Polis, asker vs. değilseniz güvenlik değil arşiv araştırması yapılıyor diye biliyorum ben erciyes üniversitesine atandım.
Polis, asker vs. değilseniz güvenlik değil arşiv araştırması yapılıyor diye biliyorum ben erciyes üniversitesine atandım. ironeyes, 2 yıl önce - Alıntıya git
Evrak tesliminden ne kadar süre sonra çağırıldınız? ilker731, 2 yıl önce - Alıntıya git
Arşiv araştırmasını bilmem de güvenlik soruşturması bitti galiba benim. Aradım dosyama bakıp haberdar edeceğiz büyük ihtimal eylülde başlarsınız dediler. siz nereye atandınız? evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
nereye sordunuz acaba ?
nereye sordunuz acaba ? EmlakYonetimii, 2 yıl önce - Alıntıya git
Atandığım kurumun personel daire başkanlığına evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
Tebligat yapılan yok daha değil mi ?
Kardeşim hangi kuruma atandın hayırlı olsun. demiray8177, 2 yıl önce - Alıntıya git
Üniversiteye atandım evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
Hocam siz büro yönetimi okumuştunuz değil mi? Kpss'den kaç aldınız ve branş sıralamanız neydi? Dramaturji, 2 yıl önce - Alıntıya git
85.28 puan 66 sıralamayla 2. Atamada atandım evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
Tamamdır, puana göre sıralamanız çok iyi. Büro yönetimi bölümü okunur o zaman Dramaturji, 2 yıl önce - Alıntıya git
Komisyon kurulmuş, rektör onayı bekleniyormuş şu an. Ne kadar sürer belli değil. evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ben normal kamuya atandım . Halen banada geri dönüş yapılmadı . 2021/1 kpss den
Garantilemek için en az 85 almaya bakın. Gittikçe alımlar azalıyor çünkü. Hakkınızda hayırlısı oldun. evreka61, 2 yıl önce - Alıntıya git
belgeleri teslim ettim. atandığım kurumda geçmiş araştırmalar yaklaşık 1 ayda sonuçlanmış. 1-2 ay sürüyor sanırım normalde de.
belgeleri teslim ettim. atandığım kurumda geçmiş araştırmalar yaklaşık 1 ayda sonuçlanmış. 1-2 ay sürüyor sanırım normalde de. muhtarsamsa, 2 yıl önce - Alıntıya git
nereye atandınız hocam