Arkadaşlar memur birine borç verdim ama tekin birideğilmiş, icraya vermek istiyorum ama icraya vereceğimi duyunca senin de yaptığın hatalar var bana polnet 4 den bakmışsındır kesin dedi. Yalan yok baktım ama kimseye demedim suan D dilimliyim zaten sizce icraya versem o da beni ihraç ettir mi sırf bu yüzden
Borç ne kadar
Hiçbir şey olmaz geri vites yapma. Yargıtay kararına göre sadece bakmak suc degil. Paylaşmakta lazim. Kaldı ki kişi ile senin ciksr çatışman var bakman doğal korkma. Eğer R yaparsan kaybederisn. Sende ona seninde log kayitlarina baktiririm illaki isin olmayana bakmissindir de. Yapıştır gec ver icraya
Borç vermeyeceksin kardeşim herkes maaş alıyor kredi kartı var ,bankalar kredi veriyor vs s....in gitsin bu yollara basvursun akıllı olun siz siz olun hiç kimseye ne borç verin ne de kefil olun polisin polise yaptığını kimse yapmıyor böyle ib...nelere sinir oluyorum kafasını gözünü kiracaksin o kadar!!!!.
Borç vermeyeceksin kardeşim herkes maaş alıyor kredi kartı var ,bankalar kredi veriyor vs s....in gitsin bu yollara basvursun akıllı olun siz siz olun hiç kimseye ne borç verin ne de kefil olun polisin polise yaptığını kimse yapmıyor böyle ib...nelere sinir oluyorum kafasını gözünü kiracaksin o kadar!!!!. Soldierm, 2 yıl önce - Alıntıya git
Elinde senet varsa senedi başka birine ciro yap o ikinizide icraya versin sende de magduru oyna icra yapan kişi işlemi onun üzerinden yürütsun maaş haczi falan Haklı olduğun bir konuda geri adım atma iyilik etmek güzel ama bedeli ağır oluyor borç miktarı yüksek değil ve seni etkilemiyor sa bekle son güne kadar senetteki tarihe kadar sonra cakngec devletkapısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
kafanda senede odaklanmış :))) sadecedeniz, 2 yıl önce - Alıntıya git
Millet utanmaz arlanmaz olmuş kardeşim.en yakın en samimi arkadaş da olsa kimseye borç vermeyin.sakin borç vermeyin. Adam sana minnet duyacağına bir de seni suçlar.sütü bozuk işte.Polnet 4 ten de bir bok yapamaz.ver icraya memursa tahsil edersin en azından
D dilimi olduğun belli daha önce hemşireyim diye başlık atıp soru sormuştun
Senet yok EFT kaydı var olur mu öyle
Senet yok EFT kaydı var olur mu öyle Asalet06, 2 yıl önce - Alıntıya git
Borç olarak yazdinmi açıklama ister EFT de yazmadiysan aranızda mesaj yoluyla borcu kabul ettiği yada ödeyemediği ne dair yazışma varsa yine alırsın devletkapısı, 2 yıl önce - Alıntıya git
Adam size onu sormamış saçma sapan yine yorumlar yazılmış.kardeşim benim gibi birine denk gelirsen seni ihraç ettiririm emin ol. Şahsın tehdidini hafife alma atılırsın. Polnetten sorgulamışsın adam da uyanık bitti belli iki satır şikayet eder daireden log kayıtları istenir kim hangi tarihte hangi sicille sorgulamış görülür. Adli idari evrakında olmadığı için kişisel verileri kullanma suçundan müfettiş ihracını ister . Sen borcu vardı desende ederler emniyet sistemini kullandığın için, hepimiz sorguluyoruz ama şahsa hiçbir zaman seni sorgulattım demem ben . Senin şahıs uyanık yada bi polis akıl vermiştir . Pamuk ipliği dediğimiz olay bu akla gelmeyecek basit bir olaydan atılırsın yada alt ceza 24 ay kıdem alırsın. Karar senin ben tecrübemi aktardım sana yasinekr19, 2 yıl önce - Alıntıya git
borç miktarı nedir kardeşim
Borç aldığına dair elinde bir senet vb. belge var ise ve eğer kişinin icrada sırası yoksa...
https://polismevzuat.com/soru-cevap/polnetten-yapilan-sorgulama-nedeniyle-meslekten-cikarilma/