İsim Soyisim nedir? Erhan1982, 1 yıl önce - Alıntıya git
İsim Soyisim nedir?
Benim ki eş durumu değil. sağlık mazereti.
taşra atamada çalışan var mı bu konuda,
kararı imzalanmış bir evrak kaç günde adliyeye gelir acaba:(
Olumlu veya olumsuz cevap alabilen oldu mu ? 3 ay oldu hala ses yok.
kararı imzalanmış bir evrak kaç günde adliyeye gelir acaba:( benbiraynayım, 1 yıl önce - Alıntıya git
23 Eylülde bakanlıkta imzalanan liste, 24 Eylülde komisyonlara gönderildi. Lakin komisyondaki üye, eleman olmadığını gerekçe göstererek tebliğini birkaç ay sonra yapacaklarını söyledi. Birkaç gün veya hafta değil, birkaç ay.
olumlu olumsuz yazisi gelen oldu mu?
Benimde eş durumu tayin talebim eylülden beridir bakanlıkta bekliyor sözleşmeli memurum aradım bakanlığı sözleşmeli memur olduğunuz için bir ayı bulur sizin işiniz dediler bu süreçte red cevabı gelen oldu mu yada onay gelen oldu mu acaba ve bana neden bir ayı bulur dediler sizce
Sözleşmeli tayin talebi ile kadrolu tayin talebi değerlendirme süreci farklı mı oluyormuş
Bana söylenen sözleşmeli olduğunuz için sizin işlem sonucu bir ayı bulur dendi ama işin garip tarafı bir önceki eş durumu tayin talebimde iki haftada red cevabı gelmişti
O zaman Allah'ın izniyle bu sefer olucak sizin tayin. Redler ivedilikle gönderiliyor diyorlardı bu sefer uzadığına göre olumlu ozaman sizin
Bende o şekilde umut ederken facede adliye personelleri sayfasında biri yazmış ki 45 gün sora red geldi biride bir ay sonra red geldi demiş o yüzden pek umudum kalmadı
5 ayi geçti̇ hala cevap yok.
Benim dilekçemde bir aydır bakanlıkta , ulaşmak çok zor ulaşsan net bir şeyde öğrenemiyorsun, hakime arz edildi bekliyor diyorlar. taşra atama da çalişan bi̇ri̇ yokmu aramizda ALLAHSEN YAAAA 🥺
Benim dilekçemde bir aydır bakanlıkta , ulaşmak çok zor ulaşsan net bir şeyde öğrenemiyorsun, hakime arz edildi bekliyor diyorlar. taşra atama da çalişan bi̇ri̇ yokmu aramizda ALLAHSEN YAAAA 🥺 EsHira2018, 1 yıl önce - Alıntıya git
1 ay iyi icra katibi esim es durumu yazdik 5. Ay oldu hala cevap yok :)
Benim 5 ay bitti 6. aya giriyoruz inşallah olumlu cevap gelir de. Beklediğimize değer.
Mağduriyet bakanlığında birer köleyiz süresiz beklemeye devam
Arkadaslar merhaba subattan beri bekliyorum.dilekceme genel.atama doneminde degerlendirilicektir diyor. bunun ixin neypabilirim6 ay oldu
Benim bir ay oldu hala cevap yok, kadrolu katibim. Bekleyenler arkadaşların sonucu ne oldu acaba ?
Benimde ayni halen genel atamada degerlendirilcek diyor