Editörler : **sude**
«481482483484485486487488489490491492»

the back of furkan
Aday Memur
03 Mayıs 2023 01:12

beni tanıdılar

N.Bilge, 5 ay önce

Bence sen mühendisten evrilme bi İİBF?lisin (sözüm ona)

snmdemir123
Kapalı
03 Mayıs 2023 02:32

....

Arkadaşlar linkten İİBF telegram grubuna katılın lütfen. Organize olup etkinlik düzenliyoruz. Sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Daha yaptığımız etkinliklerin meyvesi olarak iyi parti sözcüsü Kürşad Zorlu İİBF mezunları için katıldığı programda 50bin İİBF atamasını dile getirdi. Bu süreçte sesimizi duyurmamiz önemli. Lütfen linkten gruba katılım sağlayalım.

Sdfrei
Şef
03 Mayıs 2023 12:36

Destek olalım, alım yapıldığında hepimizin yararına olacak . İibf ye yönelik bir söz verilmesi bile gündeme gelmemizi sağlayabilir.

Barış22122
Aday Memur
03 Mayıs 2023 13:06

sana göre basit olabilir kolay mı yıllar vermek. alacaktım edecektim yapmayacakmışım buna sen karar veremezsin insanlar ne şartlarda hazırlanıyor neler yaşıyor o süreçlerde bilip bilmeden yargılama yapamazsın. Benim hakkım yenmiş gelip bana tekrar alsaydın aynı puanı diyor bu mantıkla benim demek istediğimi anlamazsın zaten ne desem boş.

şehnazbuselik, 5 ay önce

Alıyordum , yapıyordum sözlerini geçmek gerek..Madem alıyordunuz ikincisinden de alsaydınız..Ben iki kez 81 bir kez de 82 ile atanamayan birisiyim..Şunu çok iyi biliyorum ki normal bir çalışmayla bu sınavdan 80 alınır..79 aldıysan ya açıktan atanırsınız ya da bir sefer daha hazırlanırsınız ..Bu kadar basit..

verti
Yasaklı
03 Mayıs 2023 13:10

Elimizden gelen desteği sağlayalım telegram grubuna girip biz den başka kimimiz var ki zaten biz uğraşmazsak kimse uğraşmaz hep beraber gücümüz yettiği kadar destek olalım arkadaşlar

şehnazbuselik
Aday Memur
03 Mayıs 2023 14:48

Hakkının yendiği doğrusur..Ona bir şey diyemem fakat bu münferit bir hadise..Biz genel kurallardan konuşuyoruz..Ayrıca herkes zor şartlarda çalışıyor sadece sen değil..

Barış22122, 5 ay önce

sana göre basit olabilir kolay mı yıllar vermek. alacaktım edecektim yapmayacakmışım buna sen karar veremezsin insanlar ne şartlarda hazırlanıyor neler yaşıyor o süreçlerde bilip bilmeden yargılama yapamazsın. Benim hakkım yenmiş gelip bana tekrar alsaydın aynı puanı diyor bu mantıkla benim demek istediğimi anlamazsın zaten ne desem boş.

şehnazbuselik
Aday Memur
03 Mayıs 2023 14:52

Hayır ..Örgün işetme ve açıktan maliye ve Ui okudum..Bir kişinin kendinden olmayan birisinin hakkını savunabaileceğini hayal dahi edemedeğin için sana kızmıyorum çünkü bu toplumun çok büyük bir kısmı böyle...

N.Bilge, 5 ay önce

Bence sen mühendisten evrilme bi İİBF?lisin (sözüm ona)

Barış22122
Aday Memur
03 Mayıs 2023 15:17

genel kurallar dediğin senin 80 altı başvuru yapamasın düşüncen ben bunun saçma olduğunu söylüyorum kimsenin başka bir şeye karşı çıktığı yok. Ben burada 79 puanımı da savunmuyorum ben sadece kendimden örnek verdim insanlar her zaman aynı şeyi yapamayabilir örnek dart oynarsın ilk atışın çok iyidir sonraki kötüdür bunlar olabilir. ama sen bana yine aynı atışı atsaydın girseydin diyemezsin kimseye diyemezsin bak yine söylüyorum bu benim örneğim herkesin farklı bir sıkıntısı var sen bunları görmezden gelerek yaptığın yorumun doğru olmadığını söylüyorum.

şehnazbuselik, 5 ay önce

Hakkının yendiği doğrusur..Ona bir şey diyemem fakat bu münferit bir hadise..Biz genel kurallardan konuşuyoruz..Ayrıca herkes zor şartlarda çalışıyor sadece sen değil..

şehnazbuselik
Aday Memur
03 Mayıs 2023 15:30

Benim gibi düşünmek zorunda değilsin..Bu benim görüşüm..Doğru da olabilir yanlış da..

Barış22122, 5 ay önce

genel kurallar dediğin senin 80 altı başvuru yapamasın düşüncen ben bunun saçma olduğunu söylüyorum kimsenin başka bir şeye karşı çıktığı yok. Ben burada 79 puanımı da savunmuyorum ben sadece kendimden örnek verdim insanlar her zaman aynı şeyi yapamayabilir örnek dart oynarsın ilk atışın çok iyidir sonraki kötüdür bunlar olabilir. ama sen bana yine aynı atışı atsaydın girseydin diyemezsin kimseye diyemezsin bak yine söylüyorum bu benim örneğim herkesin farklı bir sıkıntısı var sen bunları görmezden gelerek yaptığın yorumun doğru olmadığını söylüyorum.

Barış22122
Aday Memur
03 Mayıs 2023 15:32

düşünmüyorum zaten sana da düşünceni gözden geçirmen için bunları yazdım

şehnazbuselik, 5 ay önce

Benim gibi düşünmek zorunda değilsin..Bu benim görüşüm..Doğru da olabilir yanlış da..

e.seyz
Aday Memur
03 Mayıs 2023 16:11

arkadaşlar deprem bölgesindeyim. meb onaylı bilgisayar sertifikası için kayıt yaptırmıştım fakat kurslar açılamadı. temmuzdan önce sertifika almak istiyorum işletmenlik kadroları için.online'dan alınabiliyor mu? ya da üniversitede temel bilgi teknolojileri dersi aldım ve şu an bilgisayar programcılığı 1.sınıfı bitirmek üzereyim bunların bi faydası olur mu?

snmdemir123
Kapalı
03 Mayıs 2023 16:27

Arkadaşlar Fatih Erbakan bugun İİBF mezunları için tweet attı. sesimiz duyulmaya başlandı sonunda. Sizlerden ricam CUMARTESİ akşam saat 23'te twitterda Ahmet Davutoğlu'nun başkan yardımcısı Selcuk Özdağ sohbet odasında İibf mezunları ile SOHBETE KATILACAK. sadece dinleyici katılımcı olarak katılmanız bile yeterli. sayımızın cok olması dikkate alınmamız için cok önemli. Twitter hesabı olmayan arkadaşlar olabilir LÜTFEN bir hesap acıp sadece dinleyici olarak bile katılım saglayın. 600bin mezunumuz var diyoruz ancak etkinliklerde katılım cok az oldugu için dikkate alınmıyoruz. LÜTFEN sadece sohbete katılıp sohbeti açık tutun. her saniyesini dinlemeniz bile gerekmiyor sadece sohbeti açık bırakın.

N.Bilge
Aday Memur
03 Mayıs 2023 20:49

Ne kadar da erdemli bi insan!

Atamalarda idari personel alımında İİBF?ye haksızlık yapıldığını cümle alem biliyo tutmuş başka kadrolara göz dikiyosunuz demişsin. Biz öğrt. kadrosunamı talibiz mühendis kadrosunamı? İİBF li olup bu konuya bu kadar kayıtsız kalmak hiç inandırıcı değil. Neyse ya..

şehnazbuselik, 5 ay önce

Hayır ..Örgün işetme ve açıktan maliye ve Ui okudum..Bir kişinin kendinden olmayan birisinin hakkını savunabaileceğini hayal dahi edemedeğin için sana kızmıyorum çünkü bu toplumun çok büyük bir kısmı böyle...

N.Bilge
Aday Memur
03 Mayıs 2023 20:53

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Her zaman tam destek.

snmdemir123, 5 ay önce

Arkadaşlar Fatih Erbakan bugun İİBF mezunları için tweet attı. sesimiz duyulmaya başlandı sonunda. Sizlerden ricam CUMARTESİ akşam saat 23'te twitterda Ahmet Davutoğlu'nun başkan yardımcısı Selcuk Özdağ sohbet odasında İibf mezunları ile SOHBETE KATILACAK. sadece dinleyici katılımcı olarak katılmanız bile yeterli. sayımızın cok olması dikkate alınmamız için cok önemli. Twitter hesabı olmayan arkadaşlar olabilir LÜTFEN bir hesap acıp sadece dinleyici olarak bile katılım saglayın. 600bin mezunumuz var diyoruz ancak etkinliklerde katılım cok az oldugu için dikkate alınmıyoruz. LÜTFEN sadece sohbete katılıp sohbeti açık tutun. her saniyesini dinlemeniz bile gerekmiyor sadece sohbeti açık bırakın.

maa33
Kapalı
03 Mayıs 2023 22:07

Arkadaşlar, Hacettepe 25 kişilik alım taban puanı ne oldu bilen var mı ?

elzem05
Yasaklı
04 Mayıs 2023 10:15

Faruk hocam dün sgk nın p3 puan türünden 50 kişilik kadro talep ettiğine dair bşr belge çıktı ortaya sgk nın yüklü bir alım yapacagı konuşuluyordu sizde umutluydunuz sgk konusunda aslında bu durum gerçek olabilirmi

memurlukyolum
Aday Memur
04 Mayıs 2023 11:47

temmuz atamasında maalesef sgk alım yapmayacak önümüzdeki yıla kalmış arkadaşlar kesin bilgi ödenek önümüzdeki seneye ayrılmış ama alınca da yüklü bir alım olma ihtimali yüksek zaten bir kere alıyor yüklü alıyor keşke temmuz da alım olsaydı sgk ama maalesef iibfli arkadaşlar iibfli olarak isterdim ...

Farukssss, 5 ay önce
SGK ya bağlı

Sdfrei
Şef
04 Mayıs 2023 12:52

Temmuzdaki merkezi atama öncesi toplu bir sözlesmeli alım olabilir mi?

turasas2022
Aday Memur
04 Mayıs 2023 13:09

seçim olduğu için bence olmaz

Sdfrei, 5 ay önce

Temmuzdaki merkezi atama öncesi toplu bir sözlesmeli alım olabilir mi?

Sdfrei
Şef
04 Mayıs 2023 16:46

:( teşekkürler.

turasas2022, 5 ay önce

seçim olduğu için bence olmaz

Toplam 11190 mesaj
«481482483484485486487488489490491492»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi