Editörler : Pangaea

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 16:11

kpss yoluna girmek ? farkında mısın ben kpssye para için girmedim rahat iş koşulları ve iş garantisi için girdim sen hiç özelde çalışan mühendis arkadaşa sahip degilsin galiba napacam yanlış şeyi övüp insanları mı kandıracağım biter bitmez işe giren arkadaşlarım havelsan aselsan gibi kurumlar hariç işe giren diğer arkadaşlarım tamamen mecbur olduğu için girdi kredi aldı ve onun borcunu ödemek zorunda 28 milyar parayı kim verecek onlara kimse onlarda çalışmaya mecbur olduğu için sömürülüyor

Happy new, 3 yıl önce

Şimdi kpss yoluna girdiğiniz için özeli asgari ücret teklif ediyorlar diyecek kadar kötüleme iz de gayet normal aslında. Herkes ne olduğunu biliyor

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 16:14

fark şurada burda adamın aöf okumasını övmüyorum adam bir öneri sunuyor atanamayacak ve atanması zor durumda olan insanlara adamın önerisi belki atanamayacak 15 kişiyi ayakta tutacak ve bu insanlar bir iş sahibi olacak

Happy new, 3 yıl önce

Ben seni işe girmen için desteklemedim mi peki. Burada öneri sunuyor ona bile ters çeviriyorsun dediğin kişinin ne olduğunu bilmiyormuş gibi davranıyorsun. Afedersin de iibf adının geçtiği her yere "4001 olsun" diye kuduz köpek gibi saldıran birine nasıl tepki vermemizi bekliyorsun. Tüm bunları bilmiyormuş gibi onu savunuyorsun. Ayrıca aöf konusunda da sana bir şeyler söylemiştim umarım hatırlarsın. Anladığını sanmıştım ama yanılmışım. Aöf ile hukuk okumayı da bir tutmayacaksın herhalde

Ebru2935
Memur
03 Temmuz 2021 17:12

Asıl önemli olan şu forumda saygı cercevesi icinde tartisabilmek fikir sunabilmek yorum yapabilmek .Herkesin buna hakki var bu hakkini kullanirken de susturulmaya calisilmamali hakarete maruz da kalmamali bu durum o kisiyi rahatsiz ettigi kadar diger forum kullanicilarini da rahatsiz eder .

Mülakatzede19
Aday Memur
03 Temmuz 2021 17:34

Herşeyi anladım da aöf 2.5 senede nasıl bitiyor onu anlamadım?

furkanemytu, 3 yıl önce

hayır direkt 2. üniversite ile kayıt yapabiliyorsun

Czr7373
Aday Memur
03 Temmuz 2021 18:08

Insallah her bolumden iyi atama olur diyelim hocam Ama bu furkan gibi kisiler var oldukca skntilar hep devam edecektir
EmreeAydemir, 3 yıl önce

ona bende saygı duyarım ama burada inanılmaz ibf muhendıs kavgası var ve ibf mühendise karsı anlayıssız mühendis ibfye şu an açıkcası sizden daha kötü ve sıkıntılı durumdayız

EmreeAydemir
Daire Başkanı
03 Temmuz 2021 18:10

Zor hocam her geçen gün bütün bölümlerin ataması bitiyor ebe hemşire imam değil iseniz olmaz
Czr7373, 3 yıl önce
Insallah her bolumden iyi atama olur diyelim hocam Ama bu furkan gibi kisiler var oldukca skntilar hep devam edecektir

furkanemytu
Yasaklı
04 Temmuz 2021 02:27

Biz nasıl mühendislere karşı anlayışsız oluyoruz. Mesela her ay belediyeler inşaat müh alımı yapıyor ne kadar düşük puanlılar atanıyor. Bunun için inşaatçılar bir adım attı da biz mi engel olduk.

ya resmen yalan söylüyorsun. köprüköy belediyesi alımındaki mühendis alımında nelerin döndüğü, başvuru yapan adayların başvurularının dikkate alınmadığı memurlar.net'te bile haber olmuşken utanmadan bunu diyebiliyorsun seni yalancı yaşam formu.

rüstem, melih, sertaç ve ebru gibi doğruyu söyleyen adam gibi adam iibflilere bakıyorum bir de senin gibi yalancılara bakıyorum cidden kötü niyetlisin.

iibfliler sahil kenti muğlada 67 puana memur olabiliyor. tek şart iibf mezunu olmak ve yds C puanına sahip olmak.

gözün yemedi hala yds puanını atmadın. ben delikanlı gibi çıkarıp koydum masaya ağzının suyu aktı görünce.

mühendislerin durumunu adın gibi (hüsniye bu troll'ün adı) bilip buraya gelip "gitsin kamudan uzak dursunlar, aöf de okumasınlar bizim önümüze geçiyorlar" temalı entryler giriyorsun.

Happy new, 3 yıl önce

Bu kavgayı kim çıkarıyor peki? Bir taneyle bile yetinmeyip 3 4 tane sahte hesap açacak kadar iibf ile kafayı bozmuş malum kişi değil mi. Biz nasıl mühendislere karşı anlayışsız oluyoruz. Mesela her ay belediyeler inşaat müh alımı yapıyor ne kadar düşük puanlılar atanıyor. Bunun için inşaatçılar bir adım attı da biz mi engel olduk.

Ayrıca mühendisler iibfden daha kötü demişsin. Evet kamuda doğal olarak iibf daha avantajlı olabilir ama özelde kimin daha avantajlı olduğu ortada. Birçok müh özelde yeni mezunken bile gayet iyi bir maaşla başlayabilirken şu an yeni mezun iibflilerin özelde ne kadar maaşa çalıştığından haberin var mı. Birçok müh sırf kamu daha rahat diye kpss çalışıyor bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Burada yok asgari ücrete başlıyoruz vs yalan. Tabii istisnalar olabilir.

furkanemytu
Yasaklı
04 Temmuz 2021 02:36

siz adamsınız üstat. ama happy new year mahlaslı hüsniye tamamen kötü niyetli. saygısız biri. ve de doğruyu söyleyenlere küfür ediyor. dikkate almamak lazım bu trolleri.

Ebru2935, 3 yıl önce

Asıl önemli olan şu forumda saygı cercevesi icinde tartisabilmek fikir sunabilmek yorum yapabilmek .Herkesin buna hakki var bu hakkini kullanirken de susturulmaya calisilmamali hakarete maruz da kalmamali bu durum o kisiyi rahatsiz ettigi kadar diger forum kullanicilarini da rahatsiz eder .

furkanemytu
Yasaklı
04 Temmuz 2021 02:38

furkanemytu
Yasaklı
04 Temmuz 2021 02:44

to do list

polis forumuna girildi

öğretmen forumuna bakıldı

adalet forumundan yine bilgi alınamadı

konularımda küfür edenler şikâyet edildi.

neyse üstatlar bu yolda yardımcı olacağım. sadece mühendisler değil. ftr dyt mezunları da yüklenebilir aöf iibf'ye. açıktan ebelik hemşirelik gibi bölümler okusalar onlar için daha faydalı ama iibf bölümleri de çok cazip.

Happy new
Daire Başkanı
04 Temmuz 2021 08:40

Dağdan inme olmasan gelip bana Hüsniye demezsin. Senin gibi birine küfür etsem ona bile değmezsin. Hala sertaç, rüstem gibi sahte hesaplardan yazdıklarını gerçekmiş gibi söylüyorsun. Nasıl bir zeka seviyen var senin. O hesapların sahte olduğunu yakışmadığını söyleyen bilgisayar müh bir arkadaş da var hatta. Ama senin bütün derdin İİBF olduğu için ve herkesi de kendin gibi sandığın için böyle yazman normal. Daha da alıntılama beni.

furkanemytu, 3 yıl önce

Biz nasıl mühendislere karşı anlayışsız oluyoruz. Mesela her ay belediyeler inşaat müh alımı yapıyor ne kadar düşük puanlılar atanıyor. Bunun için inşaatçılar bir adım attı da biz mi engel olduk.

ya resmen yalan söylüyorsun. köprüköy belediyesi alımındaki mühendis alımında nelerin döndüğü, başvuru yapan adayların başvurularının dikkate alınmadığı memurlar.net'te bile haber olmuşken utanmadan bunu diyebiliyorsun seni yalancı yaşam formu.

rüstem, melih, sertaç ve ebru gibi doğruyu söyleyen adam gibi adam iibflilere bakıyorum bir de senin gibi yalancılara bakıyorum cidden kötü niyetlisin.

iibfliler sahil kenti muğlada 67 puana memur olabiliyor. tek şart iibf mezunu olmak ve yds C puanına sahip olmak.

gözün yemedi hala yds puanını atmadın. ben delikanlı gibi çıkarıp koydum masaya ağzının suyu aktı görünce.

mühendislerin durumunu adın gibi (hüsniye bu troll'ün adı) bilip buraya gelip "gitsin kamudan uzak dursunlar, aöf de okumasınlar bizim önümüze geçiyorlar" temalı entryler giriyorsun.

Happy new
Daire Başkanı
04 Temmuz 2021 08:43

Ayrıca şunu da söyleyeyim forumda furkanemytu gibi bütün derdi iibf olan troller varken kpssadaymüh nickli arkadaşın da mühendislerle ilgili konularda yazdıkları HAKTIR size. İlahi adalet işte.

furkanemytu
Yasaklı
04 Temmuz 2021 12:30

İsminin Hüsniye olması konumuz değil. Ayrıca isminden utanıp sonra Ahsen yazmışsın. İkisi de Arap kültürü etkisindeki isimler. Neyse üstte de fake hesabının reklamını yapmışsın vazgeç bu işlerden troll.
Happy new, 3 yıl önce

Dağdan inme olmasan gelip bana Hüsniye demezsin. Senin gibi birine küfür etsem ona bile değmezsin. Hala sertaç, rüstem gibi sahte hesaplardan yazdıklarını gerçekmiş gibi söylüyorsun. Nasıl bir zeka seviyen var senin. O hesapların sahte olduğunu yakışmadığını söyleyen bilgisayar müh bir arkadaş da var hatta. Ama senin bütün derdin İİBF olduğu için ve herkesi de kendin gibi sandığın için böyle yazman normal. Daha da alıntılama beni.

Happy new
Daire Başkanı
04 Temmuz 2021 13:14

Bomboş bir insansın gerçekten. Benim adımın ne olduğunu bilen biliyor sen merak etme. Bu söylediklerinle yalancı olduğunu bir kez daha kanıtladın. Hadi daha da yazma. Ayrıca bir tavsiye vereyim sen önce bozuk psikolojini düzelt sonra kamuya girmeye çalış.

furkanemytu, 3 yıl önce
İsminin Hüsniye olması konumuz değil. Ayrıca isminden utanıp sonra Ahsen yazmışsın. İkisi de Arap kültürü etkisindeki isimler. Neyse üstte de fake hesabının reklamını yapmışsın vazgeç bu işlerden troll.

furkanemytu
Yasaklı
05 Temmuz 2021 01:38

İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Keyifli paylaşımlar dileriz.

furkanemytu
Yasaklı
05 Temmuz 2021 01:50

İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.

Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.

Keyifli paylaşımlar dileriz.

Happy new, 3 yıl önce

furkanemytu
Yasaklı
14 Temmuz 2021 16:44

Maliye:84,71 Ceko:86,27 Ekonometri:85.99 Iktisat 85,66 Isletme:84,91 Kamu:86,58 Uluslararasi iliskiler:85,83

sgkicra
Şef
14 Temmuz 2021 17:59

mühendislikten sonra asgari ücretin 1,5 katı maaş için hemen hemen aynı puanla atanmak zorunda kalmak mutlu edecekse mühendislik mezunları okusun!!

issizinsaatci34
Aday Memur
14 Temmuz 2021 18:33

Memurluğu bu kadar kafaya koyduysan kpssye yüklenirsin 90+ alırsın en kötü 4001 den memur olursun. 3 yıl iibf okuyup 1 senede kpssye çalışacaksın atanmanla beraber hayatından 4-5 sene. Önünde 2022 kpss var çalışıp girsene kardeşim.

furkanemytu
Yasaklı
14 Temmuz 2021 18:49

o da mantıklı üstat ama aöf olayı çok daha masrafsız ve iibf puanları daha düşük kapandığından böyle bir yola mecburen giriyoruz.

tavsiyem mühendisliklerin taban puanlarına bir bak. sonra bize hak vereceksin.

issizinsaatci34, 3 yıl önce

Memurluğu bu kadar kafaya koyduysan kpssye yüklenirsin 90+ alırsın en kötü 4001 den memur olursun. 3 yıl iibf okuyup 1 senede kpssye çalışacaksın atanmanla beraber hayatından 4-5 sene. Önünde 2022 kpss var çalışıp girsene kardeşim.

Toplam 108 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi