Az önce aradım operatör ilgili kişiye aktardı ama açan olmadı telefonu Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
Öğle arası olduğu için MuhammetEren, 1 yıl önce - Alıntıya git
:D
:D erkankeskinerhan, 1 yıl önce - Alıntıya git
12.10 gece aradim tabi kaçta molaya çıktıkları hakkında fikrim yok Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hocam şimdi arayabilir misinz tam bilgi alırız en azından MuhammetEren, 1 yıl önce - Alıntıya git
Şimdi aradım az önce 12 de operatör açmıştı şimdi kimse açmadı Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
Anladım neyse beklemekten başka çare yok MuhammetEren, 1 yıl önce - Alıntıya git
bekle bekle nereye kadar...
sonuclar açıklandı arkadaslar başarılı olanlara hayırlı olsun simdiden
sonuclar açıklandı arkadaslar başarılı olanlara hayırlı olsun simdiden burcak0205, 1 yıl önce - Alıntıya git
Eminmisiniz ben tıklıyorum URL yanlış diyor Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
ogm duyurulardan bakın
ogm duyurulardan bakın burcak0205, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sagolun Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
bekle bekle nereye kadar... erkankeskinerhan, 1 yıl önce - Alıntıya git
açıklanmış 93,5-88 arası kapatmış.
açıklanmış 93,5-88 arası kapatmış. erkankeskinerhan, 1 yıl önce - Alıntıya git
rica ederim ama sizinde bosa gitmis sanırım cok yuksek kapanmış benim artık hic umudum kalmadi valla
rica ederim ama sizinde bosa gitmis sanırım cok yuksek kapanmış benim artık hic umudum kalmadi valla burcak0205, 1 yıl önce - Alıntıya git
6 sırada kalmışım 1 kişi aliyolardi Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
sizin yine iyiymis benim 363 kisi basvurmus 300. siradayim
sizin yine iyiymis benim 363 kisi basvurmus 300. siradayim burcak0205, 1 yıl önce - Alıntıya git
Nasip hocam hala şansım var 2 atamada iyi bir alım yapsalar olur inşallah sizin puan ve bölüm nedir Elektron.Teknikerr, 1 yıl önce - Alıntıya git
insallah umarım atamaniz olur benim cok zor ya önlisans muhasebe 70 puan
insallah umarım atamaniz olur benim cok zor ya önlisans muhasebe 70 puan burcak0205, 1 yıl önce - Alıntıya git