:) tam tarih verdiniz geldi mi:)
Yakında deyip duruyordunuz en son Ocak sonu dediniz ama alım Şubatta oldu:)
2018 KPSS'den 89.9 puanı olan tanıdık bir inşaat mühendisimiz var
O 2 sene boyunca KGM alıma çıkacak çıkacak diye söyleniyordu da ordan aklımda kalmış
KGM alıma çıkmadığı gibi 2020 KPSS ye de çalışmadı şu an 2022 için çalışıyor
Daha 2018liler aralarında KGM yakında alıma çıkacak diye konuşuyorlardı
Sonra 2020 KPSS sonuçları açıklandı yine onlarca başlık açıldı KGM alımıyla ilgili
Aralık dediler Nisan dediler tarih verdiler ama 2022 KPSS nin eşiğine geldik hala alım yok:)
Anlayacağınız miti ben yaratmadım. Bu alımın bir mite dönüşmesinden de bizzat ben de muzdaribim ama bu durum elbette konunun artık bir mite dönüştüğü gerçeğini değiştirmiyor:)
Dolayısıyla mit söylemini sevdiğimden kullanmıyorum ama yanına da efsaneyi ekleyip sırf eleştirmek için eleştirdiğim imasında bulunarak atarlanmışsınız:)
Yani gündem zaten fazlasıyla karamsarlık barındırıyor, ekonomik kriz yaşıyoruz, alımlar az bi de yanıbaşımızda patlak veren bir savaş var cidden bi de sizin atarınız eksik kalsın:)
:) tam tarih verdiniz geldi mi:)
Yakında deyip duruyordunuz en son Ocak sonu dediniz ama alım Şubatta oldu:)
2018 KPSS'den 89.9 puanı olan tanıdık bir inşaat mühendisimiz var
O 2 sene boyunca KGM alıma çıkacak çıkacak diye söyleniyordu da ordan aklımda kalmış
KGM alıma çıkmadığı gibi 2020 KPSS ye de çalışmadı şu an 2022 için çalışıyor
Daha 2018liler aralarında KGM yakında alıma çıkacak diye konuşuyorlardı
Sonra 2020 KPSS sonuçları açıklandı yine onlarca başlık açıldı KGM alımıyla ilgili
Aralık dediler Nisan dediler tarih verdiler ama 2022 KPSS nin eşiğine geldik hala alım yok:)
Anlayacağınız miti ben yaratmadım. Bu alımın bir mite dönüşmesinden de bizzat ben de muzdaribim ama bu durum elbette konunun artık bir mite dönüştüğü gerçeğini değiştirmiyor:)
Dolayısıyla mit söylemini sevdiğimden kullanmıyorum ama yanına da efsaneyi ekleyip sırf eleştirmek için eleştirdiğim imasında bulunarak atarlanmışsınız:)
Yani gündem zaten fazlasıyla karamsarlık barındırıyor, ekonomik kriz yaşıyoruz, alımlar az bi de yanıbaşımızda patlak veren bir savaş var cidden bi de sizin atarınız eksik kalsın:)
betelgeuse13 , 3 yıl önce
Size göre çşb'de gelmeyecekti ya da geç gelecekti.
25 tane dedik, tarih verdik ve geldi.
Neticede bu bir sır değil, kurumun randevu ile görüşme neticesinde birilerine verdiği bilgiydi.
Doğrudan ben bilgi almamıştım.
Ne kadar seviyorsunuz yok efsaneydi yok mitti femeye.