Editörler : **sude**
«491492493494495496497498499500501502»

tasonusavas
Yasaklı
29 Mayıs 2023 23:38

Ptt ve sgkdan ikisinden de en az 1.000 iibf alsa offf
İktisatçı 21, 4 ay önce

PTT ile ilgili duyum var mı lütfen olan yazsa

iktisatzek
Aday Memur
30 Mayıs 2023 00:30

Hocam baktım bulamadım Telegram grubunda tam olarak yazabilir misiniz

Kubra2929, 4 ay önce

Hocam telegram grubu var 310 kişilik herkesin puanı yazılı ve atananlar orada atandık diye belirtip listeye atandi olarak yazıyorlar.Listeye baktım 74 puanlı arkadaş sözleşmeli ticaret bakanlığına atandı.Maliye atama grubu yazın çıkar.

iktisatzek
Aday Memur
30 Mayıs 2023 00:35

Faruk hocam kültür turizmin 36 kişilik büro alımı taban puanı ne olur sizce

Farukssss, 4 ay önce
Var rahat ol

SlymnCn
Memur
30 Mayıs 2023 00:59

Konudan biraz alakasız olacak ama, bu Temmuz'daki kpss a sınavından p1 p2 p3 puanı ile önümüzdeki günlerde herhangi bir kurumun alımı olur mu sizce mülakatsız?

Farukssss
Daire Başkanı
31 Mayıs 2023 11:46

83
iktisatzek, 4 ay önce

Faruk hocam kültür turizmin 36 kişilik büro alımı taban puanı ne olur sizce

Kubra2929
Aday Memur
31 Mayıs 2023 11:49

Hocam ozelinize bakarmisinz

iktisatzek, 4 ay önce

Hocam baktım bulamadım Telegram grubunda tam olarak yazabilir misiniz

meric_00
Şef
31 Mayıs 2023 17:03

Hocam il şartınız yoksa atanırsınız 81,3 puanla iktisat mezunu olarak ben de bekliyorum. Ankara'yı istiyorum temmuz ataması inşallah çok güzel sayıda kadrolar gelir
tugba53, 4 ay önce

81,5 iktisat mezunuyum ben de atanabilirmiyim acaba merkeziden umudum yok bari açıktan atanabilsem

Serpil yüksek
Aday Memur
31 Mayıs 2023 17:59

arkadaşlar uşak katiplik alımı kaça kadar çağırır sizce? izmir 73,77 puana kadar mülakata çağırılmış bilgisi olan arkadaş yazabilir mi

maa33
Kapalı
31 Mayıs 2023 20:59

İnşallah atarnırsınız. Eğer temmuzdaki atamada 81 hatta 80'ler görülürse 79.90 puanlık (polislik,katiplik,gümrük istemeyen) benim gibi arkadaşlar da daha çok umutlanacak.
meric_00, 4 ay önce
Hocam il şartınız yoksa atanırsınız 81,3 puanla iktisat mezunu olarak ben de bekliyorum. Ankara'yı istiyorum temmuz ataması inşallah çok güzel sayıda kadrolar gelir

meric_00
Şef
31 Mayıs 2023 21:37

İnşallah hocam herkes atansın. Bol alımlı olur umarım. Ama Ankara 81 e inmezde diğer illerin ineceğini ben de düşünüyorum hocam.
maa33, 4 ay önce
İnşallah atarnırsınız. Eğer temmuzdaki atamada 81 hatta 80'ler görülürse 79.90 puanlık (polislik,katiplik,gümrük istemeyen) benim gibi arkadaşlar da daha çok umutlanacak.

Kpssfinali
Şef
01 Haziran 2023 02:51

Hocam şuan artık kişiler İstanbul'u bile yazıyor genelde İstanbul düşük kapatır ama memur maaşı 22 bin olacağını duyan dışardan kişiler yazıyor.Kiralar nasıl artcak askeri ücrette zamlancak hiç onları düşünmüyorlar sonra sözleşme merkezi memur yakıp duracaklar.Temmuz atamasıda ilk atama gibi olursa alım sayısı ben punların 81 altı görceğini düşünmüyorum. Sgk büyük girerse merkezide o zaman 80 lere iner 79 lar biraz daha beklicek

meric_00, 4 ay önce
İnşallah hocam herkes atansın. Bol alımlı olur umarım. Ama Ankara 81 e inmezde diğer illerin ineceğini ben de düşünüyorum hocam.

tugba53
Yasaklı
01 Haziran 2023 10:34

Hocam il şartı var malesef ama sene sonuna doğru baktım olmuyo tayin alabileceğim yerleri yazmaya başlıcam artık şuan tek umudum sgk gelirse temmuz da o düşürecek puanları biraz da olsa

meric_00, 4 ay önce
01 Haziran 2023 15:44

Telegram varmı iibf atamaları için

simos35
Aday Memur
01 Haziran 2023 15:53

İktisat P3 : 80,07907 umut var mıdır bilen hocalarım? İşsiz işsiz duruyorum. Zabıt katipliği için başvuru yaptım. Pek sanmıyorum ama ola ki kazanırsam merkezi atama veya dışarıdan atama olursa geçiş yapabilir miyim? Eğer zor olacaksa ve bu puanla atanabilirsem katipliği bırakabilirim. Kimsenin hakkına girmek istemem. Sonuçta lise mezunu olup tek şansı katiplik olan insan da var bu memlekette.

anti4001ci
Memur
01 Haziran 2023 16:23

hocam işletme olsaydınız kesin konuşmazdım ama iktisat olduğunuz için sgk alımında atanırsınız içiniz rahat olsun. zira sgk bu alıma işletmeyi dahil etmeyecek. ondan dolayı sgkda puanlar bir tık daha düşecek

ama siz yine de her ilana başvurun burası türkiye puanınız sınırda. hak hukuk meselesi yapmayın. sonunda sizin de açıkta kalma ihtimaliniz var.

simos35, 4 ay önce

İktisat P3 : 80,07907 umut var mıdır bilen hocalarım? İşsiz işsiz duruyorum. Zabıt katipliği için başvuru yaptım. Pek sanmıyorum ama ola ki kazanırsam merkezi atama veya dışarıdan atama olursa geçiş yapabilir miyim? Eğer zor olacaksa ve bu puanla atanabilirsem katipliği bırakabilirim. Kimsenin hakkına girmek istemem. Sonuçta lise mezunu olup tek şansı katiplik olan insan da var bu memlekette.

anti4001ci
Memur
01 Haziran 2023 16:27

diğer sorunuza cevap vermeyi unutmuşum. merkeziden puanınızı 1 kere kullanıyorsunuz. kaznadınız yazısını gördugunuz andan itibaren daha merkezıden puanınızı kullanamazsınız. açıktan atamalara gelince kazandınız yazısını görebılırsınız sorun yok. ama söz. imzaladıktan sonra diğer açıktan alımlara(4b) lere başvurunuz kabul olsa dahi göreve başlıyamazsınız. söz.den söz.e 1 yıl bekleme şartı var.

sözleşmelıye atanıp göreve başlarsanız merkezı alımdakı atamaya bir problemı olmaz.

simos35, 4 ay önce

simos35
Aday Memur
01 Haziran 2023 16:44

Çok sağ olun hocam yazdıklarınızla içimi rahatlattınız. Adalet bakanlığı alımına gireyim zaten kazansam bile eylüle kadar açıklanması sürer muhtemelen öyle diyorlar. O zamana kadar zaten merkezi atama ve SGK sonuçlanır inşallah.

anti4001ci, 4 ay önce

diğer sorunuza cevap vermeyi unutmuşum. merkeziden puanınızı 1 kere kullanıyorsunuz. kaznadınız yazısını gördugunuz andan itibaren daha merkezıden puanınızı kullanamazsınız. açıktan atamalara gelince kazandınız yazısını görebılırsınız sorun yok. ama söz. imzaladıktan sonra diğer açıktan alımlara(4b) lere başvurunuz kabul olsa dahi göreve başlıyamazsınız. söz.den söz.e 1 yıl bekleme şartı var.

sözleşmelıye atanıp göreve başlarsanız merkezı alımdakı atamaya bir problemı olmaz.

tugba53
Yasaklı
01 Haziran 2023 17:38

Hocam benim de içimi rahatlattınız vala ben de iktisat 81,5 puanla bekliyorum.agk işletmeden niye almıcak

anti4001ci, 4 ay önce

hocam işletme olsaydınız kesin konuşmazdım ama iktisat olduğunuz için sgk alımında atanırsınız içiniz rahat olsun. zira sgk bu alıma işletmeyi dahil etmeyecek. ondan dolayı sgkda puanlar bir tık daha düşecek

ama siz yine de her ilana başvurun burası türkiye puanınız sınırda. hak hukuk meselesi yapmayın. sonunda sizin de açıkta kalma ihtimaliniz var.

Blue3438
Aday Memur
01 Haziran 2023 19:30

Sanırım SGK alımı hakkında bilginiz var. Peki bu alım sözleşmeli olarak mı yoksa temmuz ayındaki merkezi atamada kadrolu olarak mı olacak?

anti4001ci, 4 ay önce

umutmlk
Aday Memur
01 Haziran 2023 20:11

sgk işletmeden alım yapmayacak mı

Toplam 11190 mesaj
«491492493494495496497498499500501502»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi