Editörler : Pangaea
«151617181920212223242526»
02 Aralık 2021 22:31

dayı 51 mimar var şu an bünyesinde.

hepsi farklı şehirlerde olsa

bu demek oluyor ki 30 tane şehirde orkestra şefi yok :))

Ramizdayııı, 3 yıl önce
Ben her zaman dedim afaddan alim bekliyordum hic gelmemesi hayal kirikligi oldu diye. Ancak benim tahminim 5 10 arasinda. 15 20 gibi bi sayi gelirse cok guzel olur
02 Aralık 2021 23:11

:) güzel bi sayi gelir umarim
the-white-wolf, 3 yıl önce

Doksanlımimar
Aday Memur
04 Aralık 2021 18:01

Afad bi kaç tane Mimar alımı için dilekçeyi kale alıp yanıt vermez.Afad merkeziyle bence 10un üstünde bi alım yapıcak

04 Aralık 2021 19:54

mantıken bende öyle düşünüyorum.

3-5 tane mimarın sözünü edip biz alıma çıktık demiş olamazlar diye düşünüyorum.

en az bi 15-20 tane mimar alımı bekliyorum ben afaddan

Doksanlımimar, 3 yıl önce
Afad bi kaç tane Mimar alımı için dilekçeyi kale alıp yanıt vermez.Afad merkeziyle bence 10un üstünde bi alım yapıcak
04 Aralık 2021 20:49

Dilekceye cevap verme zorunlulugu yok mu? Ama yazilan metin guzeldi iyi bi sayi gelebilir belki

Doksanlımimar
Aday Memur
04 Aralık 2021 22:31

Çşbye de yazdık hocam yanıt gelmedi.Zorunluluk yok malesef
Ramizdayııı, 3 yıl önce
Dilekceye cevap verme zorunlulugu yok mu? Ama yazilan metin guzeldi iyi bi sayi gelebilir belki
04 Aralık 2021 22:43

Simdi baktim 30 gun icinde cevaplanmalidir diyor.
Çşbye de yazdık hocam yanıt gelmedi.Zorunluluk yok malesef

Doksanlımimar
Aday Memur
05 Aralık 2021 00:58

1-2-3 Kasımda gönderdik.Süreleri doldu ama yanıt yok.Hafta içi en geç göndermeleri lazım
Ramizdayııı, 3 yıl önce
Simdi baktim 30 gun icinde cevaplanmalidir diyor.
05 Aralık 2021 10:40

kültür turizme de yazdınız mı hocam?

1-2-3 Kasımda gönderdik.Süreleri doldu ama yanıt yok.Hafta içi en geç göndermeleri lazım

Doksanlımimar
Aday Memur
05 Aralık 2021 10:54

Hayır Afad ve Çşb...Kültür merkeziden almıcak zaten

kültür turizme de yazdınız mı hocam?

05 Aralık 2021 11:21

merkezi dışında da alım yapılıp yapılmayacağını soramıyor muyuz dilekçeyle?

Hayır Afad ve Çşb...Kültür merkeziden almıcak zaten
05 Aralık 2021 18:32

bu merkezide çşb'nin alım yapıp yapmayacağı hakkında bilginiz var mı?

Biinsaatci, 3 yıl önce
Geçen Çevre ve Şehirciliğin alıma çıkacağını ama içeriği hakkında ne olacağını bilmediğimi söylemiştim ve bakanlık alım klavuzu yayınlamıştı. Şimdi yine içeriğini bilmediğim bir şey söylemek istiyorum şubat ayında birçok branşta personel iş başı yaptırılacak ama bu merkezi alımla mı olur açıktan sözleşmeli mi olur ner bilgim yok.

Doksanlımimar
Aday Memur
05 Aralık 2021 19:50

Sizim puan kaç hocam
architecttttt, 3 yıl önce

3 ay var daha hocam. 3 ayda atanır gideriz umarım bu bakanlıklar bi alım yapar diye bekliyorum açıkçası

06 Aralık 2021 11:49

dayı çeşitli mühendis alan bazı üniversiteler ve kurumlar orkestra şefi almıyor.

afad gibi merkeziye mi bırakıyorlar acaba:))

Ramizdayııı, 3 yıl önce
:) güzel bi sayi gelir umarim
06 Aralık 2021 12:23

Kurumlarin sitesine bakmak lazim. Unilerin mimar kadrolari dolu oluyor genelde. Sen onu bosverde alinan muhendis sayisiyla tekniker sayisini kiyasla. Anlattiklarimda yanlislik varsa söyle :)

dayı çeşitli mühendis alan bazı üniversiteler ve kurumlar orkestra şefi almıyor.

afad gibi merkeziye mi bırakıyorlar acaba:))

Doksanlımimar
Aday Memur
06 Aralık 2021 14:52

Dayı senin puanın kaç 92 üstü atanır mı bu alımda?
Ramizdayııı, 3 yıl önce
Kurumlarin sitesine bakmak lazim. Unilerin mimar kadrolari dolu oluyor genelde. Sen onu bosverde alinan muhendis sayisiyla tekniker sayisini kiyasla. Anlattiklarimda yanlislik varsa söyle :)
06 Aralık 2021 17:22

dayı söylediklerin doğruysa bile inanmak istemem:)

zira bu bölümü okuyarak enayilik yapmışız anlamına geliyor bu:)

şeflik kontenjanları kısıtlı ki olanlar da çoğunlukla dolu:)

e biz ne halt etmeye bekliyoruz o zaman:)

Ramizdayııı, 3 yıl önce
06 Aralık 2021 20:22

Hakli olmayi ben de istemem ama durum bu malesef. Tercih ederken böyle oldugunu bilmiyoruz tabi. Puanin hakkini vermek icin yaziyoruz. Atamalara bu kadar hakim olsak muhendislik yazmis ve simdi atanmis olurduk veya teknikerlik yazip dhmide calisiyor olurduk.

dayı söylediklerin doğruysa bile inanmak istemem:)

zira bu bölümü okuyarak enayilik yapmışız anlamına geliyor bu:)

şeflik kontenjanları kısıtlı ki olanlar da çoğunlukla dolu:)

e biz ne halt etmeye bekliyoruz o zaman:)

06 Aralık 2021 20:28

Dayı biz sırf mimarlığı bitirmişiz diye tutup da bizi alsınlar diye bir beklentimiz yok.

Ama ihtiyaç varken ve biz de bu kadar puan almışken almıyorlarsa biz de tutup sorgularız neden alınmıyoruz diye...

Neredeyse bütün alanlardan bir sürü alım varken özellikle bu teknik kadro alımlarındaki tasarrufun sebebi nedir diye sorarız...

Ramizdayııı, 3 yıl önce
Hakli olmayi ben de istemem ama durum bu malesef. Tercih ederken böyle oldugunu bilmiyoruz tabi. Puanin hakkini vermek icin yaziyoruz. Atamalara bu kadar hakim olsak muhendislik yazmis ve simdi atanmis olurduk veya teknikerlik yazip dhmide calisiyor olurduk.
06 Aralık 2021 20:41

teknik kadro atama beklerken de atandiktan sonra da hakkini arayamayan bi ekip. Doktorlara zam muhabbeti cikti diger saglikcilar hemen ayaklandilar. Ögretmenler desen surrkli ozluk haklari iyilestirilenlerden. Teknik kadronun onca emege sorumluluga ragmen hicbir avantaji kalmayacak yakin zamanda.

Dayı biz sırf mimarlığı bitirmişiz diye tutup da bizi alsınlar diye bir beklentimiz yok.

Ama ihtiyaç varken ve biz de bu kadar puan almışken almıyorlarsa biz de tutup sorgularız neden alınmıyoruz diye...

Neredeyse bütün alanlardan bir sürü alım varken özellikle bu teknik kadro alımlarındaki tasarrufun sebebi nedir diye sorarız...

Toplam 617 mesaj
«151617181920212223242526»

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi