Editörler : E.Kayı Han
25 Ağustos 2021 12:35

Sosyal Çalışmacı olarak çalışmak

Merhaba arkadaşlar , 4 yıl sosyal hizmetler okumuş kadrolu zabıt Katibi, Adli Destek ve Mağdur Hizmetlerinde sosyal çalışmacı olarak geçiş yapabilir mi bu mümkün mü yoksa alım olduğunda yeniden mi başvuru yapmak gerekir, cevaplarınız için teşekkür ederim

25 Ağustos 2021 12:46

İyi bir adam bulabilirseniz bakanlıktan işinizi yapabilirsiniz.

jaryum
Aday Memur
25 Ağustos 2021 13:50

görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi bir kadro o yüzden geçiş yok sınavla geçebilirsin

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
25 Ağustos 2021 14:03

Bildiğim kadarıyla, bakanlık o pozisyonlara atamaları KPSS ile yapıyor.

ckmk96
Aday Memur
25 Ağustos 2021 16:18

son yapılan unvan değişikliği sınavında bu mesleğin ismini görmedim sadece açıklanan sınırlı kadrolar vardı bende o yüzden merak ettim sınav ile geçiş yapılabilir mi diye

jaryum, 4 yıl önce

görevde yükselme ve unvan değişikliğine tabi bir kadro o yüzden geçiş yok sınavla geçebilirsin

ckmk96
Aday Memur
25 Ağustos 2021 16:20

teşekkür ederim sağolun..

ÇOTANAK, 4 yıl önce

Bildiğim kadarıyla, bakanlık o pozisyonlara atamaları KPSS ile yapıyor.

ÇOTANAK
Başbakan Müsteşarı
25 Ağustos 2021 16:22

Emin değilim, araştırmak lazım.

ckmk96, 4 yıl önce

teşekkür ederim sağolun..

jaryum
Aday Memur
25 Ağustos 2021 16:22

zaten kurum açmıyor dışardan alıyor genelde bende sosyal hizmet uzmanlığını bitirdim katibim açsa çok güzel olur ama malesef

ckmk96, 4 yıl önce

son yapılan unvan değişikliği sınavında bu mesleğin ismini görmedim sadece açıklanan sınırlı kadrolar vardı bende o yüzden merak ettim sınav ile geçiş yapılabilir mi diye

ckmk96
Aday Memur
25 Ağustos 2021 16:26

O zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim yardımın için

jaryum, 4 yıl önce

zaten kurum açmıyor dışardan alıyor genelde bende sosyal hizmet uzmanlığını bitirdim katibim açsa çok güzel olur ama malesef

jaryum
Aday Memur
25 Ağustos 2021 16:28

amin ne demek kardeşim

ckmk96, 4 yıl önce

O zaman hakkımızda hayırlısı neyse o olsun teşekkür ederim yardımın için

ckmk96
Aday Memur
26 Ağustos 2021 15:46

kusuru bakmayın merak ettim birşey sormak istiyorum sizde 4 yıllık sosyal hizmetleri bitirdim demişsiniz, peki kurumlar arası geçişi hiç denediniz mi?

jaryum, 4 yıl önce

amin ne demek kardeşim

jaryum
Aday Memur
26 Ağustos 2021 16:28

denedim tabikide ama kurumlar arası da sosyal hizmet uzmanı olarak mevzuata göre geçemezsin unvan değişikliği sınavına tabi kadro o yüzden olmaz

ckmk96, 4 yıl önce

kusuru bakmayın merak ettim birşey sormak istiyorum sizde 4 yıllık sosyal hizmetleri bitirdim demişsiniz, peki kurumlar arası geçişi hiç denediniz mi?

Kriminal27
Şef
26 Ağustos 2021 23:34

Bende bu sene mezun oldum. Yarin diploma ile beraber birde engelli raporumu ekleyerek unvan değişikliği talebi dilekçesi gonderecegim pgmye. İsteyenin Bir yüzü vermeyenin iki yüzü artik hayırlısı bakalım..

yildizegitim
Daire Başkanı
01 Eylül 2021 13:30

ADM ler kurulduktan sosyal hizmet uzmanlığının pek de avantajlı yönü kalmadı, dosya sayıları çok arttı, iş yükü çok artmasına rağmen maaşlara da ek bir artış yapılmadı

yildizegitim
Daire Başkanı
01 Eylül 2021 13:32

Ek gelir olarak da kimsenin yapmak istemediği çocuk teslimi denen şey kaldı

Yozgatlılılı
Aday Memur
01 Eylül 2021 17:17

Bende bu sene mezun oldum bu bölümden anladığım kadarıyla benim gibi 4 yıllık sosyal hizmet mezunu katip arkadaşlarım var inşallah ünvan değişikliği sınavı açılır bu bölümle ilgili

boncul84
Daire Başkanı
03 Eylül 2022 21:46

Arkadaşlar merhaba bende. Sosyal hizmet mezunuyum (lisans) ünvan değişikliği nasıl yapacağız sınavda açılmamış galiba araştırma yaptığım kadarı ile.. nasıl bir yol izlememiz lazım. Dilekçe yazıp direkt nereye gönderdiniz dilekçe örneği mevcut mudur elinizde

Çetin24
Aday Memur
04 Eylül 2022 02:26

Sosyal hizmet mezunu arkadaşlara derece kademe getirisi ne oldu acaba? 3 dik 2 yan veriyor deniliyor doğru mudur?

mahser5656
Aday Memur
11 Nisan 2025 22:09

2025 yılında ünvan değişikliği sınav açılacak arkadaşlar bakanlığa dilekçe gönderelim. ünvan değişikliği sınavında sosyal hizmet uzmanı kadrosu açılması için. ne kadar çok talep gönderirsek o kadar etkili olacaktır.

Dizyy
Aday Memur
16 Nisan 2025 11:55

Merhabalar ben dün gönderdim dilekçemi daha öncede göndermiştim kadro açılması için şimdide kasım ayında yapılacak sınavda kadro açılması için gönderdim umarım dikkate alınır ve kadro açılır

mahser5656, 2 hafta önce
2025 yılında ünvan değişikliği sınav açılacak arkadaşlar bakanlığa dilekçe gönderelim. ünvan değişikliği sınavında sosyal hizmet uzmanı kadrosu açılması için. ne kadar çok talep gönderirsek o kadar etkili olacaktır.
Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi