Editörler : Lanet
«67686970717273747576777879

sefer32
Aday Memur
03 Ocak 2025 10:38

halka arz ertelenmiş gözüküyor. Fakat yönetişim reformu ile ilgili değil.

aranguez
Şef
03 Ocak 2025 11:12

erteleme gibi bir durum söz konusu değil normal şartlar altında 31.12.2024 tarihinde tamamlanması planlanmış fakat yetişmemesi sebebiyle tamamlanma süresini uzatmak zorunda kalındı tarihe takılmayalım.

sefer32, 1 ay önce

halka arz ertelenmiş gözüküyor. Fakat yönetişim reformu ile ilgili değil.

04 Ocak 2025 14:24

Fake değil gerçekten uzatılmış

06 Ocak 2025 09:06

GRAM BEYNİ OLMAYANLAR DELİL KABUL EDİLMEZLER

max g, 1 ay önce

Telaş ile ilgili maddeyi Deniz Yavuzyılmaz da paylaşmış CHP genel başkan yardımcısı inanmayanlar için okuyabilir Twitterdan

dopetr
Memur
06 Ocak 2025 16:38

senin kaşıntın var arkamdan konuşma. gel yüz yüze konuşalım diyorum gelmiyorsun.

furyschopen, 1 ay önce
şimdi aglagacak tayinci arkadaşlar:( dopetr koş :(

furyschopen
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 16:39

konuşsak ne olacak? Ne olabilir ki? boş adam olsam gelsem konuşur, eğlenirim seninle. inan bana güzel eğlenirim. boş adam olmadığım için uzaktan eğleniyorum:D
dopetr, 1 ay önce

senin kaşıntın var arkamdan konuşma. gel yüz yüze konuşalım diyorum gelmiyorsun.

dopetr
Memur
06 Ocak 2025 16:55

sen mahalle kadını gibi arkamdan konuşursun sadece. azıcık yürek varsa yazarsın nerde olduğunu. kim kiminle egleniyor görürüz o zaman

furyschopen, 1 ay önce
konuşsak ne olacak? Ne olabilir ki? boş adam olsam gelsem konuşur, eğlenirim seninle. inan bana güzel eğlenirim. boş adam olmadığım için uzaktan eğleniyorum:D

furyschopen
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 16:57

ahahahhaa :D senin işin gücün tayin özellesme olduğu için buraya yazdım nasıl olsa gelirsin diye. haksız mı çıktım? Ne oldu şimdi senin o iş? yine yalan mı oldu
dopetr, 1 ay önce

sen mahalle kadını gibi arkamdan konuşursun sadece. azıcık yürek varsa yazarsın nerde olduğunu. kim kiminle egleniyor görürüz o zaman

dopetr
Memur
06 Ocak 2025 18:09

benim iş değil bu bir. ovp de normalde 2024 son çeyrek yazıyordu ertelendi ve 2025 ilk çeyrek diye yazıldı. ben yazılanları söylüyorum. ertelerler ertelemezler yada uygulayıp uygulamamak onların elinde. bunu idrak edebiliyormusun ?

furyschopen, 1 ay önce
ahahahhaa :D senin işin gücün tayin özellesme olduğu için buraya yazdım nasıl olsa gelirsin diye. haksız mı çıktım? Ne oldu şimdi senin o iş? yine yalan mı oldu

furyschopen
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 18:38

Sen teiasin 2 yıl daha özelleşmeyecegini idrak edememişsin. ovp falan hikaye. 2027 ye kaldı. Seçim belirler anca.
dopetr, 1 ay önce

benim iş değil bu bir. ovp de normalde 2024 son çeyrek yazıyordu ertelendi ve 2025 ilk çeyrek diye yazıldı. ben yazılanları söylüyorum. ertelerler ertelemezler yada uygulayıp uygulamamak onların elinde. bunu idrak edebiliyormusun ?

dopetr
Memur
06 Ocak 2025 18:45

kit denince neden aklına teiaş geliyor ? kaç tane kit kurumu var. hepsini zaten toptan özelleştirmezler. stratejik olanlara farklı bir uygulama uygularlar.

furyschopen, 1 ay önce
Sen teiasin 2 yıl daha özelleşmeyecegini idrak edememişsin. ovp falan hikaye. 2027 ye kaldı. Seçim belirler anca.

furyschopen
Şube Müdürü
06 Ocak 2025 18:46

diğerlerinin durumuyla teias aynı degil şu anda. teias hakkında yorum yapıyorum ben. 2025 ilk çeyrekte diğer kitlere de bir şey olacağını sanmıyorum. seçimden sonra değişir hepsi.
dopetr, 1 ay önce

kit denince neden aklına teiaş geliyor ? kaç tane kit kurumu var. hepsini zaten toptan özelleştirmezler. stratejik olanlara farklı bir uygulama uygularlar.

TEİAŞŞŞ
Memur
07 Ocak 2025 12:23

Kurum mükemmel amma velakin gram liyakat yok. Bu durum Kurumu iğrenç bir hale getirdi

dopetr
Memur
07 Ocak 2025 15:28

katılıyorum. yöneticilerin öğrenim durumlarına bakın nasıl bir kurum oldugunu göreceksiniz

TEİAŞŞŞ, 1 ay önce

Kurum mükemmel amma velakin gram liyakat yok. Bu durum Kurumu iğrenç bir hale getirdi

21 Ocak 2025 19:21

yeni duyumu olan yok mu özelleşme ile ilgili

Elektrikelektronikk
Aday Memur
21 Ocak 2025 19:34

Var 31.12.2026 ya ertelendi (:

Teiass
Aday Memur
22 Ocak 2025 09:57

Görevde yükselme sınavı için çalışma var kadrolar doldurulup sonra personel rejmi değiştirilecek. Merak etmeyin halka arz öncesi çalışmalar için o süre benim fikrim o zamana kalmadan personel rejmi değiştirilip öyle arz olacak.Sonuç olarak iptal olmadı süreç devam ediyor.

Elektrikelektronikk, 2 hafta önce
Var 31.12.2026 ya ertelendi (:

Elektrikelektronikk
Aday Memur
22 Ocak 2025 23:01

yoo ben merak etmiyorum. arkadaş sormuş. ironili bir cevap verdim
Teiass, 2 hafta önce

Görevde yükselme sınavı için çalışma var kadrolar doldurulup sonra personel rejmi değiştirilecek. Merak etmeyin halka arz öncesi çalışmalar için o süre benim fikrim o zamana kalmadan personel rejmi değiştirilip öyle arz olacak.Sonuç olarak iptal olmadı süreç devam ediyor.

kutay1989
Aday Memur
23 Ocak 2025 22:32

BOTAŞ özeleşecek mi özerkleşme nedir enerji bakanı öyle söyledi ?

Teiass, 2 hafta önce

mevluc
Aday Memur
27 Ocak 2025 11:00

Ne zaman açılacak sınav?

Teiass, 2 hafta önce

Toplam 1580 mesaj
«67686970717273747576777879

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi