Editörler : gubaz"eskiyara"
05 Eylül 2021 15:24

yesilm77
Genel Müdür

Kaynak isteyenler biontech sitesine girip alabilir burda paylasamiyorum

05 Eylül 2021 15:28

moideen
Daire Başkanı
Elimi kolumu sallaya sallaya okula gideceğim, gücün yetiyorsa gel kapıda bekle de engelle.
veysel bingöl, 2 yıl önce - Alıntıya git

İlla gücü yeten birileri çıkar. Merak etme sen.

05 Eylül 2021 15:49

Dr.666
Aday Memur

Bu benim işim değil, valilik kararı var, valilere bakanlıktan gelen yazı var. Bir KHKlık canın var gelmiş burda klavye delikanlılığı yapıyorsun. Mahkemeye mi vereceksin, sor bakalım bundan önceki KHKlılar mahkemeden ne almış.

05 Eylül 2021 17:42

veysel bingöl
Aday Memur
Gücü yeten buyursun, khk dan genelgeden korkan da sizin gibi olsun.
05 Eylül 2021 17:55

Ramis bey
Aday Memur
Neyin dik duruşu bilime mi karşısınız.
isletmeci006, 2 yıl önce - Alıntıya git
3 yıl sonra kısır kalıp aletin kalkmazsa buralarda ağlama
05 Eylül 2021 18:02

moideen
Daire Başkanı
3 yıl sonra kısır kalıp aletin kalkmazsa buralarda ağlama
Ramis bey, 2 yıl önce - Alıntıya git

Kısırlık demek mekanizma çalışmıyor demek değil hocam

05 Eylül 2021 18:05

Ramis bey
Aday Memur

Kısırlık demek mekanizma çalışmıyor demek değil hocam

moideen, 2 yıl önce - Alıntıya git
Biliyorum araya virgül koymayı unutmuşum
05 Eylül 2021 18:19

cnkd
Genel Müdür

ciddiye almayın bunları asi karsiti tipler

bütün ogretmenler içinde %3 - 5 ı geçmez.

sadece sesleri çok çıkıyor millet

ogretmenleri bilim düşmanı cahil zannediyor

bu karşıtlarına çoğu da 2002 sonrası veya

yeni yetme olanlardır.öğretmen kalitesi ne

hale geldi

05 Eylül 2021 18:38

rodiva
Genel Müdür

ilk pcr mi yaptım 2 saat içersinde çıktı sonucum

05 Eylül 2021 19:03

akarakas78
Memur

Sağolsun bakanlık bunu da düşünmüş il ilçe mem bünyesinde pcr test merkezi açmış. Peki iyi mi yapmış ne yaparsan yap insanlara yaranamazsın. .

05 Eylül 2021 19:08

adıyaman020202
Müsteşar Yardımcısı

O değilde grip oldum, gidip test yaptırsam pozitif çıkacak büyük ihtimal, yaptırmasam acaba covid mi, bulastiriyor muyum diye aklıma takiliyor.

derin sessizlik, 2 yıl önce - Alıntıya git
Grip diye bir hastalık yeryüzünden silindi. Covid varyasyonudur o. ESKİ dünya gitti ülkeleri artık seçtiklerimiz yönetmiyor.
05 Eylül 2021 19:43

Saldıray Durgun
Yasaklı

Kaynak isteyenler biontech sitesine girip alabilir burda paylasamiyorum

yesilm77, 2 yıl önce - Alıntıya git

Linki at kardeşim, martavalı geç. Biontech'in sitesinde "aşımız zararlıdır" mı yazmışlar, ne yani? :)

Tamamen bilimsel bir konuda araştırmadan, soruşturmadan bahsediyorsan ya bizzat kendin klinik ortamda bunu yapacak çapta olacaksın ve diyeceksin ki "aşının üzerinde çalıştım, bulgularım şunlardır" bunu da bir makale olarak saygın bir tıp dergisinde yayınlatacaksın, işe yarar bir şey yazarsan hepsi yayınlar, merak etme. Bizzat kendin yapacak durumda değilsen, o çalışmayı yapan saygın bir bilim kurumunun çalışmasını paylaşacaksın.

Bilgisi yok, fikri var.

05 Eylül 2021 19:47

Haritaci-galileo
Aday Memur

Anlamadığım bir nokta var. Daha geçenlerde uzmanlar aşı olanların hafif atlattığını ama bulaş riskinin ortadan kalkmadığını söylediler. Pekişimdi aşı olmamış ve vücudu semptom göstermiş hasta olduğunu bilen ve kendini izole edenbirine mi test yaptırılmalı yoksa hafif atlatarak hatta hasta olduğunu bilmeden sokaklarda gezenlere mi aşı yapılmalı tam çözemedim :)

05 Eylül 2021 20:24

beratasa
Daire Başkanı

Anlamadığım bir nokta var. Daha geçenlerde uzmanlar aşı olanların hafif atlattığını ama bulaş riskinin ortadan kalkmadığını söylediler. Pekişimdi aşı olmamış ve vücudu semptom göstermiş hasta olduğunu bilen ve kendini izole edenbirine mi test yaptırılmalı yoksa hafif atlatarak hatta hasta olduğunu bilmeden sokaklarda gezenlere mi aşı yapılmalı tam çözemedim :)

Haritaci-galileo, 2 yıl önce - Alıntıya git
Sizin dediğinizi yani yaygın testi bir çok hoca ilk baştan beri söylüyor. Bu şekilde bu süreci en az hasarla atlatan ülkeler var. Maalesef ülkemizde süreç bilimsel değil, siyasal yönetildi. O da insanlarda kafa karşılıklarına neden oldu. Hatta bir çok ülke bizim verilerimize güvenmedi. Söylediğiniz meseledeki olaylar biraz farklı. Şöyleki bir tarafta hastalığı ispatlanmış bir kişiden bahsediyoruz. Yaptırım uygulanması gayet normal. Diğer tarafta ise kişinin kendi yükümlülüğünü yerine getirmeme durumu var. Burada -izlenen politika gereği- yapılacak maalesef bir şey yok. Bu asemptomatik vakaları yakalamanın tek şansı yaygın test. Yani şu anda öğretmenlere yapıldığı gibi. Yapılır mı? İmkansız.
05 Eylül 2021 20:32

z1rz0p
Aday Memur
Çocuğun okuluna dilekçe verdim aşı olmayan ya da pcr testi vermeyen öğretmeni çocuğumun dersine sokmayin diye genelgeyi de ekte sundum sizi gidi twitter doktorlari siziiii
05 Eylül 2021 20:55

yesilm77
Genel Müdür

Birader bu zamana kadar neden araştırma yapmiyosun biraz şüpheci yaklaş herşeyi devletten bekleme.al sana site adersi ve sayfa no su.gir bak gen terapisi olduğunu belirtiyor.link:investors.biontech.de/node/8746/html sayfa 69 az bı çeviri yap telefona ordan anla.ben ingilizce den tercime ettim

05 Eylül 2021 21:02

Saldıray Durgun
Yasaklı

Birader bu zamana kadar neden araştırma yapmiyosun biraz şüpheci yaklaş herşeyi devletten bekleme.al sana site adersi ve sayfa no su.gir bak gen terapisi olduğunu belirtiyor.link:investors.biontech.de/node/8746/html sayfa 69 az bı çeviri yap telefona ordan anla.ben ingilizce den tercime ettim

yesilm77, 2 yıl önce - Alıntıya git

Süper ingilizcenle yarım yamalak tercüme etmişsin. Şurayı bir daha "tercüme et" bakalım;

Currently, mRNA is considered a gene therapy product by the FDA. Unlike certain gene therapies that irreversibly alter cell DNA and may cause certain side effects, mRNA-based medicines are designed not to irreversibly change cell DNA.

05 Eylül 2021 21:09

samm84
Şef

O değilde grip oldum, gidip test yaptırsam pozitif çıkacak büyük ihtimal, yaptırmasam acaba covid mi, bulastiriyor muyum diye aklıma takiliyor.

derin sessizlik, 2 yıl önce - Alıntıya git

şu dönemde grip yok. büyük ihtimal pozitifsiniz. kendinizi karantinaya alıp çevrenizi riske atmayın. ne olur ne olmaz...

05 Eylül 2021 21:27

dehele
Şef
Öğretmen pozitif olsa bile okula gelecekse PCR testi niye yapılıyor. n herkes okulda olacaksa aşı dayatması niye PCR dayatması niye. Virüs her yeri sarmış :))) Bu arada PCR testi zaten doğru değil. İtalya da kivi meyvesine covid testi PCR testi yapılmış ve pozitif çıkmış internetten aratın haberi görürsünüz.
05 Eylül 2021 22:31

yesilm77
Genel Müdür

Çeviri aynen şu şekilde.ne halin varsa gör.istedin adres verdim sayfasına kadar neyin peşindesin.

Toplam 111 mesaj