Editörler : E.Kayı Han

Bayram05
Aday Memur
10 Eylül 2021 20:38

Bir avukat olarak böyle bir konuda mutlaka avukat yardımından faydalanmanızı tavsiye ederim. Üstelik zaman kaybetmeden hemen bir avukatla görüşün çünkü lehe olan toplanması gereken delil durumunu vs. avukat gözetecektir. Zamanla delillerin kaybolması yada aleyhe dönmesi söz konusu olabilir. Buradan bir çözüm elde edemezsiniz. Acilen dosyanın hukukçu tarafından incelenmesi gerekiyor. Geçmiş olsun

dedektif99
Aday Memur
11 Eylül 2021 08:51

Bu konuda sıkıntı var veya belirtilmek istenmeyen bir durum var gibi sanki.. Çünkü yardım isteyen kişi de açık açık olayı yazmıyor ki. Ayrıca bu olay devlet dairesinde olduysa hiç mi gören yok bu olayı. Diş Muayenesini veya tedavisini bu doktor yalnız başına mı yapıyor. Çok ilginç geldi bana da. O yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Açık açık yazsaydı yardım eden olabilirdi tabiki.
11 Eylül 2021 09:12

ben yardımcı olurum size

Ekimerzincan
Aday Memur
11 Eylül 2021 15:24

9 olmaz mı rapor? 10 çok
kadir882, 4 yıl önce
Savci henüz dava acmaz. On rapor ister. Bulunduğunuz ilden yada bagli olduğunuz Bakanlıktan müfettiş görevlendirilip on rapor hazırlanmasını ister.

stas
Daire Başkanı
11 Eylül 2021 21:54

Savcı direkt dava açabilir. Direkt davanın açilamayacagi durumlar 4483 sayılı kanuna göre işlenen suçlardir. Yani memurun göreviyle ilgili işlemiş olduğu suçlardan dolayı direkt dava açılmaz. Önce ön inceleme yapılır ve ön rapora göre dava açılıp acilmayacagina karar verilir. Taciz suçu 4483 sayılı yasaya tabi bir suç değildir. Bir avukattan yardım almalısınız.

stas
Daire Başkanı
11 Eylül 2021 22:03

İki bayanı sosyal medya hesaplarından biraz araştırın. Birbirlerini tanıyorlar mi? Ortak arkadaşları var mı? Ortak arkadaşları olup o kişi eşinizin husumetli olduğu biri bile olabilir. İki bayan birbirini tanımayabilir ama ortak bir tanidik tarafından iftira attırılabilir.

fearless13
Kapalı
12 Eylül 2021 11:47

İki bayanın işi yok senin ççok masum kocana itiraf atacaklar öyle mi?kocanı aklama peşinde koşacağına neden iki kadın böyle diyor bir bak.bende insanlar içinde bir işim var neden benden numara isteyen kadın yok.adam bpzuk olmazsa kadın sulanmaz.kocanı bir tanı ilk önce sonra aklarsın

12 Eylül 2021 14:46

Müştekilerin beyanları birbirleriyle uyumlu ve hayatın olağan akışına uygunsa, iftira atmalarını gerektirir neden yoksa mahkumiyet kararı verilmesi ihtimali yüksektir

bulutkurabiye
Kapalı
16 Eylül 2021 13:13

Pardon ?! Doktor musunuz?? İnsanların içinde işim var diyorsunuz ne gibi bir iş?? Hastanızla, ögrencinizle veya müşterinizle tek kalma durumu oluyo mu? Boş boş konuşup kendinizle kıyaslayacagınıza önce ne iş yaptıgınızı açıkça yazın ona göre yorumlayalım .

fearless13, 4 yıl önce

İki bayanın işi yok senin ççok masum kocana itiraf atacaklar öyle mi?kocanı aklama peşinde koşacağına neden iki kadın böyle diyor bir bak.bende insanlar içinde bir işim var neden benden numara isteyen kadın yok.adam bpzuk olmazsa kadın sulanmaz.kocanı bir tanı ilk önce sonra aklarsın

ebuducane
Daire Başkanı
19 Eylül 2021 08:18

Hocam iyi günler. Anladığım kadarıyla tecavüzden değil tacizden dava açılmış.

Bir kadına -yavrum,fıstığım,or******,kal*** gibi kelimelerle hitapta bulunmak sözlü cinsel tacize girer.

Tabi bunun ispatı zor. El kol ile kadının çeşitli uzuvlarına sarkmak ise fiili cinsel taciz suçunu içerir.

Bu konu çok hassas bir konu. Eşinizin masum olduğuna yürekten inanıyorum. Ancak eşinizin bir doktor olduğunu unutmayın. Cinsel tacizden yargılanan veya yargılandığı hastane personeli tarafından veya hastalar tarafından öğrenilen bir doktora (masum bile olsa) hiç kimse muayene olmak istemeyecektir. Ceza almasa dahi bu böyle.

Akıl vermek gibi olmasın ama bir avukata başvurun kendisini maddi anlamda mutlu edin. Gitsin karşı taraftaki bayanları bulsunlar. Şikayetlerini geri çekmelerini sağlasınlar. Bunu sağlarken biraz para harcaması yapmanızı da tavsiye ederim. Biraz maliyetli olabilir ama sonunda rahat edersiniz. Hem suçsuzuz hem paramız mı gidecek demeyin. Taciz toplumun çok hassas gördüğü bir durum. Eşiniz mahkemeden delil yetersizliği nedeniyle ceza almasa bile akşam twitterda mahkeme tacizci doktoru beraat ettirdi! şeklinde düzmece RTler görüp linç edilmeniz an meselesi. Çok dikkatli olunuz. Sakın eşiniz karşı tarafla iletişime geçmesin. Sakin olun. Böyle bir mesele için para harcamaktan çekinmeyin. İyi günler.

Turhan06
Daire Başkanı
22 Eylül 2021 10:39

Toplum tacizi para vererek susturdu demeyecek mi? Bu düşünceler yüzünden hakaret tehdit özellikle taciz davaları ranta döndün. Güzel paralar çevirir oldular.. Vermesin kimseye para falan. Suçsuzsa beraat eder diyecem de bu sefer de kadının beyanı esastıra dönüşüyor iş.. Allah belasını versin ve şerrinden korusun bu tip kadınların eğer iftira varsa işin içinde...
ebuducane, 4 yıl önce

Bir kadına -yavrum,fıstığım,or******,kal*** gibi kelimelerle hitapta bulunmak sözlü cinsel tacize girer.

Tabi bunun ispatı zor. El kol ile kadının çeşitli uzuvlarına sarkmak ise fiili cinsel taciz suçunu içerir.

Bu konu çok hassas bir konu. Eşinizin masum olduğuna yürekten inanıyorum. Ancak eşinizin bir doktor olduğunu unutmayın. Cinsel tacizden yargılanan veya yargılandığı hastane personeli tarafından veya hastalar tarafından öğrenilen bir doktora (masum bile olsa) hiç kimse muayene olmak istemeyecektir. Ceza almasa dahi bu böyle.

Akıl vermek gibi olmasın ama bir avukata başvurun kendisini maddi anlamda mutlu edin. Gitsin karşı taraftaki bayanları bulsunlar. Şikayetlerini geri çekmelerini sağlasınlar. Bunu sağlarken biraz para harcaması yapmanızı da tavsiye ederim. Biraz maliyetli olabilir ama sonunda rahat edersiniz. Hem suçsuzuz hem paramız mı gidecek demeyin. Taciz toplumun çok hassas gördüğü bir durum. Eşiniz mahkemeden delil yetersizliği nedeniyle ceza almasa bile akşam twitterda mahkeme tacizci doktoru beraat ettirdi! şeklinde düzmece RTler görüp linç edilmeniz an meselesi. Çok dikkatli olunuz. Sakın eşiniz karşı tarafla iletişime geçmesin. Sakin olun. Böyle bir mesele için para harcamaktan çekinmeyin. İyi günler.

Unknowable
Aday Memur
23 Eylül 2021 00:57

Cinsel taciz suçu sadece sözlü olarak işlenebilir, fiziki temas başladığı anda mağdurun yaşına göre cinsel saldırı veya cinsel istismar suçu oluşur. Eğer temas anlık ise suçun sarkıntılık düzeyinde kaldığı kabul edilir. Öte yandan cinsel taciz suçu 4483 sayılı Kanun hükümlerine tabi değildir, aksine TCK 105/2-a uyarınca nitelikli hal oluşur. Somut olayda müştekilerin birbirlerini tanıyıp tanımadıkları özellikle HTS raporları ışığında irdelenmelidir.
ebuducane, 4 yıl önce

zalgiriskaunas
Aday Memur
15 Haziran 2022 13:56

TANIYOR

SENİN GİBİ

uydurmuyor kafadan

Ya.Huu, 4 yıl önce

Eşinizden nasıl bu kadar emin olduğunuzu bilmek isterdim doğrusu.Eğer hiç bir suçu yoksa paniklemeye gerek yok.

Tacizi ıspatlamak güç bi dırum.Ama mesaj vs herhangi bir şey varsa o zaman durum değişir

Yani dava açan kişinin bir delili yoksa neye istinaden dava açılmış ?

Ayrıca suçu yoksa aklanır hatta dava açtığı için şanslısınız.Çünkü artık insanlar sosyal medyaaracılığı ile birilerini rezil edebiliyorlar.Savcı kadının sadece sözüne bakıp dava açmaz diye düşünüyorum.

üye adınız0000
Aday Memur
15 Haziran 2022 14:00

sen kimsin

saygısız

Ya.Huu, 4 yıl önce

Eşinizden nasıl bu kadar emin olduğunuzu bilmek isterdim doğrusu.Eğer hiç bir suçu yoksa paniklemeye gerek yok.

Tacizi ıspatlamak güç bi dırum.Ama mesaj vs herhangi bir şey varsa o zaman durum değişir

Ayrıca suçu yoksa aklanır hatta dava açtığı için şanslısınız.Çünkü artık insanlar sosyal medyaaracılığı ile birilerini rezil edebiliyorlar.Savcı kadının sadece sözüne bakıp dava açmaz diye düşünüyorum.

Yatırım Hesap5
Aday Memur
15 Haziran 2022 14:10

edep yahu

edep

edep

Ya.Huu, 4 yıl önce

15 Haziran 2022 14:14

çok kötü birisin

bilmeni istedim

Ya.Huu, 4 yıl önce

cgdsblt
Şube Müdürü
16 Haziran 2022 15:55

2 ayrı olayda da olayın oluş şeklini, eşinizin beyanı işe değil, savcının tespiti veya şikayetçilerin beyanı ile bilirsek. Yönlendirmek daha kolay olur.

Evet 2 olması büyük şüphe. Ama taciz derken, elle mi sözle mi gözle mi tam olarak ne olmuş bunları yazılı olarak soruşturma ve ya şikayet beyanlarında gördünüz mü?

Eşinize güvenebilirsiniz gakkınız, ama "istanbul sözleşmesi" kadının beyanı esas diyor. O yüzden şikayetçilerin beyanı önemli.

Ayroca bildiğim kadarıyla randevi merkezi sistemden veriliyor, doktordan ziyade diye biliyorum.

bulutkurabiye, 4 yıl önce

Pardon ?! Doktor musunuz?? İnsanların içinde işim var diyorsunuz ne gibi bir iş?? Hastanızla, ögrencinizle veya müşterinizle tek kalma durumu oluyo mu? Boş boş konuşup kendinizle kıyaslayacagınıza önce ne iş yaptıgınızı açıkça yazın ona göre yorumlayalım .

kuntis
Aday Memur
13 Haziran 2024 05:21

hocam ne oldu tam olarak? yakınınız ceza aldı mı?
rdemir126.rd, 4 yıl önce

Doktor değil ama röntgen görevlisi bir tanıdığım iftiraya uğradı. Malesef bu gibi konular çok hassas ve idare ve mahkemeler "hayatın olağan akışında tsnımdapı ve aralarında herhangi bir iletişim olmayan kişiye iftira atmayı gerektirecek bir durum yok" diyerek aleyhte karar veriyor. Yani durup dururken neden bir bayan taciz gibi bir konu da kendisini ortaya atsın ki, şeklinde yorum geliştiriyorlar

14 Haziran 2024 21:44

Artık beyanları esas alınmıyor buna dikkat edin

Toplam 79 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi