geçen sene fazla gösteiyordu şimdi de 4980 gösteriyor yani 200 tl daha az pro1907, 11 ay önce - Alıntıya git
geçen sene fazla gösteiyordu şimdi de 4980 gösteriyor yani 200 tl daha az
bugüne kadar ben ne zaman hesapladıysam 3-5 kuruş farkla gösteriyordu zam oranları robottaki maaşa yansıtmadılarsa hatalı göstermesi normal
bugüne kadar ben ne zaman hesapladıysam 3-5 kuruş farkla gösteriyordu zam oranları robottaki maaşa yansıtmadılarsa hatalı göstermesi normal hayatixxx, 11 ay önce - Alıntıya git
o zamanda 150 tl fazla
kadrolu olup 6 yıllık olan lisans mezunu evli kişi ne kadar maaş alıyor ? çocuksuz wiper18, 11 ay önce - Alıntıya git
kadrolu olup 6 yıllık olan lisans mezunu evli kişi ne kadar maaş alıyor ? çocuksuz
evli çocuksuz önlisans mezunuyum 5218,95 kuruş maaşım var :D
sözleşmeliyim ama ben eşimde şu anda çalışmıyor yazmamışım
Geçen ay 4632,41 lira maaş. Bu ay 4512 lira maaş. Ağustos kesintisine bak. Sözde geçen ay enflasyon farkı falan geldi . Maaş gene aynı yerde. checkvizor, 11 ay önce - Alıntıya git
Geçen ay 4632,41 lira maaş.
Bu ay 4512 lira maaş. Ağustos kesintisine bak.
Sözde geçen ay enflasyon farkı falan geldi .
Maaş gene aynı yerde.
Sendikaliysan geçen ay sendikadan para aldın bu ay almadığın için fark olabilir engineer 3147, 11 ay önce - Alıntıya git
Sendikalı olmuş olsam sendikalıyım diye ayrıca yazardım.
Sendikaya hiçbir zaman üye olmadım. Olmam da. . .
Sendikalı olmuş olsam sendikalıyım diye ayrıca yazardım. Sendikaya hiçbir zaman üye olmadım. Olmam da. . . checkvizor, 11 ay önce - Alıntıya git
Vergi dilimine girmişsin o zaman. Bordronu aç orada geçen aylar vergi matrahı var birde bu ayki vergi matrahı var ikisini topla 24000 TL üstüne çıkıyorsa %20 vergi dilimine girmişsin demektir engineer 3147, 11 ay önce - Alıntıya git
Vergi dilimine girdiğimi de biliyorum :D
Benim söylemek istediğim daha geçen ay über, süper zam yapıldı diye lanse edildi.
Haberlerde çok mükemmel bir iş yapılmış gibi gösterildi.
290 lira civarı zam oldu. Onun da yarısını bu ay geri aldılar.
Demek bes falan da olsa bende 4 bin lira alırız.
Vergi dilimine girdiğimi de biliyorum :D Benim söylemek istediğim daha geçen ay über, süper zam yapıldı diye lanse edildi. Haberlerde çok mükemmel bir iş yapılmış gibi gösterildi. 290 lira civarı zam oldu. Onun da yarısını bu ay geri aldılar. Demek bes falan da olsa bende 4 bin lira alırız. checkvizor, 11 ay önce - Alıntıya git
aldılar bile elektriğe ve gaza zam geldi adliyede çalışan zaten asgari ücrete geliyor maaşı yol yemek de cepten gidince bir şey kalmıyor
Arkadaşlar memur para konuşmaz.Devletimiz ne verirse alır..o onu alıyor bu bunu alıyor kimse konuşmaz. Bakıyorum da adam maaşını kuruşu kuruşunayazmış.Bence yanlış.Söylenmemeli.Söylemeyin...Az bulan varsa maaşını başka iş düşünsün ne bileyim ek iş falan baksın kendine. Memuriyet tamamen paraya endeksli olmamalı.Bende az buluyorum maaşımı ama kuruşu kuruşuna söylenmesine karşıyım. Belki beni eski kafalı bulacaksınız ama bir memur çocuğu olarak düşüncem bu şekilde.saygılar...
Arkadaşlar memur para konuşmaz.Devletimiz ne verirse alır..o onu alıyor bu bunu alıyor kimse konuşmaz.
Bakıyorum da adam maaşını kuruşu kuruşunayazmış.Bence yanlış.Söylenmemeli.Söylemeyin...Az bulan varsa maaşını başka iş düşünsün ne bileyim ek iş falan baksın kendine.
Memuriyet tamamen paraya endeksli olmamalı.Bende az buluyorum maaşımı ama kuruşu kuruşuna söylenmesine karşıyım.
Belki beni eski kafalı bulacaksınız ama bir memur çocuğu olarak düşüncem bu şekilde.saygılar...
aldılar bile elektriğe ve gaza zam geldi adliyede çalışan zaten asgari ücrete geliyor maaşı yol yemek de cepten gidince bir şey kalmıyor Sürgün-Bilge, 11 ay önce - Alıntıya git
482,30 TL geldi valla şimdi elektrik faturası elimde oda her ışığı kapatıyoruz yakmamak için elimizden geleni yapıyoruz Allah yar ve yardımcımız olsun?
Sözleşmeli ile kadrolu arasında 1000 ile 1100 TL fark vardır? bu net bilgi
Maaş farkı eş ve çocuk durumuna göre fark edeceği gibi 4ün 1 ve sonrasındaki derece ve kademelerde çok fark eder. Bu da yaklaşık 12 yıllık hizmetten sonra ve 4 yıllık üniversite bitirdiginizde olur. Ben 3''ün 3' ü bekar 16 yıllık memurum ve maaşım 6000 TL yeni oldu. Ab102476, 11 ay önce - Alıntıya git
4'e kadar çok fark etmiyor;ama 4'ten sonra fark artmaya başlıyor.
Sözleşmeli ile kadrolu arasında 1000 ile 1100 TL fark vardır? bu net bilgi KPSScocuk, 11 ay önce - Alıntıya git
5. yıla giriş yapan Sözleşmeli, bekar, lisans mezunu İKM 4633 TL aldı. Aynı süre çalışan Kadrolu İKM ne kadar aldı acaba? bürodan, 11 ay önce - Alıntıya git
5. yıla giriş yapan Sözleşmeli, bekar, lisans mezunu İKM 4633 TL aldı. Aynı süre çalışan Kadrolu İKM ne kadar aldı acaba?