Editörler : **sude**
«485486487488489490491492493494495496»

umaybilge
Aday Memur
14 Mayıs 2023 12:24

üniversiteler arası geçiş çok zor diye biliyorum.

272745, 5 ay önce
Arkadaşlar üniversitede yedeklerde önümde kimse kalmadı bana sıra gelmesi an meselesi ancak mübaşirliğe de başvurdum tayin hakkı eş durumundan daha rahat olur diye, sizce hangi memurluk daha iyi? Kırıcı olmadan verilen cevaplarınıza talibim

SamettCann
Memur
14 Mayıs 2023 12:58

Üniversite hangi branştasınız ona göre fikir verelim

272745, 5 ay önce
Arkadaşlar üniversitede yedeklerde önümde kimse kalmadı bana sıra gelmesi an meselesi ancak mübaşirliğe de başvurdum tayin hakkı eş durumundan daha rahat olur diye, sizce hangi memurluk daha iyi? Kırıcı olmadan verilen cevaplarınıza talibim

272745
Aday Memur
14 Mayıs 2023 13:06

Büro memuru hocam
SamettCann, 5 ay önce

Üniversite hangi branştasınız ona göre fikir verelim

SamettCann
Memur
14 Mayıs 2023 13:11

Üniversiteler çalışma olarak çok rahatlardır. Adliyesi ise çok yoğun ve mobingin fazla olduğu bir kurumdur. Üniversite tayin hakkı yok ama tayin hakkı gelecek diye söylemler var. Başka merak ettiğiniz şey varsa yazabilirsiniz

272745, 5 ay önce
Büro memuru hocam

272745
Aday Memur
14 Mayıs 2023 19:46

Mübaşirlik rahat değil midir hocam?
SamettCann, 5 ay önce

Üniversiteler çalışma olarak çok rahatlardır. Adliyesi ise çok yoğun ve mobingin fazla olduğu bir kurumdur. Üniversite tayin hakkı yok ama tayin hakkı gelecek diye söylemler var. Başka merak ettiğiniz şey varsa yazabilirsiniz

vapessa
Yasaklı
15 Mayıs 2023 16:45

78,60 sbky sizce sansım nedir memurluğa dahil?

unsal34s
Aday Memur
15 Mayıs 2023 20:32

öğretmenlere olduğuı gibi bize de 50k alım yapmak neden hep hayal görünüyor bu liderlere arkadaşlar? kamuda iibf alanının çalışacağı birçok yerde açık olduğunu herkes söylüyor lakin bize neden böyle köklü ve büyük bir alım yapılmıyor? veya bu durum neden hep hayal gibi gösteriliyor?

Sdfrei
Şef
15 Mayıs 2023 21:07

Çünkü o kadar büyük alım için kamuoyu gündemine oturmak gerekiyor. Tabi böyle seçim öncesi dönem olması da etkiledi.Öğretmenler ve sağlıkçılar bunu iyi yaptı, toplanıp sorunlarını anlatmayı başardılar. Biz bunu yapamıyoruz maalesef. Son birkaç yıldır her haber bülteninde öğretmen, sağlıkçı haberleri, bizden kaç haber gündeme geldi? (onlar bir kazanım elde etmesin anlamında yazmıyorum). Bu kadar gündemi meşgul etmesi ve üzerine bu kadar kritik bir seçim gelmesi bu alım sayılarını getirdi diye düşünüyorum.

unsal34s, 4 ay önce

öğretmenlere olduğuı gibi bize de 50k alım yapmak neden hep hayal görünüyor bu liderlere arkadaşlar? kamuda iibf alanının çalışacağı birçok yerde açık olduğunu herkes söylüyor lakin bize neden böyle köklü ve büyük bir alım yapılmıyor? veya bu durum neden hep hayal gibi gösteriliyor?

SamettCann
Memur
15 Mayıs 2023 22:23

üniversite personeli gibi değiller hocam. Mobing olayı fazla oluyor adliyede

272745, 5 ay önce
Mübaşirlik rahat değil midir hocam?

MHilalYörük
Yasaklı
16 Mayıs 2023 10:01

19 Mayıs Universitesi Büro başvurun arkadaşlar

tasonusavas
Yasaklı
16 Mayıs 2023 18:09

Sinan ogan ibffnin sorunlarini biliyor. Acaba bize faydasi olur mu bunun

Farukssss
Daire Başkanı
17 Mayıs 2023 19:11

Doğru
SamettCann, 4 ay önce

üniversite personeli gibi değiller hocam. Mobing olayı fazla oluyor adliyede

horozkent236
Aday Memur
17 Mayıs 2023 23:21

Arkadaslar iyi aksamlar. Tercih yaptiktan sonra kisa zamanda baslayacaginiz kurumlari Tercih edin. 5 ay gecti hala bekliyoruz guvenlik sorusturmasi bitecek diye kurumi ariyoruz kimsenin bitmedi bizde emniyeti bekliyoruz diyolar 9 haziran da yonetim kurulu toplanacak ordan karar cikarsa ve emniyetten sorusturmalar gelirse sonuclanir diyolar.(kurum eüaş). Baskalarinin kurumunda 15 gunde soruşturması arsiv vs hersey bitiyo basliyolar isine

vapessa
Yasaklı
18 Mayıs 2023 00:15

girecek bir delik (kurum) buldukta hızlısı kaldı, allahım yarabbim....

horozkent236, 4 ay önce

Arkadaslar iyi aksamlar. Tercih yaptiktan sonra kisa zamanda baslayacaginiz kurumlari Tercih edin. 5 ay gecti hala bekliyoruz guvenlik sorusturmasi bitecek diye kurumi ariyoruz kimsenin bitmedi bizde emniyeti bekliyoruz diyolar 9 haziran da yonetim kurulu toplanacak ordan karar cikarsa ve emniyetten sorusturmalar gelirse sonuclanir diyolar.(kurum eüaş). Baskalarinin kurumunda 15 gunde soruşturması arsiv vs hersey bitiyo basliyolar isine

Sdfrei
Şef
18 Mayıs 2023 06:47

:) :) :)

vapessa, 4 ay önce

horozkent236
Aday Memur
18 Mayıs 2023 16:47

Sen adam gibi puanini alıp calissan tüm kurumlar senin. Sen 92 93 puan aldin açıkta mi kaldın .

vapessa, 4 ay önce

zehraöztürkkk
Aday Memur
18 Mayıs 2023 18:16

Arkadaşlar sizce kime oy versek bizim yararımıza olur? Seçim yılı olmasına rağmen bizim için çok fazla atama olmadı. Mevcut iktidar devam ederse sizce yüksek alım olur mu? Muhalefet gelirse ihraç edilenler görevine iade edilecekmiş bu da kadroların dolacağı açısından beni endişelendiriyor. Gerçekten kime oy vereceğimi bilmiyorum. Bunu bir siyasi tartışma başlatmak için yazmıyorum ayrıca belirtiyim. Gerçekten atanamamak beni çok bunalttı. Enflasyon artıyor, maaşlar artıyor, maaşlar arttığı için her şeyin fiyatı tekrar artıyor ve bu bir döngüye giriyor. Hal böyle olunca aile eline bakmak, para istemek çok zor. Özel sektörde şirketler, bankalar referans ister olmuş, tanıdığınız yoksa iş bulmak neredeyse imkansız... Gerçekten çok bunaldım artık. Tek isteğim atanmak, kime oy versem daha fazla alım olur? Bana bir yol gösterin.

18 Mayıs 2023 18:48

Akp ye
zehraöztürkkk, 4 ay önce

Arkadaşlar sizce kime oy versek bizim yararımıza olur? Seçim yılı olmasına rağmen bizim için çok fazla atama olmadı. Mevcut iktidar devam ederse sizce yüksek alım olur mu? Muhalefet gelirse ihraç edilenler görevine iade edilecekmiş bu da kadroların dolacağı açısından beni endişelendiriyor. Gerçekten kime oy vereceğimi bilmiyorum. Bunu bir siyasi tartışma başlatmak için yazmıyorum ayrıca belirtiyim. Gerçekten atanamamak beni çok bunalttı. Enflasyon artıyor, maaşlar artıyor, maaşlar arttığı için her şeyin fiyatı tekrar artıyor ve bu bir döngüye giriyor. Hal böyle olunca aile eline bakmak, para istemek çok zor. Özel sektörde şirketler, bankalar referans ister olmuş, tanıdığınız yoksa iş bulmak neredeyse imkansız... Gerçekten çok bunaldım artık. Tek isteğim atanmak, kime oy versem daha fazla alım olur? Bana bir yol gösterin.

maa33
Kapalı
18 Mayıs 2023 19:57

Kıymetli arkadaşlar, herkesin siyasi fikrine saygı duymakla birlikte bence geldiğimiz şu durumda şahsi çıkarlarımızdan ziyade ülkenin çıkarları doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Suriyeliler meselesi, ekonomi, liyakatsizlik, nespotizm, adaletsizlik, hukukun "h"sinin dahi olmaması vs vs... Liste uzun. Karar az çok belli...
zehraöztürkkk, 4 ay önce

Sdfrei
Şef
18 Mayıs 2023 20:56

Ben baştan beri seçim sonrası kim kazanırsa kazansın alımların azalacağını düşünüyorum. Seçim öncesi hem çok fazla alım oldu (bizden olmasa da) hem maaşlara zam yapılacak, hem ekonomi iyi değil, hayat pahalılığı artıyor. Bütçeden mevcutların maaşları mı ödenecek yoksa artı olarak fazla sayıda alım mı olacak...Merkezide falan geçmiş yıllara paralel sayılarda alımlar gelir mutlaka ama seçim öncesi başka bölümlerden yapılan yüksek sayıdaki alımları görebileceğimizi sanmıyorum. Ki seçimden önce bile bizi duyan olmadı:( Bu konuları yakından takip eden daha bilgili arkadaşlar belki daha net yorumlar yapabilir.

Toplam 11190 mesaj
«485486487488489490491492493494495496»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi