Editörler : **sude**
«484485486487488489490491492493494495»

umaybilge
Aday Memur
11 Mayıs 2023 15:27

en düşük memur maaşı 22 bin lira olacakmış peki atanamayan bizler ne olacağız

Sdfrei
Şef
11 Mayıs 2023 16:11

Biz de bir umut bekliyoruz. Seçim öncesi daha önceki yıllara nazaran fazla fazla alım oldu birçok alanda. Seçimden sonra alımlar bu şekilde devam edecek mi yoksa daha fazla düşer mi diye düşünmekten uyuyamıyorum.

umaybilge, 5 ay önce

en düşük memur maaşı 22 bin lira olacakmış peki atanamayan bizler ne olacağız

Çekolata
Aday Memur
11 Mayıs 2023 16:17

Faruk hocam mesajınıza alıntıya giderek cevap atmayı bilmiyorum. Böyle yazıyorum kusura bakmayın cevaplarınız için teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun.

araskar
Kapalı
11 Mayıs 2023 16:17

22 bin olacak maaş mı brüt mü net mi acaba bilen var mı

Farukssss
Daire Başkanı
11 Mayıs 2023 18:52

Net ele geçen 22 bin
araskar, 5 ay önce

22 bin olacak maaş mı brüt mü net mi acaba bilen var mı

araskar
Kapalı
11 Mayıs 2023 19:59

Teşekkürler hocam cevap için de 12 bin en düşük maaş yüzde 50 desek bile yeni maaş 18 bin oluyor emin misiniz 22 binin net olduğuna

Farukssss, 5 ay önce
Net ele geçen 22 bin

Farukssss
Daire Başkanı
11 Mayıs 2023 20:04

Kardeşim ne yüzde 50 si ya. en düşük 22000 TL olarak açıklandı. Temmuz ayının ilk haftası Meclis'ten geçiyor
araskar, 5 ay önce

Teşekkürler hocam cevap için de 12 bin en düşük maaş yüzde 50 desek bile yeni maaş 18 bin oluyor emin misiniz 22 binin net olduğuna

araskar
Kapalı
11 Mayıs 2023 20:39

Ahaha tamam kral sakin soruyoruz bu nasıl bir tepki eyvallah

Farukssss, 5 ay önce
Kardeşim ne yüzde 50 si ya. en düşük 22000 TL olarak açıklandı. Temmuz ayının ilk haftası Meclis'ten geçiyor

Farukssss
Daire Başkanı
11 Mayıs 2023 23:58

:))
araskar, 5 ay önce

Ahaha tamam kral sakin soruyoruz bu nasıl bir tepki eyvallah

memurdanhallice
Aday Memur
12 Mayıs 2023 08:59

dostum öncelikle en düşük maaş 15.000 TL olarak belirlenip daha sonra üzerine enflasyon ve refah payı eklenecek şekilde açıklandı.

yani 15.000 TL üstüne %40 45 ya da 50 falan zam geldiğini düşünürsen 22bin TLye varan bir ücrete yaklaşıyor maaşlar.

araskar, 5 ay önce

araskar
Kapalı
12 Mayıs 2023 09:02

Ben de emin olmadığım için sordum zaten teşekkürler 22 olması benim de işime geliyor yani aynı taraftayız sıkıntı yok bilgi almak için sordum bir iddiam yok yani ne kadar olduğuyla ilgili

memurdanhallice, 5 ay önce

dostum öncelikle en düşük maaş 15.000 TL olarak belirlenip daha sonra üzerine enflasyon ve refah payı eklenecek şekilde açıklandı.

yani 15.000 TL üstüne %40 45 ya da 50 falan zam geldiğini düşünürsen 22bin TLye varan bir ücrete yaklaşıyor maaşlar.

Sdfrei
Şef
12 Mayıs 2023 12:34

Atanmış arkadaşlar güle güle harcasın, maaşlar çok düşüktü. Bana göre seçim sonrası zaten düşmesini beklediğim alımlar daha da düşecek bu durumda.Ekonomi ortada, çok fazla alım da oldu çeşitli alanlarda. Bu kadar memurun maaşı ödenmek zorunda. (Yanlış düşünüyor olabilirim).Zaten iktidar potansiyeli yüksek olan hiçbir tarafın iibf ye yönelik bir vaadi de olmadı. Uluslararası ilişkiler mezunları olarak sgk alımı için de umutlanamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum:(

nesli521
Aday Memur
12 Mayıs 2023 15:56

hocam sizin yorumları görüyorum. Yazmak istedim. Umutsuz olmayın lütfen puanınız kaç bilmiyorum ama yaş ve boy kilo şartını tutarsanız zabıtalıkta bakabilirsiniz genelde iibf bazında 70 kpss puanı ile kapatıyor. Bunun harici merkezi atama sonrası ünilerde de düşme olacaktır büro personeli bazında. Ama umutsuz olmayın. İktidar değişimi olur veya olmaz bilemeyiz ne olacak. Ancak her iki durumdada alımlar artabilir şahsi görüşüm. Uli evet çok almıyor sgk için kesinlikle mezun arkadaşlarla birleşip taleplerinizi iletin sürekli. Bende sbky mezunu olarak bekliyorum bu arada. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Sdfrei, 5 ay önce

