Kaynak isteyenler biontech sitesine girip alabilir burda paylasamiyorum
Elimi kolumu sallaya sallaya okula gideceğim, gücün yetiyorsa gel kapıda bekle de engelle. veysel bingöl, 2 yıl önce - Alıntıya git
İlla gücü yeten birileri çıkar. Merak etme sen.
Bu benim işim değil, valilik kararı var, valilere bakanlıktan gelen yazı var. Bir KHKlık canın var gelmiş burda klavye delikanlılığı yapıyorsun. Mahkemeye mi vereceksin, sor bakalım bundan önceki KHKlılar mahkemeden ne almış.
Neyin dik duruşu bilime mi karşısınız. isletmeci006, 2 yıl önce - Alıntıya git
3 yıl sonra kısır kalıp aletin kalkmazsa buralarda ağlama Ramis bey, 2 yıl önce - Alıntıya git
Kısırlık demek mekanizma çalışmıyor demek değil hocam
Kısırlık demek mekanizma çalışmıyor demek değil hocam moideen, 2 yıl önce - Alıntıya git
ciddiye almayın bunları asi karsiti tipler
bütün ogretmenler içinde %3 - 5 ı geçmez.
sadece sesleri çok çıkıyor millet
ogretmenleri bilim düşmanı cahil zannediyor
bu karşıtlarına çoğu da 2002 sonrası veya
yeni yetme olanlardır.öğretmen kalitesi ne
hale geldi
ilk pcr mi yaptım 2 saat içersinde çıktı sonucum
Sağolsun bakanlık bunu da düşünmüş il ilçe mem bünyesinde pcr test merkezi açmış. Peki iyi mi yapmış ne yaparsan yap insanlara yaranamazsın. .
O değilde grip oldum, gidip test yaptırsam pozitif çıkacak büyük ihtimal, yaptırmasam acaba covid mi, bulastiriyor muyum diye aklıma takiliyor. derin sessizlik, 2 yıl önce - Alıntıya git
O değilde grip oldum, gidip test yaptırsam pozitif çıkacak büyük ihtimal, yaptırmasam acaba covid mi, bulastiriyor muyum diye aklıma takiliyor.
Kaynak isteyenler biontech sitesine girip alabilir burda paylasamiyorum yesilm77, 2 yıl önce - Alıntıya git
Linki at kardeşim, martavalı geç. Biontech'in sitesinde "aşımız zararlıdır" mı yazmışlar, ne yani? :)
Tamamen bilimsel bir konuda araştırmadan, soruşturmadan bahsediyorsan ya bizzat kendin klinik ortamda bunu yapacak çapta olacaksın ve diyeceksin ki "aşının üzerinde çalıştım, bulgularım şunlardır" bunu da bir makale olarak saygın bir tıp dergisinde yayınlatacaksın, işe yarar bir şey yazarsan hepsi yayınlar, merak etme. Bizzat kendin yapacak durumda değilsen, o çalışmayı yapan saygın bir bilim kurumunun çalışmasını paylaşacaksın.
Bilgisi yok, fikri var.
Anlamadığım bir nokta var. Daha geçenlerde uzmanlar aşı olanların hafif atlattığını ama bulaş riskinin ortadan kalkmadığını söylediler. Pekişimdi aşı olmamış ve vücudu semptom göstermiş hasta olduğunu bilen ve kendini izole edenbirine mi test yaptırılmalı yoksa hafif atlatarak hatta hasta olduğunu bilmeden sokaklarda gezenlere mi aşı yapılmalı tam çözemedim :)
Anlamadığım bir nokta var. Daha geçenlerde uzmanlar aşı olanların hafif atlattığını ama bulaş riskinin ortadan kalkmadığını söylediler. Pekişimdi aşı olmamış ve vücudu semptom göstermiş hasta olduğunu bilen ve kendini izole edenbirine mi test yaptırılmalı yoksa hafif atlatarak hatta hasta olduğunu bilmeden sokaklarda gezenlere mi aşı yapılmalı tam çözemedim :) Haritaci-galileo, 2 yıl önce - Alıntıya git
Birader bu zamana kadar neden araştırma yapmiyosun biraz şüpheci yaklaş herşeyi devletten bekleme.al sana site adersi ve sayfa no su.gir bak gen terapisi olduğunu belirtiyor.link:investors.biontech.de/node/8746/html sayfa 69 az bı çeviri yap telefona ordan anla.ben ingilizce den tercime ettim
Birader bu zamana kadar neden araştırma yapmiyosun biraz şüpheci yaklaş herşeyi devletten bekleme.al sana site adersi ve sayfa no su.gir bak gen terapisi olduğunu belirtiyor.link:investors.biontech.de/node/8746/html sayfa 69 az bı çeviri yap telefona ordan anla.ben ingilizce den tercime ettim yesilm77, 2 yıl önce - Alıntıya git
Süper ingilizcenle yarım yamalak tercüme etmişsin. Şurayı bir daha "tercüme et" bakalım;
Currently, mRNA is considered a gene therapy product by the FDA. Unlike certain gene therapies that irreversibly alter cell DNA and may cause certain side effects, mRNA-based medicines are designed not to irreversibly change cell DNA.
şu dönemde grip yok. büyük ihtimal pozitifsiniz. kendinizi karantinaya alıp çevrenizi riske atmayın. ne olur ne olmaz...
Çeviri aynen şu şekilde.ne halin varsa gör.istedin adres verdim sayfasına kadar neyin peşindesin.