Link açılmıyor, içeriğini özetler misin ? Aslan9090, 4 ay önce - Alıntıya git
Benim durumun aynısı meslek öncesi olan durum m idare 24 ay vermiş ben ihraç cezası aldım Danıştay itiraz reddinen sosyalist medya cezası zaman aşımı yok diyor suçun işlendiği değil öğrendiği tarihten itibaren iki yıllık zaman aşımı olur diyor çok anlamsız değil mi. Ya
Benim durumun aynısı meslek öncesi olan durum m idare 24 ay vermiş ben ihraç cezası aldım Danıştay itiraz reddinen sosyalist medya cezası zaman aşımı yok diyor suçun işlendiği değil öğrendiği tarihten itibaren iki yıllık zaman aşımı olur diyor çok anlamsız değil mi. Ya Avnenenn, 4 ay önce - Alıntıya git
Polnet sorgulaması. Nasıl yani kimi sörguladnz kii siz Danıştay'ın bu kararı benjm tüm ümidimi bitirdi açıkçası
Polnet sorgulaması. Nasıl yani kimi sörguladnz kii siz Danıştay'ın bu kararı benjm tüm ümidimi bitirdi açıkçası Avnenenn, 4 ay önce - Alıntıya git
Benim durumun aynısı Danıştay bir karar vermiş ve bu karar benim tüm ümitlerimi yıktı. https://karararama.danistay.gov.tr/getDokuman?id=653775900&arananKelime=2021,154 Avnenenn, 4 ay önce - Alıntıya git
Benim durumun aynısı Danıştay bir karar vermiş ve bu karar benim tüm ümitlerimi yıktı. https://karararama.danistay.gov.tr/getDokuman?id=653775900&arananKelime=2021,154
Bu istisna olmuş. Her zaman o madde olmaz. Asıl olan kanunda yazıyor. 2 yıldır! Corking, 4 ay önce - Alıntıya git
Kanunda yazıyor evet ama Danıştay vermiş işte sosyal medya öğrendiği günden itibaren Zaman aşımı süresi başlar Diye gerçekten anlamak mümkün değil kanun uygulanmayacak ise neden. Kanun yapılır ki
Kanunda yazıyor evet ama Danıştay vermiş işte sosyal medya öğrendiği günden itibaren Zaman aşımı süresi başlar Diye gerçekten anlamak mümkün değil kanun uygulanmayacak ise neden. Kanun yapılır ki Avnenenn, 4 ay önce - Alıntıya git
Çok tuhaf kanunda açıkça yazmış. Bende anlamadım. Corking, 4 ay önce - Alıntıya git
Sosyal medyada yayınlandığı sürece suç işlemeye devam ettiğinden kısas olarak yayınlanma tarihi değil iletinin yayında kaldığı idarece tespit edilen gün den itibaren zamanaşımı hesaplanmış. Aynı şekilde zincirleme suçlarda suçun son işlendiği tarihten itibaren zamanaşımı süresi başlar idarehukukcusu48, 4 ay önce - Alıntıya git
O zaman kanunda eksik var. Ucu açık... Açık açık yazılması gerekir. Orada yazılmamış. Direk 2 yıl ibaresi var! Corking, 4 ay önce - Alıntıya git
O zaman bizim durum şimdiden olumsuz desene ama garip olan baska Bir idare aynı suca 24 ay verirken emniyet idaresi 657 den gönderiyor bu çok saçma değil mi
O zaman bizim durum şimdiden olumsuz desene ama garip olan baska Bir idare aynı suca 24 ay verirken emniyet idaresi 657 den gönderiyor bu çok saçma değil mi Avnenenn, 4 ay önce - Alıntıya git
Benim de idare öğrendiğinde hesapta duruyormus malesefki akıbetim aynı olur herhalde
Devrem senin ki ucu açık belirsizlik var ve kılıfına uydurmuşlar ama inan yayından kaldırsa idin 3 yıl öncede, bir şekilde o ceza verilir di....Benim olayın sosyal medya filan gibi ucu açık bir mecra da değil....Gün saati belli ve devam eden bir suç değil...Bu seferde biz öğrendiğimiz tarihi baz alırız deniyor...Yani cezadan kaçışın her türlü önüne geçiliyor İdare tarafından Aslan9090, 4 ay önce - Alıntıya git