Atanmış arkadaşlar güle güle harcasın, maaşlar çok düşüktü. Bana göre seçim sonrası zaten düşmesini beklediğim alımlar daha da düşecek bu durumda.Ekonomi ortada, çok fazla alım da oldu çeşitli alanlarda. Bu kadar memurun maaşı ödenmek zorunda. (Yanlış düşünüyor olabilirim).Zaten iktidar potansiyeli yüksek olan hiçbir tarafın iibf ye yönelik bir vaadi de olmadı. Uluslararası ilişkiler mezunları olarak sgk alımı için de umutlanamıyoruz. Kendimi çok kötü hissediyorum:(

Sdfrei
Şef
12 Mayıs 2023 16:27

Sağolun teşekkürler yazdığınız için. Ne için uğraşsam elimde kalıyor, biraz sıkıldım artık. Umutsuzca şeyler yazıp kimseyi de karamsarlığa düşürmek istemiyorum ama düşüncelerimi paylaşacak başka kimsem de yok açıkçası. Bizi bizden başka anlayan da yok.Benim boyum tutuyor o tarz şeylerde ama kilom yetmiyor çok zayıfım. Oyüzden polislik olsun ikm olsun hiç başvuru yapamıyorum. Puanım 83.8..İibf olarak bizim de en azından birkaç bin kişilik bir alımı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ama bize normal alımların dışında 680 kişilik çevre verildi sadece. Diğer toplu alımlarla kıyaslanamayacak kadar az bir rakam. İnşallah bizim de yüzümüz güler yakında.

nesli521, 5 ay önce

hocam sizin yorumları görüyorum. Yazmak istedim. Umutsuz olmayın lütfen puanınız kaç bilmiyorum ama yaş ve boy kilo şartını tutarsanız zabıtalıkta bakabilirsiniz genelde iibf bazında 70 kpss puanı ile kapatıyor. Bunun harici merkezi atama sonrası ünilerde de düşme olacaktır büro personeli bazında. Ama umutsuz olmayın. İktidar değişimi olur veya olmaz bilemeyiz ne olacak. Ancak her iki durumdada alımlar artabilir şahsi görüşüm. Uli evet çok almıyor sgk için kesinlikle mezun arkadaşlarla birleşip taleplerinizi iletin sürekli. Bende sbky mezunu olarak bekliyorum bu arada. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.

Sdfrei
Şef
12 Mayıs 2023 16:34

Birlik olma işini biz İİBF olarak bile başaramadık, bir alım olduğunda 40 bin 50 bin iibfli başvuruyor ama bir etkinlik yapıldığında aynı ölçüde katılım olmuyor. Daha önceki yıllar için irsey diyemiyorum ama bu dönem sesimizi duyurabilseydik daha farklı olurdu diye düşünüyorum. En azından denerdik.

yeşilrussel
Aday Memur
12 Mayıs 2023 16:36

Kultur ve turizm bakanligi ibff 36 tane buro personeli alimina cikmis

nesli521
Aday Memur
12 Mayıs 2023 16:38

kesinlikle hocam. İnşallah toplu alım görürüz ve bizlerde atanırız. Ancak puanınız iyi lütfen umutsuz olmayın. Umut bizi ayakta tutan bir şey :) Bu arada tabikide buraya yazacağız dediğiniz gibi bizim halimizi yine bizler anlarız. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Sdfrei, 5 ay önce

Sağolun teşekkürler yazdığınız için. Ne için uğraşsam elimde kalıyor, biraz sıkıldım artık. Umutsuzca şeyler yazıp kimseyi de karamsarlığa düşürmek istemiyorum ama düşüncelerimi paylaşacak başka kimsem de yok açıkçası. Bizi bizden başka anlayan da yok.Benim boyum tutuyor o tarz şeylerde ama kilom yetmiyor çok zayıfım. Oyüzden polislik olsun ikm olsun hiç başvuru yapamıyorum. Puanım 83.8..İibf olarak bizim de en azından birkaç bin kişilik bir alımı hak ettiğimizi düşünüyorum. Ama bize normal alımların dışında 680 kişilik çevre verildi sadece. Diğer toplu alımlarla kıyaslanamayacak kadar az bir rakam. İnşallah bizim de yüzümüz güler yakında.

nesli521
Aday Memur
12 Mayıs 2023 17:37

kesinlikle etkinlik önemli hocam. inşallah birlik olabiliriz.

Sdfrei, 5 ay önce

Birlik olma işini biz İİBF olarak bile başaramadık, bir alım olduğunda 40 bin 50 bin iibfli başvuruyor ama bir etkinlik yapıldığında aynı ölçüde katılım olmuyor. Daha önceki yıllar için irsey diyemiyorum ama bu dönem sesimizi duyurabilseydik daha farklı olurdu diye düşünüyorum. En azından denerdik.

vapessa
Yasaklı
13 Mayıs 2023 14:36

yyp ne zaman gelecek arkadaşlar hiç ses seda yok 2022 puanı 1 haftayla kaçmıştı zaten

272745
Aday Memur
14 Mayıs 2023 08:41

Arkadaşlar üniversitede yedeklerde önümde kimse kalmadı bana sıra gelmesi an meselesi ancak mübaşirliğe de başvurdum tayin hakkı eş durumundan daha rahat olur diye, sizce hangi memurluk daha iyi? Kırıcı olmadan verilen cevaplarınıza talibim
Toplam 11190 mesaj
«484485486487488489490491492493494495»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi