Editörler : F16 Gökçen
23 Ağustos 2021 11:55

Aşı karşıtlarının toplumsal alanlara girmesi yasaklansın

Ayrıca hastalandıklarında tüm sağlık giderleri sigorta kapsamı dışında bırakılıp kendilerinden veya birinci derece yakınlarından alınsın. Başkalarına hastalık bulaştırıp ölmelerine ya da hayat boyu acı çekmelerine neden olanlar, cinayetten veya cinayete teşebbüsten yargılansınlar...


platobeta
Kapalı
24 Ağustos 2021 00:05

Sayıları belki 1000 ? i bile bulmayan siyonist gizli güçler, dünyada yaşayan 8 milyar insanla kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor. İstedikleri gibi at oynatıyorlar, kimse bunlara mani olmuyor. Biz kimiz ki, onların planlarını bozabilelim. Onlar, insanları bir virüs veya bakteri gibi görüyorlar. Böyle bir dünyada yaşadığım için utanç duyuyorum. Asla evlenmeyeceğim ve siyonist güçlerin eline oyuncak edecek çocuklar dünyaya getirmeyeceğim. Varsın soyum kurusun, dünya da onların olsun, zaten onların unutmuşum.


platobeta
Kapalı
24 Ağustos 2021 00:08

Bu neyin inadı yahu. İnsanlığın sonunu getirmek için ant mı içtiniz. Fanatikçe savunduğunuz PCR testi ve aşıyı icat eden adamların sözleri bunlar. İnternette videoları da var, isteyen izleyebilir.

PCR testini icat eden Karry Mullis diyor ki: "PCR testi sizin hasta olduğunuzu söylemez. Sonuçta ortaya çıkan şeyin sana zarar vereceği gibi bir şey söylemiyor."

RNA aşısını icat eden Dr. Robert Malone diyor ki: " Asla! Hiç kimse bu vuruntuyu vurdurmamalı. Her ne şart altında olursa olsun".

Daha kanıt olarak ne istiyorsunuz. Niyetiniz başkaysa bilemem.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi