Editörler : F16 Gökçen
18 Temmuz 2021 22:42   

Biontech 2. doz sonrası
İyi akşamlar arkadaşlar. Biontech 2. doz sonrası yorgunluk ve ateş yaşayan var mı? Ben 2 hafta önce 2. doz aşıyı oldum gün geçtikçe yorgunluğum arttı. En az 12 saat uyuyup sonra da oturduğum yerden kalkamiyorum. Biontechle ilgili olduğunu düşünüyorum ama belki de değildir. Bu konuda fikri olan var mı?
19 Temmuz 2021 02:37

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı

İkinci doz yan etkileri bu kadar uzun sürmez. Aşı olduğunuz gün veyahutta bir gün sonrası yan etkileri gösterir ve genel olarak 24 ile 48 saat sonrasında yan etkiler biter.

19 Temmuz 2021 02:42

polatike
Aday Memur

İkinci doz yan etkileri bu kadar uzun sürmez. Aşı olduğunuz gün veyahutta bir gün sonrası yan etkileri gösterir ve genel olarak 24 ile 48 saat sonrasında yan etkiler biter.

Kayıhan2020, 2 yıl önce - Alıntıya git
Tesadüf mü aşı sonrası böyle bir durum yaşamam. Normalde hastalandiğimda bu kadar uzun sürmezdi.
19 Temmuz 2021 02:55

Kayıhan2020
Müsteşar Yardımcısı
Tesadüf mü aşı sonrası böyle bir durum yaşamam. Normalde hastalandiğimda bu kadar uzun sürmezdi.
polatike, 2 yıl önce - Alıntıya git

Psikolojikte olabilir ama aşının etkisi bu kadar uzun sürmez.

19 Temmuz 2021 03:04

polatike
Aday Memur

Psikolojikte olabilir ama aşının etkisi bu kadar uzun sürmez.

Psikolojik değil eminim.Fiziksel yorgunluk ve kırgınlıkta var.Belkide covid oldum.Aşı oldum diye covid olmayacağiz diye bir garanti yokmuş.
26 Temmuz 2021 22:35

winner21
Aday Memur
Psikolojik değil eminim.Fiziksel yorgunluk ve kırgınlıkta var.Belkide covid oldum.Aşı oldum diye covid olmayacağiz diye bir garanti yokmuş.
polatike, 2 yıl önce - Alıntıya git
Zaren asi ile vucuduna virus giriyor bir nevi covid oluyorsunuz bu yan etkiler de normaldir . Kisa surede gececektir.
09 Ağustos 2021 12:54

srknyln
Şube Müdürü

Kısmi felç geçirecektim neredeyse :)) Çok şükür 1 gün sürdü Allah kurtardı.

03 Eylül 2021 22:50

Fınansakademi
Kapalı
Bende hiç bir yan etkisi olmadı 2.dozuda oldum etki görmedim bazılarında oluyor evet duyuyorum
04 Eylül 2021 14:30

fv25980
Kapalı
Bir geminin okyanusun ortasında battığını düşünün. Yüzme bilip bilmeme ve hipotermi durumuna göre yaşam süresi çeşitlilik gösterir. Deney sıvılarının etkisi de, bünyeye göre farklılık gösterir.
06 Eylül 2021 09:59

**sude**
Editor

Kol ağrısından başka yan etkisi olmadı.

12 Eylül 2021 22:15

sonsuz SENovac doz 1
Memur

ölmediğine felç kalmadığına kalp krizi geçirmediğine dua et.

biontech dediğin deneysel sıvıya denek olmak kelle koltuğa almak demek .

12 Eylül 2021 23:31

El-Sadıka
Aday Memur
Şükür bi sıkıntı olmadı.
13 Eylül 2021 01:32

Baba Janga
Yasaklı
Asi adayini olurken imza attiginiz onam formunda neler yazdigini okudunuz mu ?
13 Eylül 2021 14:23

Acshb
Yasaklı
Ben öldüm mesela.
15 Eylül 2021 09:08

**sude**
Editor

Arkadaşlar aşı konusunu abartmayalım. Tamam karşı olabilirsiniz ama öldürür diye konuşmak da çok mantıklı değil.

Herkes de farklı yan etkileri var ve çevremde bu aşıyı olup da ölen olmadı şükür.

15 Eylül 2021 09:54

Mahoni.
Aday Memur
Bende 1 hafta sürmüştü
15 Eylül 2021 09:59

cerhan82
Aday Memur

Hayatınızda kaç kez ikinci doz biontch aşısı oldunuz? Aşının mazisi 2 yıl olmamışken kaç hasta üzerinde inceleme yaptınız ki aşıların yan etkilerin ortaya çıkması bile 5 yılı geçebiliyorken siz böyle bir kanıya vardınız?
15 Eylül 2021 10:22

cerhan82
Aday Memur

Arkadaşlar aşı konusunu abartmayalım. Tamam karşı olabilirsiniz ama öldürür diye konuşmak da çok mantıklı değil.

Herkes de farklı yan etkileri var ve çevremde bu aşıyı olup da ölen olmadı şükür.

**sude**, 2 yıl önce - Alıntıya git
Aşı karşıtlığı ile deneysel bir aşı adayının herkese zorunlu yapılmak istenmesine karşı olmak farklı şeyler. Gönüllüler tabiki aşı olsun, böylece bir zararı olup olmadığı yıllar geçtikten sonra anlaşılacak. Aşılar çok önemlidir ve yararlıdır ama denekler ile hastalar karıştırılmamalıdır. Domuz gribi için tüm dünyada kullanılan ve ülkemize de getirilen pandemrix adlı aşı kullanımı sonrası narkoplesi nedeniyle Hollanda'nın o zaman bebek olan şu anda 10-15 yaşlarında olan 8-10 çocuğa 2019 yılında tazminat ödediğini unutmamak gerekir. Tabi şimdi imza karşılığı aşı yapıldığı için tazminat seçeneği de kaldırıldı o da ayrı bir konu.
15 Eylül 2021 23:51

kara4
Genel Müdür
Hayatınızda kaç kez ikinci doz biontch aşısı oldunuz? Aşının mazisi 2 yıl olmamışken kaç hasta üzerinde inceleme yaptınız ki aşıların yan etkilerin ortaya çıkması bile 5 yılı geçebiliyorken siz böyle bir kanıya vardınız?
cerhan82, 2 yıl önce - Alıntıya git

yıllar sonra yan etkisi ortaya çıkan aşılar hangileri?

16 Eylül 2021 07:16

cerhan82
Aday Memur

yıllar sonra yan etkisi ortaya çıkan aşılar hangileri?

kara4, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bir üstteki mesajda ayrıntılı olarak yazdım.
16 Eylül 2021 09:09

kara4
Genel Müdür
Bir üstteki mesajda ayrıntılı olarak yazdım.
cerhan82, 2 yıl önce - Alıntıya git

sanki ondan başka aşılar da varmış gibi anlaşılıyor yazınızdan. ki bahsettiğiniz aşıyla ilgili haberlere de baktım, sanki o aşının tamamında değil de hollandaya giden bir serisinde sorun varmış gibi görünüyor ya da gereğinden fazla doz aşı verilmiş olabilir bebeklere. o aşıyı sadece 8 10 tane hollandalı bebek olmamıştır, binlerce insan olmuştur. çocuklara ve bebeklere de korona aşısı yapılacaksa, güncel aşılarda doz ayarlaması yapılır diye düşünüyorum.

Toplam 22 mesaj