Editörler : swat3410
20 Eylül 2021 20:28

Borç verdiğim kişinin beni tehdit etmesi ?

Arkadaşlar memur birine borç verdim ama tekin birideğilmiş, icraya vermek istiyorum ama icraya vereceğimi duyunca senin de yaptığın hatalar var bana polnet 4 den bakmışsındır kesin dedi. Yalan yok baktım ama kimseye demedim suan D dilimliyim zaten sizce icraya versem o da beni ihraç ettir mi sırf bu yüzden

saruk khan
Şef
20 Eylül 2021 21:20

Borç ne kadar

insangibi90
Yasaklı
20 Eylül 2021 23:22

Hiçbir şey olmaz geri vites yapma. Yargıtay kararına göre sadece bakmak suc degil. Paylaşmakta lazim. Kaldı ki kişi ile senin ciksr çatışman var bakman doğal korkma. Eğer R yaparsan kaybederisn. Sende ona seninde log kayitlarina baktiririm illaki isin olmayana bakmissindir de. Yapıştır gec ver icraya

Soldierm
Yasaklı
21 Eylül 2021 00:01

Borç vermeyeceksin kardeşim herkes maaş alıyor kredi kartı var ,bankalar kredi veriyor vs s....in gitsin bu yollara basvursun akıllı olun siz siz olun hiç kimseye ne borç verin ne de kefil olun polisin polise yaptığını kimse yapmıyor böyle ib...nelere sinir oluyorum kafasını gözünü kiracaksin o kadar!!!!.

devletkapısı
Şube Müdürü
21 Eylül 2021 00:24

Elinde senet varsa senedi başka birine ciro yap o ikinizide icraya versin sende de magduru oyna icra yapan kişi işlemi onun üzerinden yürütsun maaş haczi falan Haklı olduğun bir konuda geri adım atma iyilik etmek güzel ama bedeli ağır oluyor borç miktarı yüksek değil ve seni etkilemiyor sa bekle son güne kadar senetteki tarihe kadar sonra cakngec
Soldierm, 3 yıl önce

Borç vermeyeceksin kardeşim herkes maaş alıyor kredi kartı var ,bankalar kredi veriyor vs s....in gitsin bu yollara basvursun akıllı olun siz siz olun hiç kimseye ne borç verin ne de kefil olun polisin polise yaptığını kimse yapmıyor böyle ib...nelere sinir oluyorum kafasını gözünü kiracaksin o kadar!!!!.

sadecedeniz
Aday Memur
21 Eylül 2021 07:39

kafanda senede odaklanmış :)))
devletkapısı, 3 yıl önce
Elinde senet varsa senedi başka birine ciro yap o ikinizide icraya versin sende de magduru oyna icra yapan kişi işlemi onun üzerinden yürütsun maaş haczi falan Haklı olduğun bir konuda geri adım atma iyilik etmek güzel ama bedeli ağır oluyor borç miktarı yüksek değil ve seni etkilemiyor sa bekle son güne kadar senetteki tarihe kadar sonra cakngec

devletkapısı
Şube Müdürü
21 Eylül 2021 07:52

Gelişi güzel sahitsiz senetsiz yada diğer şekilde borç verende pek olmamalı ayrıca diğer borç verme şekilleriyle ve alma şekillerinide özelden yazan başka arkadaşlarla paylaştık mesala banka üzeri borç yazılmalı yazilmadiysa mesaj şahit şeklinde teyd falan yani her türlü tahsil seçeneği mevcut yeterki alacakli olunsun ikiz senet dahi var ::::)))) 22 yıl İstanbul fatih polisligi çok şey öğretir
sadecedeniz, 3 yıl önce
kafanda senede odaklanmış :)))

Valarmorgulis
Kapalı
21 Eylül 2021 09:42

Millet utanmaz arlanmaz olmuş kardeşim.en yakın en samimi arkadaş da olsa kimseye borç vermeyin.sakin borç vermeyin. Adam sana minnet duyacağına bir de seni suçlar.sütü bozuk işte.Polnet 4 ten de bir bok yapamaz.ver icraya memursa tahsil edersin en azından

yasinekr19
Aday Memur
21 Eylül 2021 09:54

Adam size onu sormamış saçma sapan yine yorumlar yazılmış.kardeşim benim gibi birine denk gelirsen seni ihraç ettiririm emin ol. Şahsın tehdidini hafife alma atılırsın. Polnetten sorgulamışsın adam da uyanık bitti belli iki satır şikayet eder daireden log kayıtları istenir kim hangi tarihte hangi sicille sorgulamış görülür. Adli idari evrakında olmadığı için kişisel verileri kullanma suçundan müfettiş ihracını ister . Sen borcu vardı desende ederler emniyet sistemini kullandığın için, hepimiz sorguluyoruz ama şahsa hiçbir zaman seni sorgulattım demem ben . Senin şahıs uyanık yada bi polis akıl vermiştir . Pamuk ipliği dediğimiz olay bu akla gelmeyecek basit bir olaydan atılırsın yada alt ceza 24 ay kıdem alırsın. Karar senin ben tecrübemi aktardım sana

