Arti vercekken eksi verdm yanlislikla k bakma hocam Madsizzle, 2 yıl önce - Alıntıya git
Aynen. Ben de 2021/1 ile atandım. Temmuzun sonunda evrakları teslim ettim kuruma. Hatta evraklarım (araştırma evrakları) kuruma 2 Ağustosta gitmiş. Hala beklemedeyiz. Sanırım komisyonu bekliyoruz... :((
Kanunda arşiv araştırması 30 iş gününü geçemez diyor .Yani 45 günü..
2021/1 merkezi atama ile atanıp göreve başlayanlar oldu mu acaba ? Et ve Süt Kurumu'na atandım halen bekliyorum Süleyman6333, 2 yıl önce - Alıntıya git
Tmoda başladim Melena1, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ozaman bizimde arşiv soruşturması bitmiş olabilir . Kontrol edelim ya
Et süt kurmuna atanan kardeşim, bizimde soruşturma tamam,istersen ara genel merkezi sor , ben aradım , gelmiş haftaya komisyona sunarız dedi.
Et süt kurmuna atanan kardeşim, bizimde soruşturma tamam,istersen ara genel merkezi sor , ben aradım , gelmiş haftaya komisyona sunarız dedi. Muhammed2525, 2 yıl önce - Alıntıya git
Ben Kocaelinde oturuyorum . Ne zaman gelmiş diye sormadım . Ama dediğim gibi 30 iş günü içinde bitiyor bu işlem .evrak teslim postane aracılığıyla oluyorsa ordan gecikme olabilir . Ama istersen bulunduğun ilçenin emniyetine git sor , araştırma sonucun gelmişmi veya yollamışlarmı Ankaraya . Normalde bilgi vermezler ama belki yardımcı olurlar
Ben Kocaelinde oturuyorum . Ne zaman gelmiş diye sormadım . Ama dediğim gibi 30 iş günü içinde bitiyor bu işlem .evrak teslim postane aracılığıyla oluyorsa ordan gecikme olabilir . Ama istersen bulunduğun ilçenin emniyetine git sor , araştırma sonucun gelmişmi veya yollamışlarmı Ankaraya . Normalde bilgi vermezler ama belki yardımcı olurlar Muhammed2525, 2 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah kardeşim , teşekkürler sizede hayırlı olsun:)
Ben de et ve süt kurumu için beklemedeyim. Evrak son teslim tarihi üzerinden 35 iş günü geçti fakat arsiv arastirmasi için yazı emniyete ne zaman ulaştı bilmiyorum tabi. Umarım en kısa zamanda olumlu neticelenir.
Ben de et ve süt kurumu için beklemedeyim. Evrak son teslim tarihi üzerinden 35 iş günü geçti fakat arsiv arastirmasi için yazı emniyete ne zaman ulaştı bilmiyorum tabi. Umarım en kısa zamanda olumlu neticelenir. İlayÇa, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bugün aradınız mı kurumu .
Bugün aradınız mı kurumu . Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aynen kardeşim ara, 30 iş gününü geçti de , neden geç kalındı diye sor
Aynen kardeşim komisyon imzalayacakmış sonra tebligat çekicez demişlerdi