Editörler : Pangaea

issizinsaatci34
Aday Memur
14 Temmuz 2021 19:14

O kadar da düşük değil yahu iibf. İibfliler o puanı alabilmek için 1 sene çalışıyor. Sen böyle yaparsan daha da yükselecek o kesin:) Biz inşaatçılar kepenk koyduk artık her yere bizimki çok kötü. 2.bölüm olarak öğretmenlik okuyun okuyacaksanız. 20 bin alımı var en kötü.

furkanemytu, 3 yıl önce

o da mantıklı üstat ama aöf olayı çok daha masrafsız ve iibf puanları daha düşük kapandığından böyle bir yola mecburen giriyoruz.

tavsiyem mühendisliklerin taban puanlarına bir bak. sonra bize hak vereceksin.

furkanemytu
Yasaklı
14 Temmuz 2021 19:24

Örgün okuma imkanı olan elbette ogretmenlik, ziraat mühendisliği, veterinerlik veya hemşirelik okuyabilir, ama AÖF 2.5 senede bitebiliyor ve masrafsız. Herkesin tekrardan 4 sene örgün okuyacak imkanı olmayabilir
issizinsaatci34, 3 yıl önce

O kadar da düşük değil yahu iibf. İibfliler o puanı alabilmek için 1 sene çalışıyor. Sen böyle yaparsan daha da yükselecek o kesin:) Biz inşaatçılar kepenk koyduk artık her yere bizimki çok kötü. 2.bölüm olarak öğretmenlik okuyun okuyacaksanız. 20 bin alımı var en kötü.

Abdullah2312
Aday Memur
14 Temmuz 2021 22:13

İİBF niye okuyorum ama hiç kimse umitlenmesin gelecek sene 90 dan aşağı düşmez tüm mühendisler okuyo en iyisi öğretmenlik ben bu yıl üstten ders alır 3 yılda bitiririm İİBF den daha garanti en azından her sene kpss si var

furkanemytu
Yasaklı
15 Temmuz 2021 03:07

İmkani olan okusun elbette
Abdullah2312, 3 yıl önce
İİBF niye okuyorum ama hiç kimse umitlenmesin gelecek sene 90 dan aşağı düşmez tüm mühendisler okuyo en iyisi öğretmenlik ben bu yıl üstten ders alır 3 yılda bitiririm İİBF den daha garanti en azından her sene kpss si var

Jet Fadıl
Aday Memur
20 Temmuz 2021 03:19

Memur olarak düşünme finans ve ekonomi alanında iş var. Piyasada ki finansçıların bankacıların çoğu mühendis kökenli.

Türkiye'deki mühendislik arge mühendisliğinden ziyade imalata dayalı olduğu için zekadan ziyade tecrübe isteniyor bu yüzden maaşlar ileride anca toparlanıyor ama erkeksen bu durum rahatsız edici oluyor çünkü muhtemelen flört edeceğin yaş grubunda ki öğretmen, hemşire vs... senin 2-3 katın maaş alıyor sonraki dönemlerde yaş farkı sorun oluyor. Sırf bu nedenle kamuya gidende çok var.

Finans ve yazılımın tecrübeden ziyade zekaya dayanması orada ki erken dönem maaşları yüksek tutarak ortalama üstü kişilerin tamamını oraya yöneltiyor.

loriennn, 3 yıl önce

2.5 yıl aöf okuyacak da kpssye girecek de... Eee sonra sgk'ya düz memur olarak atanacak. 2 yılda dil öğrenip yurt dışına kapağı atar insan. bu kadar mı vizyonsuzsun be kardeşim :d

09 Ağustos 2024 18:15

https://forum.memurlar.net/konu/2558278/mezunum.html

ocakta mezun oldum. 2024/1 atamasında atandım.

historival
Aday Memur
12 Ağustos 2024 10:33

iyi bir yerden mezun mühendis zaten özel sektörde rahatça yer edinir. vizyonu kamuya kadar olan mühendis zaten örgün mühendislik fakültesinde zaman kaybetmiştir, aöf işletme işini görür çok bile gelir.

zireaell
Aday Memur
12 Ağustos 2024 10:38

Tamam anladık da reis neden sürekli eski konulara atandığını yazıyorsun aç bir konu orada paylaş

the back of furkan, 4 ay önce

https://forum.memurlar.net/konu/2558278/mezunum.html

ocakta mezun oldum. 2024/1 atamasında atandım.

lisans mezunu
Kapalı
12 Ağustos 2024 11:11

Adam haklı , işletme ile kuruma girdikten sonra görevde yükselme ile aynı kurumda mühendis olur.

12 Ağustos 2024 13:37

işte biz yandık diğerleri yanmasın
historival, 4 ay önce
iyi bir yerden mezun mühendis zaten özel sektörde rahatça yer edinir. vizyonu kamuya kadar olan mühendis zaten örgün mühendislik fakültesinde zaman kaybetmiştir, aöf işletme işini görür çok bile gelir.
12 Ağustos 2024 13:39

diğer arkadaşlara yol gösteriyoruz üstad
zireaell, 4 ay önce

Tamam anladık da reis neden sürekli eski konulara atandığını yazıyorsun aç bir konu orada paylaş

elektronik49
Şube Müdürü
13 Ağustos 2024 01:30

En iyisi saglik bölümleri.en kötü sağlık bölümü muhendisten fazla maaş aliyor.

furkanemytu, 3 yıl önce
Örgün okuma imkanı olan elbette ogretmenlik, ziraat mühendisliği, veterinerlik veya hemşirelik okuyabilir, ama AÖF 2.5 senede bitebiliyor ve masrafsız. Herkesin tekrardan 4 sene örgün okuyacak imkanı olmayabilir
13 Ağustos 2024 18:22

tabii ki hemşirelik vs daha mantıklı. o çalışma ortamını kaldırabilecek oraya yönelmeli. ama hemşirelikte aöf yok maalesef

elektronik49, 4 ay önce

En iyisi saglik bölümleri.en kötü sağlık bölümü muhendisten fazla maaş aliyor.

24 Ağustos 2024 00:10

bu konuyu açtığım vakitten 3 sene geçmiş meyvelerini 2024 puanıyla olan atamalarında verecek

01 Ekim 2024 21:58

18 ekim son beyler

ıcmımardogus
Aday Memur
09 Ekim 2024 21:21

hocam iibf içinde hangi bölümü okumak hem atamada hemde okuma yönünden rahat ettirir?
the back of furkan, 2 ay önce

18 ekim son beyler

09 Ekim 2024 21:32

fark etmez. çoğu aynı

ıcmımardogus, 2 ay önce
hocam iibf içinde hangi bölümü okumak hem atamada hemde okuma yönünden rahat ettirir?

ıcmımardogus
Aday Memur
09 Ekim 2024 21:36

aklımda maliye var hocam ama emin olmadığım için araştırıyorum.

fark etmez. çoğu aynı

09 Ekim 2024 22:05

çoğu kit kurumu tüm iibf bölümlerine ortak kod açıyor. 85+ puan alırsanız her türlü atanırsınız iibfden

ıcmımardogus, 2 ay önce

aklımda maliye var hocam ama emin olmadığım için araştırıyorum.

ıcmımardogus
Aday Memur
09 Ekim 2024 22:12

Bu sene stresime yenik düştüm 81 aldım hocam illaki artar bu puan diye düşünüyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

çoğu kit kurumu tüm iibf bölümlerine ortak kod açıyor. 85+ puan alırsanız her türlü atanırsınız iibfden

Toplam 108 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi