Editörler : gül-feşan

Nsrt44
Aday Memur
08 Mart 2024 14:05

Kes lan velet. Klavye veledi anca cemkirirsin ordan. İki kelamı Bi araya getiremeyen veletlerdensin anca boş boş konuşursun

elk muhendis, 2 yıl önce

Senin bir hakkını yerim var ya yedi düvele anlatırsın kaybol

sertsessizler
Aday Memur
12 Mart 2024 14:19

siz benim başlığa yazdığınız için ben de yaşadığıma göre anlatayım istedim. yinede kendiniz düşünüp karar verin derim. üniversitede çalıştım mühendis anlamında çok destekleyici değil özellikle üst kadrolar değişmesi çok fazla. akademik kadronun üstünlüğü var çok mühendislik verimi alamazsınız. şu an başka yerde mühendisim çalışma yaşamı zor olsa da mühendisliği yaşıyorsunuz tabi ben sağlık bakanlığında işleyiş nasıl bilmem. dediğim gibi kendiniz karar verin derim.

Moonlighteem, 2 yıl önce

Merhaba .. ben de Sağlık Bakanlığına atandım mühendis olarak .. fakat öncesinde üniversiteye atandım güvenlik soruşturması devam ediyor .. üniversiteyi aradığımda oradaki mühendisler hiç olumlu konuşmadı ,, hiçbir ek ödeme almadıklarını değersiz hissettiklerini vs söylediler .. Ama hala kararsızım,, hangisine gitmek mantıklı sizce? Çalışan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum lütfen çünkü benim için çok önemli bir karar aşaması ,, yardımcı olursanız sevinirim.

SonsuzRuh
Yasaklı
12 Mart 2024 15:23

Daha mühendislik okumamış sağlık bakanlığındaki mühendisin işini soruyor. Sağlam dayın var oku gel gir burda ise dedi galiba sindi bi de yüzsüzce o nasıl bu nasıl diye soruyor sanirsam

14 Mart 2024 10:50

90 puan aldım tercihle mulakatsız kendi bilek gücümle kimseye muhtaç olmadan atandım her ikisine de .. Haliyle karar vermek çok zor oluyor başına gelmeyen bilmez ,, her şeyi düşünmek zorundasin , deneyimli arkadaşların yorumları karar aşamasında yol gösterici oluyor .. sana da inş en kısa zamanda atanmak nasip olur kardeşim ,, sınava 4 ay kaldı buralarda takılma hayvan gibi ders çalış derim .. Allah mutlaka emeğinin karşılığını verecektir!

SonsuzRuh, 2 yıl önce

Daha mühendislik okumamış sağlık bakanlığındaki mühendisin işini soruyor. Sağlam dayın var oku gel gir burda ise dedi galiba sindi bi de yüzsüzce o nasıl bu nasıl diye soruyor sanirsam

14 Mart 2024 10:53

Çok tşk ediyorum .. üniversite hakkında aşırı derecede olumsuz yorumlar okuyunca Sağlık Bak.na gitmeye karar verdim. Dün evrakları verdim. Bı yandan da 2024 kpss ye hazırlanıyorum ,, mutlu olmazsam başka yere geçerim . Hayırlısı olsun hakkımızda ..

sertsessizler, 2 yıl önce

siz benim başlığa yazdığınız için ben de yaşadığıma göre anlatayım istedim. yinede kendiniz düşünüp karar verin derim. üniversitede çalıştım mühendis anlamında çok destekleyici değil özellikle üst kadrolar değişmesi çok fazla. akademik kadronun üstünlüğü var çok mühendislik verimi alamazsınız. şu an başka yerde mühendisim çalışma yaşamı zor olsa da mühendisliği yaşıyorsunuz tabi ben sağlık bakanlığında işleyiş nasıl bilmem. dediğim gibi kendiniz karar verin derim.

14 Mart 2024 12:42

Her başlığın altında KOÇ olmaya devam ediyorsun..
SonsuzRuh, 2 yıl önce

14 Mart 2024 12:43

Sağlık bakanlığında ekstra olarak döner sermaye var diye biliyorum..
Moonlighteem, 2 yıl önce

90 puan aldım tercihle mulakatsız kendi bilek gücümle kimseye muhtaç olmadan atandım her ikisine de .. Haliyle karar vermek çok zor oluyor başına gelmeyen bilmez ,, her şeyi düşünmek zorundasin , deneyimli arkadaşların yorumları karar aşamasında yol gösterici oluyor .. sana da inş en kısa zamanda atanmak nasip olur kardeşim ,, sınava 4 ay kaldı buralarda takılma hayvan gibi ders çalış derim .. Allah mutlaka emeğinin karşılığını verecektir!

hbkhbk
Aday Memur
14 Ekim 2025 15:00

Hocam merhabalar. Dm kabul etmiyorsunuz sanırım o yüzden dm atamadım. Bana dm atma şansınız var mı brikaç şey danışmak istiyorum.

muamma65, 2 yıl önce

Merhabalar şu an yeni başlayan bir mühendis sanırım 44.400 civarında alıyor. Arazi ödemesi tabi ki var. 3 ayda bir eğer 20 tam arazi günü doldurursanız arazi tazminatı yatıyor en son zamdan sonra henüz almadığımız iin net rekam veremeyeceğim ama 3000 civarındaydı sanırım. Şehirdışı görevlere gittiğimizde dönüşümüzde yolluk bildirim dediğimiz evrakımızı yaparız ve taksi yol otobüs vs masraf neyse doldururuz ona göre ücretini alırız. Bu biraz karışık atanırsanız veya atandıysanız başladığınızda öğrenirsiniz zaten zamanla :) Onun dışında başka bir sosyal hakkımızın olduğunu söyleyemeyeceğim maalesef:)

elk muhendis
Şube Müdürü
15 Ekim 2025 01:47

Çok iyi bir kurum değil, çok kötü de değil. Beklentiyi yüksek tutmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. maaş 67 bin küsur civarı, döner sermayeden de 3 bin küsur geliyor, ele geçen net maaş 70 bin küsur civarı.

Ali3708
Aday Memur
01 Ocak 2026 23:01

Hocam Sağlık Bakanlığında çalışıyorsunuz galiba. Ben de merkeze mühendis olarak yerleştirildim. Kurumla alakalı bilgi edinemiyorum. Telefona da bakmıyorlar. Birkaç konuda sorum olacaktı. Yardımcı olabilir misiniz?

elk muhendis, 4 ay önce

Çok iyi bir kurum değil, çok kötü de değil. Beklentiyi yüksek tutmayın hayal kırıklığına uğrarsınız. maaş 67 bin küsur civarı, döner sermayeden de 3 bin küsur geliyor, ele geçen net maaş 70 bin küsur civarı.

elk muhendis
Şube Müdürü
06 Ocak 2026 00:38

Buradan yazabilirsiniz bildiğim bir şeyse yardımcı olurum. Ben merkezde (Ankara) değilim ama.

Ali3708, 1 ay önce

Hocam Sağlık Bakanlığında çalışıyorsunuz galiba. Ben de merkeze mühendis olarak yerleştirildim. Kurumla alakalı bilgi edinemiyorum. Telefona da bakmıyorlar. Birkaç konuda sorum olacaktı. Yardımcı olabilir misiniz?

pasa0606
Memur
15 Ocak 2026 22:49

Hocam merkeze Endüstri Mühendisi olarak başvurdum. Galiba döner sermaye, ek ödeme vs. merkez için yok. Mühendis olarak sağlık bakanlığını önerir misiniz?

elk muhendis, 1 ay önce

Buradan yazabilirsiniz bildiğim bir şeyse yardımcı olurum. Ben merkezde (Ankara) değilim ama.

Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi