covid-19a karşı yapılan aşılarına güveniyor musunuz?covid-19a karşı yapılan aşılarına güveniyor musunuz?
Eczanedeki ilaçlara ne kadar güveniyorsunuz.
Eczanedeki ilaçlara ne kadar güveniyorsunuz. fatntfs, 8 ay önce - Alıntıya git
anket olarak hazırladığım başlığı memurlar.net anket şeklinde yayınlamıyorsa konu kapatılabilir,
Hayir güvenmiyorum aşıyı üreten firma ile sağlık bakanlığının sorumluluk almadığı henüz tüm adamları tamamlanmadan insanlara enjekte edilen deney sıvılarını ben nasıl güvenebilirsin. Sigaradan kaynaklı günlük olum oranları da açıklansın eğer vatandaşın sağlığı hususunda samimiyet varsa ambalajlı gıdaların içeriği yediğimiz ekmeğin içeriği hususunda bir kısıtlama var mı yok çünkü o içerikleri de küresel semaya/güç üretiyor bize iki taraflı cakiyorlar anlaşılan onun için guvenmiyorum
Asi madem cok faydali cok guzel o zaman neden asi onam formunda her turlu sorumluluk bana aittir diyorsunuz ? Baba Janga, 8 ay önce - Alıntıya git
Dostum hic tibbi islem gecirmedin sanirim? Ameliyata girerken de ayni onami aliyolar o zaman da aa doktor kendine guvenmiyor deyip birakirr misin ameliyati? Psixx, 8 ay önce - Alıntıya git
Pekinkizamik asisinda da bu form var mi a.yalcin.65, 8 ay önce - Alıntıya git
Zerre kadar guvenmiyorum
Ne o hastalık tespit etmeyen PCR,ne de ası adı altında gen terapisi.
Başka çaremiz var mı guvenmekten başka 12 yaşında ki çocuğum hariç bizler asi olduk ama olmayan çocuğum şuan okulda covide yakalandı durdu06, 8 ay önce - Alıntıya git
İyileşme yüzde 99.98
Riski yuz binde 1,12 yaş için.onun için 71 kat kalp krizi ve myokardit yapan ,uzun vade de sonuç bilinmeyen,0.84 Luk koruma olan birseye kobay olmaya değmez.