Aynen kardeşim ara, 30 iş gününü geçti de , neden geç kalındı diye sor Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aynen kardeşim ara, 30 iş gününü geçti de , neden geç kalındı diye sor
Kardeşim bulunduğun yer il ilçe neresiyse oranın emniyet müdürlüğüne git sor durumu , ben sadece dosyam geldimi diye öğrenmek istiyorum diye bak, evrak kayıttaki arkadaşlar bilir onu
Kardeşim bulunduğun yer il ilçe neresiyse oranın emniyet müdürlüğüne git sor durumu , ben sadece dosyam geldimi diye öğrenmek istiyorum diye bak, evrak kayıttaki arkadaşlar bilir onu Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kardeşim resmi gazetede yayınlandı . 30 iş gününde yapması lazım . O kanunu bul cimerden yaz şikayet ..
Adamı polis yapmışlar orda , adam arşiv araştırması ile güvenlik soruşturmasını karıştırıyor , güvenlik soruşturması 60 gün sürer . Dediğim gibi emniyet müdürlüğüne git sen yoksa uzayacak durum
Adamı polis yapmışlar orda , adam arşiv araştırması ile güvenlik soruşturmasını karıştırıyor , güvenlik soruşturması 60 gün sürer . Dediğim gibi emniyet müdürlüğüne git sen yoksa uzayacak durum Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Cimerden cevap 30 gün içinde geliyor , ben senin yerinde olsam emniyete kendim gider bakardım , senin bileceğin bir durum bir şey diyemem.
Et ve süt kurumu bizim evrakları ne zaman imzalayacak konuşan oldumu bu hafta
Ben de et ve süt kurumu için beklemedeyim. Evrak son teslim tarihi üzerinden 35 iş günü geçti fakat arsiv arastirmasi için yazı emniyete ne zaman ulaştı bilmiyorum tabi. Umarım en kısa zamanda olumlu neticelenir. İlayÇa, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben de et ve süt kurumu için beklemedeyim. Evrak son teslim tarihi üzerinden 35 iş günü geçti fakat arsiv arastirmasi için yazı emniyete ne zaman ulaştı bilmiyorum tabi. Umarım en kısa zamanda olumlu neticelenir.
Haftaya belli olur kardeşim büyük ihtimalle
Haftaya belli olur kardeşim büyük ihtimalle Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Evet kurumu aradım benim de evraklarım gelmiş. İmzaya gitmesi ve atama yazilarının hazirlanmasiyla alakalı bir tarih vermediler.
Evet kurumu aradım benim de evraklarım gelmiş. İmzaya gitmesi ve atama yazilarının hazirlanmasiyla alakalı bir tarih vermediler. İlayÇa, 1 yıl önce - Alıntıya git
Önümüzdeki hafta yazınız gelir inşallah. Bana evraklar geldikçe işe başlatıyoruz denilmişti. Süleyman6333, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben bugün kurumdan arandım, tebligat yapılmış. Elinize ulaşınca 15 gün içinde başlamanız gerekiyor dediler. Sizin durumda hala bir değişiklik yok mu?
Ben bugün kurumdan arandım, tebligat yapılmış. Elinize ulaşınca 15 gün içinde başlamanız gerekiyor dediler. Sizin durumda hala bir değişiklik yok mu? İlayÇa, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben dün aradım evraklarım halen kuruma ulaşmamış. Hayırlı olsun hocam sizin adınıza sevindim :) Hangi Kombinaya atandınız ? Süleyman6333, 1 yıl önce - Alıntıya git
Erzincan Tavuk Kombinası
Teşekkür ederim. En kısa zamanda size de haber gelir umarım.
Erzincan Tavuk Kombinası Teşekkür ederim. En kısa zamanda size de haber gelir umarım. İlayÇa, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bende arandım , tebligat gelmeden de gidip başlayabiliriz ya , sonuçta kurum gideceğimiz yere bildiri yapmış
Bende arandım , tebligat gelmeden de gidip başlayabiliriz ya , sonuçta kurum gideceğimiz yere bildiri yapmış Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Tekniker hocam , sivasa atandım .
Siz nereye atandınız