Editörler : **sude**
«492493494495496497498499500501502503»

smileyavuz
Aday Memur
01 Haziran 2023 20:25

Selamlar. Sgk nin hangi bölümden alıp almayacağı konusunda nerden bilgi aldınız acaba

anti4001ci, 4 ay önce

hocam işletme olsaydınız kesin konuşmazdım ama iktisat olduğunuz için sgk alımında atanırsınız içiniz rahat olsun. zira sgk bu alıma işletmeyi dahil etmeyecek. ondan dolayı sgkda puanlar bir tık daha düşecek

ama siz yine de her ilana başvurun burası türkiye puanınız sınırda. hak hukuk meselesi yapmayın. sonunda sizin de açıkta kalma ihtimaliniz var.

SlymnCn
Memur
01 Haziran 2023 22:23

Zabıt katipliği için bu sene kpss a sıavından alınacak p3 puanı ile başvuru yapabiliyor muyuz yoksa illa 2024 kpss b mi isteniyor acaba? Bir de taban puanlar ne durumda?

simos35, 4 ay önce

İktisat P3 : 80,07907 umut var mıdır bilen hocalarım? İşsiz işsiz duruyorum. Zabıt katipliği için başvuru yaptım. Pek sanmıyorum ama ola ki kazanırsam merkezi atama veya dışarıdan atama olursa geçiş yapabilir miyim? Eğer zor olacaksa ve bu puanla atanabilirsem katipliği bırakabilirim. Kimsenin hakkına girmek istemem. Sonuçta lise mezunu olup tek şansı katiplik olan insan da var bu memlekette.

simos35
Aday Memur
01 Haziran 2023 22:37

İlla çift yıllar hocam. Taban puan bütün adliyelerde değişiklik gösteriyor. Kimisi 73 kimisi 70 kimisi 75.

SlymnCn, 4 ay önce

Zabıt katipliği için bu sene kpss a sıavından alınacak p3 puanı ile başvuru yapabiliyor muyuz yoksa illa 2024 kpss b mi isteniyor acaba? Bir de taban puanlar ne durumda?

kc222
Aday Memur
01 Haziran 2023 23:11

Arkadaşlar 81 puan işletme ihtimal var mı herhangi bir atama döneminde yoksa buralara düşmez mi

Ahmed Altan Şenol
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:28

İibf den ençok işletme ve iktisattan alım oldu. Ikiside enson atamalarda 79 puanladı görecek.

kc222, 4 ay önce

Arkadaşlar 81 puan işletme ihtimal var mı herhangi bir atama döneminde yoksa buralara düşmez mi

fulyaözer
Aday Memur
02 Haziran 2023 13:19

Maliye almaz mı hocam SGK?

Farukssss
Daire Başkanı
02 Haziran 2023 15:51

Maliye tabiki alacak . Maliyesiz SGK mı olur
fulyaözer, 4 ay önce

Maliye almaz mı hocam SGK?

Hayalela
Aday Memur
02 Haziran 2023 18:27

SGK ya da başka kurumların İİBF bölümleri arasında ayrım yapmasının kul hakkı olduğunu düşünen sadece ben miyim ? Keyiflerine göre keşke nitelik kodu istemeseler çünkü tüm İİBF bölümleri dersleri hemen hemen aynı ve zorluk derecesi de aynı ve o kurum için illaki mesela keyiflerine göre seçtikleri bir İİBF bölümü istemesinler yani bi zahmet valla herkes emek veriyor ve kendim için bile değil yüksek puan alan İİBF bölümlerinden hangisi olursa o atansın KEYFİ SEÇTİKLERİ NİTELİK KODU DEGİL hiç değilse KPSSde torpil ya da tarzı şeyler olmasa

Hayalela
Aday Memur
02 Haziran 2023 18:40

Eğitim sistemi kökten bozuk zaten bir örnek lisans mezunları boşta önlisans mezunlarından keyiflerine göre seçtikleri bi nitelik kodu istiyorlar 79 vb ile atanıyorlar öyle. yani LİYAKATSİZLİK genel

Hayalela
Aday Memur
02 Haziran 2023 18:49

Ya zaten Kpss sorularını da çalıyorlar çeteler ösym başkanı bile görevden alındı güvenilir mi Kpss ? Meçhul. çeteler bitmiyor malesef

Sdfrei
Şef
02 Haziran 2023 19:07

Evet bizim bölümü (uluslararası ilişkiler) dahil etmiyorlar birçok ilana. SGK da çıkarmış. Ben de tüm İİBF mezunları daha düşük puanlarla atansın istiyorum, her mecrada da bunun için uğraşıyorum sürekli. Buradaki bu konularda bilgili arkadaşların paylaşımlara göre u.i ile diğer bölümler arasında 5 puan fark oluyor atamada. Bu az bir rakam değil. Üniversiteye gayet güzel bir puanla girip de bunu yaşadığım için üzgünüm . Hiç bir umudum kalmadı maalesef :(

Hayalela, 4 ay önce

SGK ya da başka kurumların İİBF bölümleri arasında ayrım yapmasının kul hakkı olduğunu düşünen sadece ben miyim ? Keyiflerine göre keşke nitelik kodu istemeseler çünkü tüm İİBF bölümleri dersleri hemen hemen aynı ve zorluk derecesi de aynı ve o kurum için illaki mesela keyiflerine göre seçtikleri bir İİBF bölümü istemesinler yani bi zahmet valla herkes emek veriyor ve kendim için bile değil yüksek puan alan İİBF bölümlerinden hangisi olursa o atansın KEYFİ SEÇTİKLERİ NİTELİK KODU DEGİL hiç değilse KPSSde torpil ya da tarzı şeyler olmasa

Hayalela
Aday Memur
02 Haziran 2023 21:31

Aynen bir örnek Çeko diğer İİBF bölümlerine göre düşük kapatıyor gerçekler malesef sonra iktisat düşük galiba. İİBF bölümleri arasında en yüksek kapatan Ui ,Kamu Yönetimi, İşletme nedense

Sdfrei, 4 ay önce

Evet bizim bölümü (uluslararası ilişkiler) dahil etmiyorlar birçok ilana. SGK da çıkarmış. Ben de tüm İİBF mezunları daha düşük puanlarla atansın istiyorum, her mecrada da bunun için uğraşıyorum sürekli. Buradaki bu konularda bilgili arkadaşların paylaşımlara göre u.i ile diğer bölümler arasında 5 puan fark oluyor atamada. Bu az bir rakam değil. Üniversiteye gayet güzel bir puanla girip de bunu yaşadığım için üzgünüm . Hiç bir umudum kalmadı maalesef :(

Farukssss
Daire Başkanı
02 Haziran 2023 21:46

Çekodan sonra maliye düşük
Hayalela, 4 ay önce

Aynen bir örnek Çeko diğer İİBF bölümlerine göre düşük kapatıyor gerçekler malesef sonra iktisat düşük galiba. İİBF bölümleri arasında en yüksek kapatan Ui ,Kamu Yönetimi, İşletme nedense

02 Haziran 2023 22:03

Merhaba arkadaşlar, kamu yönetimi Telegram grubu var mı?

elzem05
Yasaklı
02 Haziran 2023 22:38

Faruk hocam sgk hakkında var mı bi duyumunuz temmuzda alım olurmu iktisat 80,85 puanla bekliyorum

Farukssss
Daire Başkanı
03 Haziran 2023 03:54

Olacak inşallah
elzem05, 4 ay önce

Faruk hocam sgk hakkında var mı bi duyumunuz temmuzda alım olurmu iktisat 80,85 puanla bekliyorum

Zlltrhn
Aday Memur
03 Haziran 2023 10:02

Hocam genelde merkezi kadrolu alımlarda arşiv araştırması kaç ay sürer?
Farukssss, 4 ay önce
Olacak inşallah

İktisatçı 21
Aday Memur
03 Haziran 2023 10:26

Faruk abey SGK 600 merkezi atama 500 gelse iktisat için taban puan ne olur

03 Haziran 2023 10:50

Karadeniz teknik üniversitesi büroya başvuranlar yazabilir mi ben iktisat 81.84

tugba53
Yasaklı
03 Haziran 2023 14:45

Ben başvurdum hocam iktisat 81,5 merkeze siz hangisine başvurdunuz