Editörler : crops35
26 Ağustos 2021 11:14

Üniversite idari personeli

Eğitim hizmetleri kolundaki universite idari personelinin tayini ile ilgili çalışma yapilmasi sizce bir kazanim mi. Görüşünüz nedir.

musafa.3
Yasaklı
26 Ağustos 2021 11:46

Tayin hakkı bütün idari personeli mi kapsıyor , yoksa sadece mazereti olan personeller mi bu haktan faydalanabilecek acaba?

gardereli
Şef
26 Ağustos 2021 13:33

6. Toplu Sözleşmede geçen Üniversite İdari Personelinin Yer Değişikliği ile ilgili çalışma yapılacak maddesi herkesi kapsamıyor. Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 12, 13, 14 ve 14/A maddeleriyle ilgili çalışma yapılacak sadece. Merak edenler bu maddelerin ne olduğuna bakabilirler. Ben kısaca özetleyim. Madde 12 ve 13 sağlık sorunu/mazereti olanlar Madde 14 aile bütünlüğünü koruyamayanlar Madde 14/A can güveliği tehlikede olanlar. Bu maddelerin dışındaysanız yine eski tas eski hamam, değişen bişey yok.

gardereli
Şef
26 Ağustos 2021 13:36

Ha birde bu maddelerin dışında, aynı sınıftaki memurlar karşılıklı olarak, yer değişikliği talebinde bulunabilmeleri konusunda çalışma yapılacakmış. Buda bildiğiniz becayiş oluyor. Becayişi de bulabilen olur bulamayan olur orası muallak.

gardereli, 3 yıl önce

6. Toplu Sözleşmede geçen Üniversite İdari Personelinin Yer Değişikliği ile ilgili çalışma yapılacak maddesi herkesi kapsamıyor. Devlet Memurlarının Yer Değiştirme Suretiyle Atanmalarına İlişkin Yönetmeliğin 12, 13, 14 ve 14/A maddeleriyle ilgili çalışma yapılacak sadece. Merak edenler bu maddelerin ne olduğuna bakabilirler. Ben kısaca özetleyim. Madde 12 ve 13 sağlık sorunu/mazereti olanlar Madde 14 aile bütünlüğünü koruyamayanlar Madde 14/A can güveliği tehlikede olanlar. Bu maddelerin dışındaysanız yine eski tas eski hamam, değişen bişey yok.

musafa.3
Yasaklı
26 Ağustos 2021 13:41

Peki engelli personeller de bu maddelerden yararlanabilirler mi acaba?

firatkaran
Memur
14 Ekim 2021 14:26

Bi kazanım olması için önce çalışmanın gerçekten yapılması lazzım

Hemşire7234
Aday Memur
23 Ekim 2021 16:07

Benim sağlık sorunum var tayin isteyebiliyor muyum yani bu sözleşme hayata geçerse?
gardereli, 3 yıl önce

gardereli
Şef
26 Ekim 2021 09:44

Henüz yasalaşmadı, ama siz yinede tayine gitmek istediğiniz yerle konuşup işinizi halledebilirsiniz.

Hemşire7234, 3 yıl önce
Benim sağlık sorunum var tayin isteyebiliyor muyum yani bu sözleşme hayata geçerse?

betülde
Aday Memur
26 Ekim 2021 13:23

elbette kazanım, içi doldurulursa yasalaşacak işte

firatkaran
Memur
26 Ekim 2021 15:02

bakalım yasalaşacak mı hiç zannetmiyorum ben ama

betülde, 3 yıl önce

elbette kazanım, içi doldurulursa yasalaşacak işte

betülde
Aday Memur