azmah
Genel Müdür
21 Eylül 2021 10:17

D dilimi olduğun belli daha önce hemşireyim diye başlık atıp soru sormuştun

babapolis
Yasaklı
21 Eylül 2021 10:23

Benim anlamadığım sen bu tongaya nasıl geldin asla özel işler icin kullanmamayı bilmen lazım yani yeni de değilsin anladığım kadarıyla tanımadığın birine neden veriyorsun ki ben her zaman derim borç para isteme verip de alamayınca kötü olacağımıza vermeyim öyle kötü olayım daha iyi diye .böyle yüzsüz adamlar dolu zaten biri birinden borç istiyor işe anlaman lazım banka dan kredi alamayan adam demektir batakdadir demwktir yapmayın şöyle seyler ya parayı alacaksın yada su içeceksin parayı alirken disiplin soruşturmasında sturmasi ile ugrasacaksin yazık gerçekten

Asalet06
Memur
21 Eylül 2021 10:23

Senet yok EFT kaydı var olur mu öyle

devletkapısı, 3 yıl önce

devletkapısı
Şube Müdürü
21 Eylül 2021 10:24

Borç olarak yazdinmi açıklama ister EFT de yazmadiysan aranızda mesaj yoluyla borcu kabul ettiği yada ödeyemediği ne dair yazışma varsa yine alırsın
Asalet06, 3 yıl önce

devletkapısı
Şube Müdürü
21 Eylül 2021 10:26

Tehdit konusunda da isiracak it dışını göstermez hem alacaklı olup mağduriyet yaşarken birde tehditle boyun egme
devletkapısı, 3 yıl önce
Borç olarak yazdinmi açıklama ister EFT de yazmadiysan aranızda mesaj yoluyla borcu kabul ettiği yada ödeyemediği ne dair yazışma varsa yine alırsın

yasinekr19
Aday Memur
21 Eylül 2021 10:41

İlamsız icra takibi başlatırsın borcum yokdur derse icra durur ve mahkeme yoluna başvurursun orda ispatlaman lazım. Milletin yorumlarına bakma sen öyle icra başlatmak kolay değil , senet filan olsa itiraz da etse icra durmaz ama beyanla olan dediğimiz yani değerli kağıt yoksa işin için de 7 gün içinde borcum yoktur derse iptal edilir icra emirin.
Asalet06, 3 yıl önce

babapolis
Yasaklı
21 Eylül 2021 10:49

EFT açıklama kısmına borç verdigini belli edecek bir açıklama yaptın ise olur onun dışında yargitayin kararı var açıklama yapılmadan yapılan transferler alınan borcun geri iadesi kabul edilir diye yani bu tarz birssey net hatirlamiyorum ama eğer birşey yazmadiysan yasal olarak onun kabul etmesi lazım mesaj vardır en azından verdiğinde mesajlasmalari duruyorsa oda olur onun dışında o da yoksa zor yani .ama genellikle borçlular bu icraya itiraz etmez zaten aldığını bildiği için
devletkapısı, 3 yıl önce

asikral1
Şef
21 Eylül 2021 18:49

Aynen log kayıtlarından belli olur aytıca kişisrl verilrtin hukuka aykırı elde deilmesiylr suçlanır emniyet icraya vereydin der muhtemelen dediğn gibi akıl almış birinden yada polistir
yasinekr19, 3 yıl önce
Adam size onu sormamış saçma sapan yine yorumlar yazılmış.kardeşim benim gibi birine denk gelirsen seni ihraç ettiririm emin ol. Şahsın tehdidini hafife alma atılırsın. Polnetten sorgulamışsın adam da uyanık bitti belli iki satır şikayet eder daireden log kayıtları istenir kim hangi tarihte hangi sicille sorgulamış görülür. Adli idari evrakında olmadığı için kişisel verileri kullanma suçundan müfettiş ihracını ister . Sen borcu vardı desende ederler emniyet sistemini kullandığın için, hepimiz sorguluyoruz ama şahsa hiçbir zaman seni sorgulattım demem ben . Senin şahıs uyanık yada bi polis akıl vermiştir . Pamuk ipliği dediğimiz olay bu akla gelmeyecek basit bir olaydan atılırsın yada alt ceza 24 ay kıdem alırsın. Karar senin ben tecrübemi aktardım sana

asikral1
Şef
21 Eylül 2021 18:50

Eğer borç diye belirtmedinse unut ve kurcalama artık akıl parası yoksa kendi başını ağrıtır durursun
Asalet06, 3 yıl önce

hakkaripolisi34
Daire Başkanı
22 Eylül 2021 13:17

borç miktarı nedir kardeşim

23 Eylül 2021 11:20

Borç aldığına dair elinde bir senet vb. belge var ise ve eğer kişinin icrada sırası yoksa...

23 Eylül 2021 11:26

https://polismevzuat.com/soru-cevap/polnetten-yapilan-sorgulama-nedeniyle-meslekten-cikarilma/

Toplam 25 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi