Editörler : Renjiro
09 Ağustos 2021 11:27   

Atama Bekleyen Engelli Sağlıkçılar!

Arkadaşlar Merhaba!

Evet Bundan 2 yıl öncesi iki başlık açtım. sağolsunlar bazı arkadaşlar yazdı konuya, ama ne sesimiz duyuldu ne de bir gelişme oldu.

Editörlere de dile getirdim haber konusunu fakat yine gelişme olmadı.

2020 den bu yana normal kpss den sağlıkçı alımı devam ediyor. Bizler neredeyse 4. yıla girdik ama atama konusunda ne ses, ne de seda var.

Bizler Engelli sağlıkçı olarak atanıp görevimizi yapmak istiyoruz. Memurlar Net'ten ricamız sesimizi duyurması. Beklemekten ve belirsizlikten çok yorulduk. Önümüzde ki engeller açılsın artık.

21 Ağustos 2021 18:51

fztahmetygc
Memur

Görmezden geliniyoruz!!

22 Eylül 2021 22:10

fztahmetygc
Memur

Bu seferki atamada sağlıkçı alınacak mı alınmayacak mı bu net bir şekilde bakanlığa sorulsun. 2018 de sınava gir sağlıkçaya atama yok 2020 de gir sağlıkçıya atama yok şimdi 2022 sınavı her sınavda sınava giren sağlıkçı sayısı 2 ye 3 e katlanıyor ya Allah aşkına şunu kimse görmüyor mu ??? Engelli sağlıkçıların ataması resmen engelleniyor Yıllarca beklemek istemiyoruz

23 Eylül 2021 10:33

Egeduy
Memur

Bu atamada tüm branşlara atama verilsin hiç kimse madur olmasın artık. Şu pandemide sağlığın ne kadar kıymetli olduğunu herkes çok iyi anladı. Bunun için bizleri de daha iyi anlayabileceklerini umuyoruz...

06 Ekim 2021 21:16

fztahmetygc
Memur

Sağlıkçı alınacak mı alınmayacak mı ortalık neden sessiz 4 senedir bekliyoruz bakanlıklarla iletişime geçilmiyor mu tbmm açıldı kota ne olacak??? Herkes neden SESSİZ 4 SENEDİR BEKLİYORUZ

11 Ekim 2021 10:08

nurtanes
Genel Müdür

Bu başlığı güncel tutalım arkadaşlar. Evet 4 yıla yakındır atama bekliyoruz bu atama da, atama bekleyen bütün sağlıkçılar atanmalı.

12 Ekim 2021 10:51

fztahmetygc
Memur

Sağlıkçı arkadaşlar 4 yılda binlerce engelli öğretmen alındı bir tane sağlıkçı alınmadı nisandayine sınav var sağlıkçı sayısı 3 e 4 e katlanacak bunu kimse görmüyor mu daha psikolojimiz kalmadı

12 Ekim 2021 13:25

Egeduy
Memur

Tüm alanlardan yeterli miktarda alım yapılsın diye mücadele etsek şu branş bu bölüm demeden... Bir engelli bireyin özel sektörde çalışması gerçekten çok zor ki iş de verilmiyor özeller canını çıkaracak adam arıyor. Lütfen birlik olalım. Engelli Öğretmen ataması çok değil okullarda bulundurulması gereken engelli öğretmen kontenjanı çoğu okulda boş. Lütfen bunu biz birbirimize yapmayalım bari.

12 Ekim 2021 14:08

fztahmetygc
Memur

Bunu biz birbirimize yapmayalım ne demek?? Demogoji yapmayın lütfen ya hiç hoş değil. Olanı söylüyoruz biz gerçek bu. Öğretmenleri almayın demiyoruz isterseler 10 000 engelli öğretmen alsınlar buradaki fırsat eşitsizliğine dikkati çekiyoruz engelli sağlıkçılar olarak 2 kere sınava girdik 4 SENE bekledik kimse alınmadı 99 alan sağlıkçı arkadaş 4 senedir bekliyor 4 senedir diyetisyen, fizyoterapist hemşire vb. 39 branş EKPSS den alım bekliyoruz alım yok. pandemide çileyi sağlık çalışanları çekti ama sağlıkçılar her yönden görmezden geliniyor Sağlıkçı değilseniz bu konularda bir zahmet yorum da yapmayın. Lütfen.

