Editörler : crops35
26 Ağustos 2021 16:20

DSİ kimya laboratuvar elemanı ve başlaborant alımı

Arkadaşlar alım sırasında sınav olacak yazılı ve uygulamalı o biraz sıkıntı çıkarabilir. özel sektör deneyimi olmayan arkadaşlar zor kazanır.çünkü dsi laboratuvarları çok kapsamlı test ve analizler yapıyor sorularda ona göre olacaktır. bu yüzden özel sektör deneyim şart başta su analizi ve su analiz cihazlarıyla ilgili bilginiz olmalı bunun yanında geniş bir analiz yöntemleri ile ilgili bilginiz olmalı

yunus sntrk
Aday Memur
09 Eylül 2021 11:51

Hocam merhaba FEF Kimya mezunuyum suan özel sektörde bir meyve suyu fabrikasında kalite müdürü olarak çalışıyorum şu analizlerinde özellikle içme sularındaki birçok analize hakimim yalnız iyon kromotografi cihazi ve kütle spektorofotometresini daha önce hiç kullanmadım birde 8 kişilik listede kontrol ettiğimde 2 lisans mezunu 3 onlisans 3 de ortaogretim mezunu görünüyor bu kapsamda ortaogretim kapsamında laboratuvar teknik analiz çok zor olacaktır bu arkadaşlara ama yazılı sınavda neler soracakları düşündürüyor ek olarak nelere çalışmamız gerektiği konusunda fikriniz varmi acaba

09 Eylül 2021 15:01

Arkadaşlar çalışma şartları nasıl laboratuvar elemanlarının. Ankaradamı başka ildemi çalıştırıyorlar. Maaş ikramiye durumları nasıl bilen varsa biri yazsa memmun olurum. Teşekkürler

yunus sntrk
Aday Memur
09 Eylül 2021 16:26

Basvuru yaptığınız bölge müdürlüğü neresi ise orada çalışıyorsunuz lakin maaş şartları konusunda detayli bilgim yok malesef ama en kötü şartlarda 4000 vardır yine diye düşünüyorum

düş-satarım-aldnmşlr, 3 yıl önce

Arkadaşlar çalışma şartları nasıl laboratuvar elemanlarının. Ankaradamı başka ildemi çalıştırıyorlar. Maaş ikramiye durumları nasıl bilen varsa biri yazsa memmun olurum. Teşekkürler

03mke03
Aday Memur
09 Eylül 2021 17:44

Merhaba arkadaslar insaat teknikeri olarak basvurdum insaat teknikerlerininn labaratuvarda ne is yaptigini bilen varmi

cesxa
Memur
09 Eylül 2021 19:27

wp grubu olsada toplansak bende elektrik teknisyeni olarak kazandm

Ouz066
Aday Memur
10 Eylül 2021 10:46

Belge tesliminde neler gerekiyor bilginiz var mı işkur da göremedim bu aşamada

okankaya11
Aday Memur
10 Eylül 2021 13:40

inşaat teknikeri dsi de arazi görevlerinde bunun yanı sıra kurumdaki laboratuvarlarda beton ve toprak üzerine testler yapmaktadır.

okankaya11
Aday Memur
10 Eylül 2021 13:51

DSİ DE genelde analizler için ICP-MS cihazı kullanılıyor

yunus sntrk
Aday Memur
12 Eylül 2021 11:17

Sanırım biraz geç kaldım diploma fotokopisi askerlik durum belgesi adli sicil kaydı adres beyanı varsa tecrübenizi gösteren belge

Ouz066, 3 yıl önce

Belge tesliminde neler gerekiyor bilginiz var mı işkur da göremedim bu aşamada

03mke03
Aday Memur
14 Eylül 2021 00:30

Oncelikle merhabalar DSİ demi calisiyorsunuz

okankaya11, 3 yıl önce

inşaat teknikeri dsi de arazi görevlerinde bunun yanı sıra kurumdaki laboratuvarlarda beton ve toprak üzerine testler yapmaktadır.

okankaya11
Aday Memur
14 Eylül 2021 07:45

hayır ama çalışan arkadaşlarım var

rabia kygsz
Aday Memur
16 Eylül 2021 16:23

Merhaba arkadaşlar. Herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah. Mülakatla ilgili detayları bilen var mı ? Önceden bu pozisyon için mülakata katılmış olanlar da yardımcı olabilirse çok sevinirim. Forumda önceki yıllarda laborantlık için mülakat soruları paylaşanlar olmuş. Daha çok beton ve çeşitleriyle alakalı sorular yönlendirilmiş. Acaba kimya laboratuvarı için değil miydi alımlar diye düşündüm açıkçası kafam karıştı.

jeolog0680
Aday Memur
19 Eylül 2021 21:02

Hidrolik Model Lab.

jeolog0680
Aday Memur
19 Eylül 2021 21:09

Dsi de bir sürü Lab. var

Hidrolik Model Lab.

Beton Malzeme Lab.

Zemin Mekaniği Lab.

Kimya Lab.

İzotop Lab.

Kimya lab. laborant yardımcısı için, beton ve zemin den soru gelir mi?

Alım yapan bölge de hangi laboratuvar varsa hangi deneyle yapılıyorsa sorular onlardan mı gelir

30 Eylül 2021 03:13

sınava son 3 gün herkesin hakkında hayırlısı güzel haberlerle gelelim inşallah

Dgnycts
Aday Memur
30 Eylül 2021 09:21

Ben Ambar İşçisi olarak gireceğim sınava eşi dostu arkadaşı olan bilgisi olan arkadaşlar nasıl sorular gelebilir yardımcı olabilir misiniz

yunus sntrk
Aday Memur
05 Ekim 2021 02:25

Merhabalar sınava girdiniz mi acaba nasıldı sınav

Asya0, 3 yıl önce

sınava son 3 gün herkesin hakkında hayırlısı güzel haberlerle gelelim inşallah

Arda inan
Aday Memur
05 Ekim 2021 22:00

Arkadaşlar DSİ laborant sınavı ve mülakat soruları hakkında bilgisi olan var ise yardımcı olur mu lutfen

yunus sntrk
Aday Memur
07 Ekim 2021 20:31

arkadaşlar yazılı sözlü sınav basitte uygulamada beton analiz uygulamalarına bakın derim

20 Ekim 2021 10:45

İnşaat mezunları kimya sorularını yapabildiniz mi? Sonuçlar ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi