleştirdim her yerde yazdım.

Bugün forum bilgisiz kişilerle doludur.

bu konuda haklısın. AÖF'nin kapanmasını isteyeni bile gördü bu gözler.

Kendi fakültesinde atanamayıp AÖF İİBF okuyarak kadro nasıl yakılır aklinca taktikler veriyor.

sorun da zaten tam burada. biz kendi bölümlerimizden atanamıyoruz. ama iibf diplomamız olsa haritadan yer seçeceğiz. kimse konuda kadro yakma filan konuşmamış. lütfen algı oluşturmayın.

Temmuzda 1 tane SGKdan personel alınmamışken

sgk olmamasına rağmen iibf bölümlerine 100'er 200'er kadro verildiği aşikar. mühendis kadrolarına bakmanızı tavsiye ediyorum.

4001 yetmezmis gibi AÖFten İİBF okuyarak itibarsizlastirma derdindeler.

Forumda bu paylasim altindaki yorumlar muhendislerin yorumudur

şunu da belirtmekte fayda var kimse okulda 4001 ya da düz memuriyet dersi almadı. 4001 belirli bölümlere özel bir kadro değildir. bana kalırsa çoğu memuriyet 4001 olmalıdır. düz memuriyet veyahut 4001 kadroları genişletilmelidir. kimse kpss a kadrolar bizim olsun demiyor. hakkı olanı talep ediyor. memuriyet sadece iibf mezunlarına verilmelidir zihniyeti insancıl değil bencil bir harekettir.

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:54

adamsın üstat.

mantıklı iibfli arkadaşlar da var ve bizi anlayabiliyor.

çok teşekkürler.

Ebru2935, 3 yıl önce

Aynen öyle sartlar bunu gerektirmese sizde müh yerine iibf okuyalim demezsiniz zaten hali hazirda okumus oldugunz bölümden atanirsinz. İssizlik kadar ve okudugunun karsiligini alamamak kadar kötü bi sey hayatta bi kac tanedir zatn saglik gibi vs. O yuzden herkes ekmeginin pesinde baska bisi deil bunun bile iibf müh tartsmasina dönmesine gerek yok dostlar

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 14:56

bak bu zamana kadar seni destekledim ama şu an haklı olduğu noktalar var bugun bütün mühendisliğin yükünü ceken kurumların özelleştiği haberi alındı neden inşaat az alıyor cunku kgm acıktan alım yapıyor ve doydu ondan alım az neden makine alımı azaldı mke işte özelleşti dahada alım olmayacak eem neden cok alınıyordu cunku teiaş eemnin kalesiydi gönül ister herkes mutlu olsun ama şuan 92-89 puana sahip eemlerin atanma sansı inanılmaz azaldı ve teiaş darbesi inanılmaz agır oldu sunduğu bir teklif mantıklı mı evet neden eğer mühendis olarak atanamazsa ikinci okuduğu bölümden atanır ve hayatına bakar özelde 3 milyara 6 gun 8-20:00 yada 8-19:00 calısacağına devlette normal bir işci olsa alacağı para 3.5 milyar özel günleri tatil özel anları tatil hafta sonu kimse onu sömürmuyor adam haklı acıkcası

Happy new, 3 yıl önce

https://forum.memurlar.net/konu/2434993/

Önceki aylarda hangi öğretmenliği tercih edeyim diye konu açan bu şahıs şimdi de gelmiş iibf okuyun diyor. Diğer başlıklarda da "ben çeko okuyorum mutluyum" yazmış. Çoklu kişilik bozukluğu böyle bir şey olsa gerek. Forumun seviyesi yerlerde bunun gibi çarkçılar yüzünden.

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 14:57

desteğin için teşekkürler üstat.

EmreeAydemir, 3 yıl önce

bak bu zamana kadar seni destekledim ama şu an haklı olduğu noktalar var bugun bütün mühendisliğin yükünü ceken kurumların özelleştiği haberi alındı neden inşaat az alıyor cunku kgm acıktan alım yapıyor ve doydu ondan alım az neden makine alımı azaldı mke işte özelleşti dahada alım olmayacak eem neden cok alınıyordu cunku teiaş eemnin kalesiydi gönül ister herkes mutlu olsun ama şuan 92-89 puana sahip eemlerin atanma sansı inanılmaz azaldı ve teiaş darbesi inanılmaz agır oldu sunduğu bir teklif mantıklı mı evet neden eğer mühendis olarak atanamazsa ikinci okuduğu bölümden atanır ve hayatına bakar özelde 3 milyara 6 gun 8-20:00 yada 8-19:00 calısacağına devlette normal bir işci olsa alacağı para 3.5 milyar özel günleri tatil özel anları tatil hafta sonu kimse onu sömürmuyor adam haklı acıkcası

Happy new
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 15:00

Burada asıl kastettiğim açık bir şekilde çeko okumadığı ortadayken "çeko okuyorum mutluyum" gibi yalan şeyler yazması.

Her neyse zaten okuyan okur. Bence konu çok uzadı.

EmreeAydemir, 3 yıl önce

furkanemytu
Yasaklı
03 Temmuz 2021 15:04

özelden attım.

Happy new, 3 yıl önce

Burada asıl kastettiğim açık bir şekilde çeko okumadığı ortadayken "çeko okuyorum mutluyum" gibi yalan şeyler yazması.

Her neyse zaten okuyan okur. Bence konu çok uzadı.

Toplam 108 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi