Editörler : Lanet

Ptmavi
Kapalı
18 Temmuz 2024 21:35

geriye geriye geriye gidesim var. 14 yaşına... başlamadan bitiresim var. Hikayeyi. ya da kısa yoldan bir ağacın dibine gidip kendimi gomesim...

Renjiro
Şube Müdürü
30 Eylül 2024 15:32

içimde kendime gelemeyişin ağır yükü var.. kelimelerin manasızlaştığı söz öbeklerinin anlamını bilmeden laf olsun torba dolsun diye girdiği cümleler gibi yersiz yurtsuz..

bugün pazartesi mi sendrom mu çözemedim ama ne içmden gelenleri dile getirebiliyorum ne kendimi kendime getirebiliyorum ..

bakalım bu ay bitti eylül ayı hüzün ayı diyorlardı bitti zarr yarın ekim onunla ilgilide bir şey söylüyorlar ama dersem banlarlar büyük ihtimalle..

yarın ola hayır ola diyelim

Zerengökçe
Aday Memur
11 Ekim 2024 02:26

Ben eski ben değilim,çok şeyler gitti ruhumdan, kalanlar da hiç bana ait değiller.

Renjiro
Şube Müdürü
25 Ekim 2024 11:09

hissiz miyiz zamanla mı oluştu bu olgu bizlerde bilemiyorum..

her şey değişti duygular bile artık aldığınız bir habere anlık üzülüp anlık sevinir hale gelmiş toplum..

bir ölüm haberi bir şehit haberi gerçekten bir filmde söylenildiği gibi 55 saniyelik bir değeri ve his değişimi yaşatıyor insanda..

peki nasıl böyle olduk neden öbyle olduk ki.. hani uzak bir akrabamız bile bizden kaç fersah uzakta olsa dahi 3 gün o evde televizyon açılmaz yüksek sesle konuşulmaz..

komşumuz olunca her gün kapısına gidilir düğün dernekler aylarca ötelenirdi.. hakkaten ne oldu bize hissizleştik mi neden kanıksıyoruz artık böyle bir şeyi..

hergün şehit haberi almak normal bir haber gibi geldi aa yine mi diyenleri duyar gibiyiz..

ateş düştüğü yeri yakardı bizde yanardık ama artık herkes kendi ateşiyle uğraşıyor anladığım komşusu yine hayatına hiç bir şey olmamaış gibi devam ediyor..

televizyonunu açıyor çekirdeğini alıp rutinine devam ediyor..

ne yapalım gittik baş sağlığına ya deyip geçiştiriliyor..

Naızm hikmet söylemişti sanırım günün şartlarında.. biraz güncelleştirelim 24 saat bile sürmüyor 21. yüzyıl acısı ve aşkları..

biraz sorgulamamız lazım kendimizi yalandan maskeler takıp üzülmeyelim bence hiç inandırıcı da olmuyor ya kakara kikiriye devam edin.. ama lütfen sessiz olun içi yanan günlerce uyku nedir bilmeyen anne babalar kursağında bir lokma bile düğüm düğüm olan insanları unutmadan yine yaşayın..

bir başka saçmalama faslında görüşmek üzere..

Renjiro
Şube Müdürü
03 Aralık 2024 11:28

yitik düşler ülkesinde kaybolmuşluk hissi gibi yaşam

nefes almanın manasızlığında bir yaşam cenderesi

bıkkınlık, kabulleniş halleri getirisi vurdumduymazlık

silip silip başa almanın acı gerçeği

ne demişti şair bilmiyorum belki bilenler olur diye dedim işte

saçmalamak güzel bir hissiyat yazın çizin ve gülün geçin..

Melisa Sorgular
Aday Memur
31 Ocak 2025 14:14

her şey bozulsun kalsın huzur sağlık

Toplam 126 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi