Editörler : E.Kayı Han
11 Kasım 2021 15:17

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

Evet bayandı... Sadece eşine kızla aramızda geçen özel şeyleri yazdım. tek suçum budur. bunların içinde de herhangi bir ses ya da görüntü ifşası vs yoktur. zaten hakkımda açılan özel hayatın ifşası suçlarından beraat ettim. aldığım cezalar tehdit hakaret huzur ve sükunu bozmaktan... memuriyetime engel olacak cezalar da değil üstelik. yüksek disiplin kurulu üyeleri sadece yazdığım mesajlara bakıp 125e-g den nasıl karar verebiliyorlar.

11 Kasım 2021 16:49

Meftun 01
Memur

Verirler guzell kardesim, olayin mahiyetini anlamadan dikkate almadan bile verirler karari.. Hakli da olsan verirler karari haksiz da ,

Sonuç , hüsran ...

Sonuç adalet ararsin , bulamazsin ;

Sonuç , yaşadiğin rezillikle kalmissin ,

Sonuç , bi bakmissin boynuna doladiğin iple başbaşa kalmişsin ;

Kendini hickimseye anlatamazken , bitek Allah a saygin kalmisken..

Kiyametinle basabasa bulursun kendini..

12 Kasım 2021 16:40

mahmut kandemir
Aday Memur

bazen bu cezayı veriyorlar çünkü üzerlerine siyasi baskı uygulanıyor . dava açacaksın ama 6 ay memurluk yapmak istiyorsan yürütmeyi durdurma eklemelisin. sana bir şey tebliğ edilmeden dava açma süresi başlamaz. tebliğ etmezlerse de cezayı uygulamak için 6 ay bir sorun çıkarma ihtimalinden korkuyorlardır. yanlış anlama ama çalışırsan da o 6 ayda okulda bir vukuat olursa okul müdürü memuriyeti ihmalden yargılanır. yani hiçbir müdür çok sevmediği bir öğretmen için bunu yapamaz yapmaz. belki cezayı bekletiyor zamanın geçmesini bekliyor da olabilir kendini garantiya almka için ve ya eğit. müf. açısından...

12 Kasım 2021 17:29

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

karar zaten tebliğ edildi bana. okuldan ayrıldım yani.2 hafta öncede avukat aracılığıyla yürütmeyi durdurma istemli iptal davası açtık. 2 haftadır bir gelişme yok. avukatın dediğine göre kanuna aykırıymış bu ihraç kararı. yürütmenin durdurulması kararı çıkarsa bütün bu itiraz süreçleri tamamlanana kadar en azından mesleğime geri dönebileceğim.

10 Aralık 2021 11:56

hakdev
Memur

karar zaten tebliğ edildi bana. okuldan ayrıldım yani.2 hafta öncede avukat aracılığıyla yürütmeyi durdurma istemli iptal davası açtık. 2 haftadır bir gelişme yok. avukatın dediğine göre kanuna aykırıymış bu ihraç kararı. yürütmenin durdurulması kararı çıkarsa bütün bu itiraz süreçleri tamamlanana kadar en azından mesleğime geri dönebileceğim.

mukbilyasamaz, 1 yıl önce - Alıntıya git

karar kaç günde tebliğ edildi size arkadaşım

26 Ocak 2022 15:18

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

karar kaç günde tebliğ edildi size arkadaşım

hakdev, 1 yıl önce - Alıntıya git

1 haftada tebliğ edildi. Bu arada yürütmeyi durdurma ret geldi

26 Ocak 2022 15:20

mukbilyasamaz
Şube Müdürü

Bölge idare mahkemeleri ortalama kaç ayda karar veriyorlar bilen var mı acaba