Tekniker hocam , sivasa atandım . Siz nereye atandınız Muhammed2525, 1 yıl önce - Alıntıya git
Tekniker hocam , sivasa atandım .
Siz nereye atandınız
Arkadaşlar olumlu olanların mi sonucu kuruma gidiyor ? Şey diyolar olumsuz olsa emniyetten çıkmaz ki . Olumlu ki emniyet sonucu kuruma göndermiş . Bu doğru mu ?
Arkadaşlar olumlu olanların mi sonucu kuruma gidiyor ? Şey diyolar olumsuz olsa emniyetten çıkmaz ki . Olumlu ki emniyet sonucu kuruma göndermiş . Bu doğru mu ? Büşhanı, 1 yıl önce - Alıntıya git
Arşiv araştırmasının sonuçlanma zamanı kuruma atanan kişi sayısına göre değişiyor mu? Kurum bir önceki araştırmayı 20 günde bitirmiş. Çok kişinin atandığı dönemlere bakınca araştırma 2 aydan fazla sürmüş. Bunun resmi bir azami süresi yok mu?
Güvenlik soruşturmasi ve arşiv araştirmasi nufusa kayitli oldugu yerdemi yoksa ikametgahin oldugu yerdemi yapiliyor
Ben de benzer bir durumdayım. DHMİ'ye atanan 200 kişinin 180 tanesinin arşiv araştırması sonuçlandı. 20 kişi kaldı. Arayıp sorduğunuzda güvenlik soruşturmanız sonuçlanmamıştır diyorlar. Oysa arşiv araştırması olacaktı yalnızca. Bunu belirtince de "ikisi bir arada yapılıyor" diyorlar. Enteresan bir durum. Bunun muhakkak net bir tanımının ve azami bir süresinin olması gerekir.
Ben de benzer bir durumdayım. DHMİ'ye atanan 200 kişinin 180 tanesinin arşiv araştırması sonuçlandı. 20 kişi kaldı. Arayıp sorduğunuzda güvenlik soruşturmanız sonuçlanmamıştır diyorlar. Oysa arşiv araştırması olacaktı yalnızca. Bunu belirtince de "ikisi bir arada yapılıyor" diyorlar. Enteresan bir durum. Bunun muhakkak net bir tanımının ve azami bir süresinin olması gerekir. abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hocam senin durum daha da vahimmiş. Gerginlik yaratacak bir durum açıkçası. Sorup soruşturunca tatmin edici bir cevap da alamıyorsun ki. Biraz daha uzarsa emniyete bizzat gitmeyi düşünüyorum. Yani ev kiralama, istifa vb bir dolu süreç var önümde. Hiçbirine yön veremiyorum.
Hocam senin durum daha da vahimmiş. Gerginlik yaratacak bir durum açıkçası. Sorup soruşturunca tatmin edici bir cevap da alamıyorsun ki. Biraz daha uzarsa emniyete bizzat gitmeyi düşünüyorum. Yani ev kiralama, istifa vb bir dolu süreç var önümde. Hiçbirine yön veremiyorum. abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hocam arşiv araştırmandan bir sonuç var mı? Bende hala gelişme yok.
Hocam arşiv araştırmandan bir sonuç var mı? Bende hala gelişme yok. abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun. Umarım bu hafta içi sonuçlanır.
Neden bu kadar uzadığına dair malumat alabildin mi? Belki bizim için de yol gösterici olur.
Neden bu kadar uzadığına dair malumat alabildin mi? Belki bizim için de yol gösterici olur. abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git
Anladım hocam. Adli sicil kaydım yahut idari soruşturmam yok. Ancak arşiv araştırması denmesine ve kitapçıkta GS yazmamasına rağmen telefonda konuştuğum İK görevlisi güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması birlikte yapılıyor diyor. Bu durumda GS tedirginlik yaratıyor çünkü bir ton akrabam var, hangisinin nesi var bilemiyorum. AA'da yalnızca kişiye bakılıyor diyorlar. O bakımdan rahatım. Ama GS'de bütün sülaleye bakılıyormuş, o yüzden az da olsa şüphe düşüyor aklıma. Size de AA ve GS birlikte yapılıyor mu dediler yoksa sadece AA mı?
Anladım hocam. Adli sicil kaydım yahut idari soruşturmam yok. Ancak arşiv araştırması denmesine ve kitapçıkta GS yazmamasına rağmen telefonda konuştuğum İK görevlisi güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması birlikte yapılıyor diyor. Bu durumda GS tedirginlik yaratıyor çünkü bir ton akrabam var, hangisinin nesi var bilemiyorum. AA'da yalnızca kişiye bakılıyor diyorlar. O bakımdan rahatım. Ama GS'de bütün sülaleye bakılıyormuş, o yüzden az da olsa şüphe düşüyor aklıma. Size de AA ve GS birlikte yapılıyor mu dediler yoksa sadece AA mı? abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git
200 kişiden 20 kişi kaldı sadece.
200 kişiden 20 kişi kaldı sadece. abdulcakar, 1 yıl önce - Alıntıya git