Editörler : **sude**
13 Ekim 2021 22:43   

Sizce bu sekilde olur mu fikirleriniz kiymetli

Merhaba arkadaşlar,uluslararsı ilisk 2012 mezunuyum ve 5 yildir bankaciydim ağustosta istifa ettim,kpss düşünüyorum fakat cok uzak kaldığım icin korkuyorum bu yil kpss ye bi girdim 60 aldim hic bisey yetistiremedim,matematik falan hep unutmusum,simdi bana dürüstce yardim eder misiniz kalan sürede yapabilir miyim??bu yil gücüm yoktu henüz baslayamadim ama aklim da sinava hazirlanmakta...bu arada 2 çocuğum var biri bebek 1bucuk yaşında..sinav temmuzda olur değil mi??

13 Ekim 2021 23:36

furkan yedek
Memur
KPSS robotuna bakınca diğer bölümlere göre biraz daha yüksek sizin bölüm ustad. Ama yine de mühendislerden dusuk kapıyor. Deneyin olacaktır tengrinin izni ile
14 Ekim 2021 00:01

johnhwatson
Aday Memur
ua mezunu iseniz en doguya en dusuk puan 87 falan anca. iki cocukla ve sifir bilgi ile olaganustu bir calisma sergilemeniz lazim. 60 a aldanmayin zaten 40 osym veriyor. yasli birini gozlerini baglayip sinava aoksaniz o da o. puani alir zaten. Allah yardimciniz olsun tek yol kpss ise isiniz zor ama imkansiz degil.
14 Ekim 2021 05:15

Oteksen
Memur
Hocam 10 ayda sıfırdan yapanlar var. Ama günde 12 saat ders çalışarak yaptı. Bu çabayı sarfedebilirseniz eğer elbette siz de yapabilirsiniz. Allah analı babalı büyütsün bu arada :)
14 Ekim 2021 13:19

juventass
Aday Memur
Hocam 10 ayda sıfırdan yapanlar var. Ama günde 12 saat ders çalışarak yaptı. Bu çabayı sarfedebilirseniz eğer elbette siz de yapabilirsiniz. Allah analı babalı büyütsün bu arada :)
Oteksen, 1 yıl önce - Alıntıya git

Teşekkür ederim

14 Ekim 2021 13:20

juventass
Aday Memur
ua mezunu iseniz en doguya en dusuk puan 87 falan anca. iki cocukla ve sifir bilgi ile olaganustu bir calisma sergilemeniz lazim. 60 a aldanmayin zaten 40 osym veriyor. yasli birini gozlerini baglayip sinava aoksaniz o da o. puani alir zaten. Allah yardimciniz olsun tek yol kpss ise isiniz zor ama imkansiz degil.
johnhwatson, 1 yıl önce - Alıntıya git

Yok zaten zaten 60 iyi demedim bence de cok kötü o yüzden korkmaktayim zaten,dedigim gibi cogu soruyu göremedim bile

14 Ekim 2021 13:26

johnhwatson
Aday Memur

Yok zaten zaten 60 iyi demedim bence de cok kötü o yüzden korkmaktayim zaten,dedigim gibi cogu soruyu göremedim bile

juventass, 1 yıl önce - Alıntıya git
hocam 2014 e kadar olsaydi bildigin basit turkce mat tarih cografya sorulariydi halledebilirsin derdim rahatlikla. ama sistem oyle degisti sorular o kadar zorlasti ki sorulari anlaman normal bir insan icin sadece okuyup anlamaya calissan yetismez sinav. iki cocuk var diyorsunuz bolumunuz zaten cok az alim yapiyor birde milyonlarca issiz deli gibi kpss calisiyor onlarca bolumde ki bu bolumler gozde bolumler 90 puan ustu bile atanamiyor muhendisler diyetisyenler fizyoterapistler.. elinizden geleni yapin tabi ama hedefininiz en az 88 olsun bunun icinde 120 soruda 90-92 net arasi yapmaniz lazim. ha birde o zamana kus kadar olan kadrolar iyice tukenmezse.
14 Ekim 2021 13:47

accountant_17
Aday Memur
Bende bebekle hazırlanıyorum çok zor ama imkansız değil.Ümidini kaybetme hemen başla.Sadece biraz daha fazla yorulacağız ama değecek sonuna odaklan.
14 Ekim 2021 13:51

juventass
Aday Memur
hocam 2014 e kadar olsaydi bildigin basit turkce mat tarih cografya sorulariydi halledebilirsin derdim rahatlikla. ama sistem oyle degisti sorular o kadar zorlasti ki sorulari anlaman normal bir insan icin sadece okuyup anlamaya calissan yetismez sinav. iki cocuk var diyorsunuz bolumunuz zaten cok az alim yapiyor birde milyonlarca issiz deli gibi kpss calisiyor onlarca bolumde ki bu bolumler gozde bolumler 90 puan ustu bile atanamiyor muhendisler diyetisyenler fizyoterapistler.. elinizden geleni yapin tabi ama hedefininiz en az 88 olsun bunun icinde 120 soruda 90-92 net arasi yapmaniz lazim. ha birde o zamana kus kadar olan kadrolar iyice tukenmezse.
johnhwatson, 1 yıl önce - Alıntıya git

Gerçeklerle de yüzleşmek lazım tabi,dedigim gibi fikirleriniz kiymetli benim için,tesekkur ederim

14 Ekim 2021 13:54

juventass
Aday Memur

Bu arada 4001 alımları hakkinda ne düşünüyorsunuz??sadece bölümümüze bagli kalmasak,pek bilgim yok gercekten bu konularda

14 Ekim 2021 13:56

juventass
Aday Memur
Bende bebekle hazırlanıyorum çok zor ama imkansız değil.Ümidini kaybetme hemen başla.Sadece biraz daha fazla yorulacağız ama değecek sonuna odaklan.
accountant_17, 1 yıl önce - Alıntıya git

Sizin bölüm ne,basarilar dilerim

14 Ekim 2021 13:57

ahsenitakvim
Kapalı

duygusal bir sonla bitirmişsin o yüzden kimse açık fikrini söyleyemez ama uluslararası ilişkiler 60 puan falan zor yani açıktan atamayı deneyebilirsin en fazla. Meslek lisesi mezunu falan olsaydın geniş bir iş imkanı sunabilirdik.

14 Ekim 2021 14:01

juventass
Aday Memur

duygusal bir sonla bitirmişsin o yüzden kimse açık fikrini söyleyemez ama uluslararası ilişkiler 60 puan falan zor yani açıktan atamayı deneyebilirsin en fazla. Meslek lisesi mezunu falan olsaydın geniş bir iş imkanı sunabilirdik.

ahsenitakvim, 1 yıl önce - Alıntıya git

Yok yok açıkça fikrinizi sormak için yazdim sıkıntı değil benim için,sadece ozel sektörde yıprandım ve bidaha dönmek istemiyorum,bu isi ciddi dusunmeye basladim 2022 olmazsa da daha sonra,cunku derslerim kötü degildi,kötü olsa hic bulaşmam bile,sadece uzak kaldım ve unuttum

14 Ekim 2021 14:04

ahsenitakvim
Kapalı

Yok yok açıkça fikrinizi sormak için yazdim sıkıntı değil benim için,sadece ozel sektörde yıprandım ve bidaha dönmek istemiyorum,bu isi ciddi dusunmeye basladim 2022 olmazsa da daha sonra,cunku derslerim kötü degildi,kötü olsa hic bulaşmam bile,sadece uzak kaldım ve unuttum

keşke üniversite mezunu olmasaydın açıktan meslek okurdun 2,5 senede bitirirdin ordan da kpssye hazırlandırdın mis gibi de atanırdın. ya da mekatronik okurdun önlisans o da garanti gibi.

14 Ekim 2021 14:11

juventass
Aday Memur

keşke üniversite mezunu olmasaydın açıktan meslek okurdun 2,5 senede bitirirdin ordan da kpssye hazırlandırdın mis gibi de atanırdın. ya da mekatronik okurdun önlisans o da garanti gibi.

ahsenitakvim, 1 yıl önce - Alıntıya git

Keşke ama artık çok geç, yaş da oldu 31,bir yerden tutmam lazım;)

14 Ekim 2021 15:38

accountant_17
Aday Memur

Sizin bölüm ne,basarilar dilerim

Benim bölüm Muhasebe+İşletme
14 Ekim 2021 16:20

Memur.olacak
Şube Müdürü
Ben iki çocukla biri 2 diğeri 4 yaş 87.39 aldım kimseye bakmayın çocuklarinzla alakalı size destek olacak birileri varsa hemen bir dershaneye yazilin ve başlayın temeliniz yok denecek kadar az dershane ivme kazandırır size bir taraftan da video ile çalışırsınız...
14 Ekim 2021 16:35

juventass
Aday Memur
Ben iki çocukla biri 2 diğeri 4 yaş 87.39 aldım kimseye bakmayın çocuklarinzla alakalı size destek olacak birileri varsa hemen bir dershaneye yazilin ve başlayın temeliniz yok denecek kadar az dershane ivme kazandırır size bir taraftan da video ile çalışırsınız...
Memur.olacak, 1 yıl önce - Alıntıya git

Teşekkür ediyorum motivasyon oldu,dersane düşünmüyorum çünkü zaten calismak icin vaktim az bide o sekilde zaman kaybi yaşarım çocuklara bakacak biri de yok,simdi şöyle bi baktim da videolardan halledebilirim gibi,cesaretimi toplayıp bir an evvel başlamak kaldı,bana onerebilceginiz kaynaklar olursa sevinirim...matematik video ilyas güneş tarihten de ramazan yetkinle ilerleyeceğim ilk etapta,coğrafyaya tarih bitince geçeceğim

14 Ekim 2021 16:40

Memur.olacak
Şube Müdürü

Teşekkür ediyorum motivasyon oldu,dersane düşünmüyorum çünkü zaten calismak icin vaktim az bide o sekilde zaman kaybi yaşarım çocuklara bakacak biri de yok,simdi şöyle bi baktim da videolardan halledebilirim gibi,cesaretimi toplayıp bir an evvel başlamak kaldı,bana onerebilceginiz kaynaklar olursa sevinirim...matematik video ilyas güneş tarihten de ramazan yetkinle ilerleyeceğim ilk etapta,coğrafyaya tarih bitince geçeceğim

Önce matematik ve Türkçe yi halledin genel kültür için Mart'ta bile başlasaniz istikrarlı çalışarak çok rahat halledersiniz ama Türkçe ve matematik sonradan hallolmuyor bide zaman azaldıkça iyice panik olursunuz matematik ve Türkçe den konuları çalışarak bol soru çözümü ile devam edin
14 Ekim 2021 17:01

santeneo
Memur

sınava neredeyse 1 sene var, kendinizi sıkıp çalışırsanız gayet de atanırsınız. ayrıcak merkeziden olmasa dahi 80 küsürlerle açıktan alımlara başvurabilirsiniz.

15 Ekim 2021 13:53

porse
Aday Memur

hocam normalde cevap yazmam ama yazdıklarınız içime dokunduğundan bildiğimi sizinle

paylaşmak

istedim benim matematiğim 0 değildi negatif tam sayılar kümesinde tanımlıymış 'mış'

diyorum çünkü ;

ben kendimi iyi sanıyordum neyse çok uzatmayacağım son kpss de lisans 17 net yapabildim

şükür mütevazi bir puanım var ve ilanlar açıldıkça müracaat ediyorum size tavsiyem youtubeda oyalanmayın maddi durumunuz biraz varsa behsat rasuliye üye olun matematik anlatır kendisi yok illa youtube tan yapacağım bu işi dersenizde bıyıklı matematik bence tek diğerlerinin yani çoğunun derdi reklam takipçi şakalar komiklikler.

Toplam 21 mesaj