12 Ekim 2021 15:43

Egeduy
Memur

Edebimi bozmayacağım. Sağlıkçı değilim siz de eğitimci değilsiniz binlerce engelli öğretmen alındı bizden alınmadı diye kıyas yapmaya hakkınız yok. Meb ayrı sağlık bakanlığı ayrı işliyor. Sizden alım yok diye alım yapılan branşlara hayıflanmaya hakkınız yok...

12 Ekim 2021 16:04

fztahmetygc
Memur

4 senedir engelli sağlıkçılar olarak bekliyoruz atanamayan biziz senin neden zoruna gitti anlayamadım şaka gibi. Allah Allah ya şaka gibi. :))

12 Ekim 2021 16:05

fztahmetygc
Memur

Sen kimsin ki sana hayıflanayım burası forum ben de yorum yapıyorum sen benim muhatabım değilsin muhatap olmayacağım

12 Ekim 2021 16:13

Egeduy
Memur

Edebini takın sana kim olduğumu mahkeme yoluyla bildiririm bu bir. Ikincisi cümleleri doğru düzgün okuyup anladıktan sonra cevap yaz. Bana değil binlerce öğretmen atamasına hayiflandigini söyledim. Benim senle işim yok mağdur olan binlerce engelli arkadaşlarım ve kendim için mücadele ediyorum.

12 Ekim 2021 16:17

fztahmetygc
Memur

Sağlıkçı arkadaşlar düşünceleriniz neler

12 Ekim 2021 16:27

fztahmetygc
Memur

4 yıldır sağlıkçı alınmamasıyla ilgili sizce bu yıl artık kontenjan açılır mı

12 Ekim 2021 17:36

vagusstella
Aday Memur
En yakın genel engelli ataması ne zaman olur sizce
12 Ekim 2021 17:47

Kidonia
Aday Memur
En yakın genel engelli ataması ne zaman olur sizce
vagusstella, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aralık-Ocak gibi bekleniyor hocam. insAllah
12 Ekim 2021 21:26

fztahmetygc
Memur

Engelli sağlıkçıların alımıyla ilgili bakanlıklarla görüşülüp bir şeyler yapılmazsa bu seneki klavuzda da yine sağlıkçılara yer verilmeyecek bence. bu konuda stk lar ne yapıyor??? nisanda hiç alım olmadan 3. Kez sınava girecez belki de evet böyle giderse ekpss sağlıkçılar için bitmiştir.

13 Ekim 2021 13:00

nurtanes
Genel Müdür

Sağlıkçı arkadaşların çoğu atandı galiba, evet engelli öğretmenler atanma konusunda çok mücadele verdi. seslerini duyurdu en azından. Sağlıkçılar olarak olduğumuz yerde sayıyoruz ve sayıklıyoruz. :)

14 Ekim 2021 09:57

fztahmetygc
Memur

Sağlıkçı arkadaşlar seçime az bir zaman kaldı sağlıkçılar için stk larla, bakanlıklarla görüşülmeli vb. Birşeyler yapılmalı yoksa yine sınav olacak ve sınava giren sayısı katlanacak soruyorum size yeniden sınava hazırlanma psikolojiniz var mı sınav var atama yok hiç ümit kalmayacak seçim geçtikten sonra da artık belki de hiç hiç ümit kalmayacak bir şeyler yapılmalı!

14 Ekim 2021 10:32

yeschill
Aday Memur

Engelli sağlıkçılar,yok sayılmamalıdır. Önümüzdeki atamada yer verilmelidir. 3 yıldır atama bekliyoruz. Duyun artık sesimizi!!!

Toplam 32 mesaj