Editörler : **sude**
15 Ekim 2021 14:02

juventass
Aday Memur

hocam normalde cevap yazmam ama yazdıklarınız içime dokunduğundan bildiğimi sizinle

paylaşmak

istedim benim matematiğim 0 değildi negatif tam sayılar kümesinde tanımlıymış 'mış'

diyorum çünkü ;

ben kendimi iyi sanıyordum neyse çok uzatmayacağım son kpss de lisans 17 net yapabildim

şükür mütevazi bir puanım var ve ilanlar açıldıkça müracaat ediyorum size tavsiyem youtubeda oyalanmayın maddi durumunuz biraz varsa behsat rasuliye üye olun matematik anlatır kendisi yok illa youtube tan yapacağım bu işi dersenizde bıyıklı matematik bence tek diğerlerinin yani çoğunun derdi reklam takipçi şakalar komiklikler.

porse, 1 yıl önce - Alıntıya git

Tesekkur ediyorum cevabınız için,gercekten kafam cok karişik hakikaten youtube videolari cok fazla uzun,kitaptan calisirsam daha hizli ilerlerim onlari da tekrarda dinlerim diye de düşündüm,not alip almamakta kararsizim zaman kaybi mi olur vss bir cok düşünce var kafamda,sanirim calisirken bulucam dogru yolu:)bir de çoğu kişinin ayni videolarla hazirlanmasi dehşet katılımın olduğu bir sinav icin ne kadar dogru bilemedim

Toplam 21 mesaj